Snak

Mere indhold efter annoncen
Og lige netop sådan en kamp, burde vise at VAR ville være lækkert....
så vildt at målet ikke fik lov at stå...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Ærgerligt når dommeren snyder Silkeborg for det største europæiske resultat i deres lange historie.
Breaking: Ukendt portugiser vinder to-cifret millionbeløb på odds’et.
Silkeborg IF
Hvorfor så forholdsvis få tildkuere?
Jeg forstår det heller ikke. Billetterne er revet væk, og hver gang der findes 75 flere er de væk på 5 min, alligevel er der 1300 båtnakker der ikke kan lette røven.
Silkeborg IF
Det devaluerer virkelig Conference League at man ikke har VAR og forringer produktet. Samtidig kan den slags dommerpræstationer ikke undgå at skabe mistillid.

+1
Det var dommer på samme lave nivå i Djurgården-Molde torsdag. Har aldri sett dommer der gjør flere grove feil. --> Djurgården spiss skulle vært utvist tidlig, --> Molde skulle ikke hatt straffe --> Fofana (Molde) skulle ikke vært utvist når Djurgården spiller faller død om etter touch --> Og et av Djurgården målene skulle vært annulert for attack på keeper.

Det er jo nettopp ECL der burde hatt VAR når de tildeles de svakeste dommerne av de tre Europa turneringene. Beviselig behøver dommerne all verdens hjelp..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Normalt er jeg modstander af VAR og synes det er fedt at se kampe uden. Jeg savner de gamle dage hvor vi diskuterede kendelserne i ugevis, og der på den konto blev rivaliseret.

Men når man ser en dommer der inden for et minut undlader at dømme et ret tydeligt straffe for derefter at underkende et mål for en patetisk og halvsløj bollywood præstation fra målmanden, så kan man egentlig bedre se der er et behov for VAR.

Desværre er det nok sådan at moderne fodbold behøver VAR, men det dræber også bare en stor nerve i fodbold.

God præstation af Silkeborg som i min optik havde fortjent mere. Der må være mange fans der retter ryggen lidt ekstra i dag.
Man skal have ualmindeligt røde briller på, hvis man mener dommeren ødelagde det for Silkeborg. Han var elendig, ja, men det var da begge veje. Han (eller linjedommeren) fløjter to friløbere for offside som ikke er der. Tough love... Hatten af for Silkeborg. De formåede at lulle al tempo ud af kampen, med deres trillen bolden mellem forsvarsspillerne, og var farlige på de meget få chancer de havde. Indtil det 75 minut havde de én, og det var målet. West ham var det klart bedste hold (som Kent Nielsen også erkendte efter kampen). Må dog give hammers4life ret- det er simpelthen pinligt at komme til Silkeborg med en 5-back kæde... In mente skal det dog at holdet stadig er nyt og der kommer nye folk til fra skader, som skal spilles ind... Jeg er fortrøstningsfuld
Vildt nok hvis man ikke kan tælle flere SIF chancer end 1-0 målet indtil 2-3 målet. Så fremstår resten også ret utroværdigt, hvad det da også er medmindre man har fået sæbebobler i øjnene.
Silkeborg IF
Bagsiden af VAR. Enten skal det bruges i alle elite eller top ligaer. Eller også skal det indskrænkes i de nuværende. Det fratager fuldstændig dommernes evne til at foretage skøn, eller beslutninger på egen hånd, fordi de i det nuværende format er vant til der er nogen der har deres ryg, og tilsikre de tager bedre beslutninger
annonce