Snak

Mere indhold efter annoncen
Det lyder da fint, men var det ikke i første omgang søndagskampene Viasat havde sat sig tungt på, og så TV3 Sport 2 de ville sende kampene på?
Y. N. W. A. #JFT97
*JIZZ*

Aldrig i livet har jeg haft så grovt jizzface, som da jeg læste den overkrift. F*CK SÅ FEDT!!!

Ad ad ad jeg klatter endnu!
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Helt enig med Sgaj og andre. Selve set up´et skal stadig følge med. Der har 6´eren bare været bedst indtil nu. Ellers en dejlig nyhed for os der husker tipslørdag som en god tid.
Eneste umiddelbare skrækscenarie er at vi trods alt snakker 3+ - dvs. at deres reklamefetish og kreativitet strækker sig måske til DONG reklamer, splitscreen reklamer mm. krydser alt for det ikke bliver sådan!
Puha det har godt nok været savnet, men selvom det nok aldrig bliver det samme igen, så synes jeg det fedt de gør forsøget, også uanset hvilke værter de bruger.

Like This:

Du mener måske det er bedre på 6eren hvor de konstant reklamere for bet365? :)
Det bliver fedt at kunne se i hvert fald 2 ud af 3 kampe på to forskellige kanaler om lørdagen...
Y. N. W. A. #JFT97
Hmm.. hvor mange kampe sender de på Tv3 sport 2 ???
@madin

Fred være med en hurtig splitscreen reklame på 5 sek. det er nærmere deres alt for lange blokke der er SÅ trættende - specielt i forbindelse med ChL efter kampen.
Dertil kan reklamer bare blive et kæmpe irritationsmoment over en hel eftermiddag som tipslørdag strækker sig over.

Hvis man så samtidig skal trækkes med Werge´s mumlen og mystiske indfald så får glæden en brat opbremsning.
Så vidt jeg husker har kanal 6 rettigheder til 3 kampe lørdag, mens tv 3 plus også sender 3 kampe lørdag hvor 2 af kampene vist nok er de samme ellers er det alle 3. TV3 sport 2 sender så 2 kampe søndag samt en evt mandagskamp. Så kanal 6 har mistet de vigtige og som regel store søndagskampe.
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK det bliver fedt......................
Boykot VM i Quatar
annonce