Snak

Mere indhold efter annoncen

Dortmund vil have afklaring på Moukoko: Bedst for alle parter

tir 3. jan 13:52

Dortmund-sportsdirektør Sebastian Kehl vil have svar fra Youssoufa Moukoko vedrørende hans fremtid i klubben. Læs hele nyheden her
Med Haller tilbage, så er han vel endegyldigt ikke tiltænkt noget der ligner en startplads på noget tidspunkt i denne sæson. Mon ikke han vil videre til et sted, hvor de kan udvikle og forløse potentialet. Han er jo hamrende god og kynisk. Jeg har i hvert fald sjældent set en der afslutter så godt og med så stor kraft i den alder. Bytter ham gerne for Depay.
@tropico

Umiddelbart virker det som om at han vil til en endnu større adresse end Dortmund.

Hvis vi snakker de helt store klubber så er vejen til spilletid jo markant forringet end situationen i Dortmund. Tror han vil have godt af at tage en små 2 år mere I klubben og udvikle sig,. Kan ikke se nogle klubber større end Dortmund hvor vejen til spilletid er kortere.
Han skal bare væk. Gider ikke at se på ham længere. Og han må gerne tage halvdelen af holdet med sig. Især Adeyemi, Modeste, Meunier, Malen, Schulz og Can. Ud med dem alle sammen.

Det er hårdt at være BvB fan i disse år, med så mange usympatiske og dovne spillere i truppen. Man har svært ved at glæder sig rigtigt, selv når holdet spiller godt. Håber snart på en stor udrensning i truppen.

Moukoko og hans far tænker udelukkende på penge, og det synes jeg er latterligt, når knægten kun er 18 år, og hvor spilletid burde være i focus.

Hvis han ikke ønsker at forlænge nu, så skal han ned på 2. holdet igen i resten af sæsonen. Han er et fint talent, men ikke så god som mange påstår.

Hvis han skiftter til Bayern, Barca eller lign. så vil han simpelthen ikke få noget spilletid. Det er han bare ikke god nok til endnu, og det vil gå ud over hans udvikling.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
@tropico
Jeg tror ikke, at du har set ham spille særlig meget? Så god er han altså heller ikke. Han ville ikke kunne komme på holdet i Barcelona.

Jeg synes han er overvurderet. Selvfølgelig kan han udvikle sig til en rigtig god angriber, men der lang vej endnu. Han bør vægte spilletid meget højt.

Men han er meget pengegrisk allerede nu, og har nogle forfærdlige forældre, samt agent. Så jeg ser hellere at han smutter nu, end at han bliver.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
annonce