Snak

Mere indhold efter annoncen

DR: Junker på vej til MLS

Skrevet af bold
man 21. maj 2012
Transferfrie Mads Junker rejser ifølge DR Sporten til USA i næste uge for tale med to interesserede MLS-klubber.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Baum
Hvis der nu ikke dukker noget op i USA, som ser jeg ham da gerne i AGF. Han har da stadig nogle år i sig endnu, og faktisk været god til at holde sig skadesfri.
Skrevet af MikkelM
Det kan jeg fandeme godt forstå han vil! Når M.O alligevel ikke har i sinde at gøre brug af ham - hvorfor så ikke tjene en røvfuld penge i sine sidste fodboldår!?
Skrevet af korzika
Er MLS ikek også en liga, der kan måle sig med Superligaen eller måske er bedre? Undskyld min uvidenhed, men jeg ser ikke MLS, men jeg har et indtryk af, at Superligaen ikke nødvendigvis behøves at være et setback.

Hvad med lønnen? Er der ikke et eller andet loft?
Skrevet af kapow
Hver klub har ret til tre ´Designated Players´, hvis løn ikke tæller med i lønbudgettet. Slutter Junker sig til i midten af sæsonen i USA (hvilket vil sige til sommer), er det en endnu bedre forretning for holdet, han skifter til.
Er Junker med andre ord tiltænkt en rolle som DP, kan han hive en løn, hvor ingen i Superligaen kan være med. Er han ikke tiltænkt en rolle som DP, er der ingen klubber i MLS, der kan følge med klubberne i Superligaen.

Med hensyn til niveauet i MLS er det en liga på vej frem, og jeg forstår så udmærket ideen i at tage til USA frem for Danmark. Han kommer med al sandsynlighed til at bo i en fed by (om det så bliver Philadelphia, Los Angeles, New York, Toronto, Boston osv. er jo lige fedt). Og så kommer han til at leve et liv, hvor ingen på gaden genkender ham, og hvor familien kan leve i fuldstændig fred og ro. Et sidste eventyr om man vil.
Skrevet af Viva la Vegas
Spiller Brian Nielsen (ikke bokseren) ikke også i MLS? Eller er jeg helt fra den?
Skrevet af bold.forside
Er han ikke tiltænkt en rolle som DP, er der ingen klubber i MLS, der kan følge med klubberne i Superligaen.


Det er direkte forkert. Der er ingen klubber i Danmark, som giver en gennemsnitsløn på over $100.000. Derudover er der det med skatten (som er ca. det samme som forskerløn i Dk - naturligvis afhængigt af hvor længe man vælger at gå under forskerløn).

The salary cap will be $2,810,000 per team, not counting the extra salary of designated players. Players in the first 20 roster spots will count against the cap.


Spiller Brian Nielsen (ikke bokseren) ikke også i MLS? Eller er jeg helt fra den?


Han skiftede til New York, jeg ved ikke om han stadig er der.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af SkiveIK
Den tidligere Vejle spiller Brian Nielsen blev solgt til Red Bull Salzburg som straks udlejede ham til New York Red Bulls. Men han har været skadet under stort set hele sit ophold og jeg mener at han efter denne sæson retunerede/retunerer til Salzburg. Om han har en fremtid i den klub ved jeg dog intet om.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af henrikagfkøbenhavn
Junker er god. Bestemt. Men jeg kan ikke forestille mig at han får en DP kontrakt. Men $200.000 om året tror jeg godt kan få fat i.

Er spændt på hvilke klubber der er ude efter ham.
Skrevet af Punter.
$200.000 om året tror jeg godt kan få fat i.


Jeg tror godt man kan regne med det dobbelte, hvis ikke mere.

Han kan få 1 mio kr om året i flere superliga klubber, så USA må da som minimum give 2 mio kr.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Skrevet af CityGround
Han vil lige være manden de mangler i Seattle! Det er også klart den fedeste klub rent kulturmæssigt..

MLS er på mange måder på et højere niveau end Superligaen. Der er langt flere tilskuere, og ofte er stemningen på (nogle) stadions, nærmest italiensk/engelsk - den er i en rivende udvikling! Taktisk og til dels teknisk mangler den måske en skridt ift. Superligaens bedre halvdel, men fysisk er de til gengæld os overlegne.

Det vil efterhpnden være en drøm for de fleste, at komme til at spille fast i MLS. Det eneste der stinker, er deres struktur og regler, og jeg fatter dem ganske enkelt ikke.
THEN...NOW...FOREVER FOREST
Skrevet af Hermes Trismegistos
Lønnen er for lav, salary capping er en megahindring for MLS fortsatte udvikling. Men så er det jo godt at der er andre muligheder for lidt ekstraindtjening on the side, i guds eget land: :)


http://www.youtube.com/w…wtGpFCLPYeU

* * * * AaB * * * *
annonce
0