Snak

Mere indhold efter annoncen

DR hyrer folk fra Viaplay og Discovery til VM-dækning

fre 14. okt 10:41

DR hyrer blandt andre Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Per Frimann, Mikkel Bischoff og Lars Jacobsen til dækningen af VM.Læs hele nyheden her
Det er så trist, at Flemming Povlsen er vurderet som "ekspert"... Jeg har da ved gud aldrig hørt på en mindre intelligent mand dække fodboldkampe end ham.
What. Deltager DR i sådan noget, der foregår i en slave stat. Så må DR på udskamningslisten. Sådan nogle fascister! Jeg skal kraftedeme ikke se hammerslag i aften det kan jeg godt sige jer.
Kommer ikke som en overraskelse

Dr har ikke spurgt det danske landshold et kritisk spørgsmål i tyve år…..

Fodbold er kvalmende
Jeg glæder mig allerede til hvordan Per Frimann kommer til at få superligaen blandet ind i kampe hvor det ikke giver mening.

Glemmer aldrig da Adrian Mutu Salomon Kalou? brændte en chance for Chelsea, hvor han siger "Jamen de mangler Simon Makienok på det hold".

Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hvad har vi alle sammen dog gjort DR? Flemming Povlsen, virkelig? Jeg begynder at bløde ud af ørerne, når jeg ser en optakt med ham. Jeg er med på han er et koryfæ for bedriften for 30 år siden, men kan vi få nye kræfter til der ved noget om moderne fodbold?
Glad for at se Flemming Povlsen og Per Frimann som en del af dækningen .
Mikkel Bischoff er en lidt dårligere udgave af Mads Junker og direkte ringe som kommentator, hvor han er alt for ensidig i sine vinklinger. Forhåbentlig skal han alene “agere” studieekspert.
Martin Jørgensen er okay, han er bare lidt monoton og mangler måske lidt pondus - dog er det længe side jeg har set/hørt ham sidst.
Lars Jacobsen kan også være okay, når der ikke går alt for meget pjat og fjolleri i den. Hader at se ham i studiet med Zak Egholm og Graversen, de tre er så useriøse sammen.
100% uenig i ovenstående!
Måske de skulle have taget Dickoh med i studiet.

Jeg synes han virker rigtig skarp, og så bidrager han faktisk med noget fodboldfagligt.
Dickoh og Kraul er helt sikkert også en del af dækningen, men der er mange kampe og de to kan ikke dække alt.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
100% uenig i ovenstående!


100% enig i at være uenig.

Bischoff og Landsholds Lars er da de eneste kompetente folk i den flok, der er hyret ind.
annonce