Snak

Mere indhold efter annoncen

Drachmann ophæver i OB og rykker til ACH

fre 11. jun 2021

Janus Drachmann skal en tur med AC Horsens ned i 1. division. Han skifter på en treårig kontrakt og kommer til fra OB på en fri transfer.Læs hele nyheden her
Konge, det bliver til en hurtig retur til suppen.
Sådan gule
Fantastisk :-) Og med tilgangen af Tengstedt, den anden dag, begynder jeg da virkelig og få en "good feeling", om den kommende sæson :-)
Velkommen tilbage Janus :-)
Er han ikke efterhånden en omvandrende skade? Ikke for at tage noget fra den forståelige glæde hos ACH-fans, men frygter han bliver dyr i forhold til antal spillede minutter.
Det blev aldrig rigtig godt igen efter skadehaglen ramte ham. Var ellers en fed type når han var i form og brød linjerne.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
En rigtig god nyhed
Velkommen hjem i den gule trøje Janus
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Velkommen tilbage
En udmærket signing og vel en klar påmindelse om at Bjarke altså ikke fortsætter da jeg ser Janus som lidt samme slags spiller, synes det er fint han er også bedre på bolden en Bjarke og kan vel også udover det hjælpe i den lidt mere kreative del af spillet.

Virker som om at oprykning sagtens kan blive et tema med nuværende trup, jeg er positivt indstillet.
ACH
Bruger150809: Rolig nu. Det sagde man også sidst de var nede. Og vi husker hvordan det gik men enig i at det er en klar forstærkning hvis han ikke bliver skadet igen. Det sidste år har han ikke spillet meget pga skader.
@Jensen99, det har du jo for ret i, men dengang var jeg af den opfattelse, at der var for mange, der netop ikke havde hjertet med, når det blev lidt svært, slog man op i banen. Man vandt de fire første kampe og fik derefter en over snuden af Hobro, derfra faldt det mere eller mindre fra hinanden. Denne gang tror jeg vi har en trup af spillere, der gerne vil være her, hvis Prip, Bjarke og Hallur kommer væk.
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Så mangler vi bare Tonny Brochmann!
annonce