Snak

Mere indhold efter annoncen
Tillykke til SønderjyskE for at være med til at afgøre mesterskabet.


Det manglede såmænd bare, idet Brøndby i samme runde vinder deres kamp på et kæmpe offside mål kort før tid.

Wise1964:
Det er mig en gåde at folk underkender vigtigheden i at få Brøndby tilbage på sporet som lokomotiv i Dansk fodbold sammen med FCK


At være lokomotiv indikerer at køre forest og trække de andre vogne (klubber) med sig. I en lang periode har FCK været lokomotiv i dansk fodbold med flotte europæiske bedrifter og god indtjening som følge deraf.
Var FCK lokomotiv skulle den indtjening kanaliseres ud over de andre klubber gennem f.eks. spillerkøb så klubberne under FCK fik bedre økonomi. Det ville højne kvaliteten i SL da klubberne generelt ville være i stand til at holde på talenter samt de bærende spillere. Men det er ikke sket, den såkaldte lokomotiv kører solo gennem udenlandske spillerkøb.

Så der er ingen lokomotiv i dansk fodbold p.t. og skulle Brøndby vinde DM bliver de heller ikke til dette lokomotiv. Brøndby har også en forkærlighed for udenlandske spillere.

FCM er en lillebitte klub som har et af landets største talentfabrikker men de kommer ALDRIG til at opnå international anerkendelse af nogen art eller fremstå som lokomotiv for dansk klubfodbold med den lillebitte klub mentalitet der hersker på heden.


Den her tråd er fyldt med bitterhed og hånlige kommentarer. Derfor var det frisk af dig at begynde med et indlæg der rummede perspektiv omkring drivkraften i dansk fodbold. Desværre ødelægger du sagligheden med dine nedladende kommentarer omkring FCM.

Desuden er det forkert hvad du skriver. FCM har et rigtig godt international omdømme som talentudviklere, og er på mange måde et lokomotiv for dansk fodbold indenfor talentudvikling. Spørg dig selv om hvorfor så mange talentfulde unge vælge FCM? Svaret er at der ikke er langt til førsteholdet samt der er gode muligheder for at komme til et større klub udenfor DK.
I går var ganske enkelt den værste fodboldoplevelse i mit liv. Jeg har aldrig været så skuffet. Her dagen derpå er det stadigvæk så tomt, at jeg seriøst overvejer helt at ligge fodbolden på hylden. Sådan en oplevelse gider jeg ikke risikere igen, og så meget er fodbolden trods alt ikke værd. Der var ellers lagt i kakkelovnen til en superweekend, og mandag var der købt billetter til Brøndby-Aab, hvilket jeg under ingen omstændigheder på nuværende tidspunkt gider se.

Lige nu er alt sort, og der findes ingen undskyldninger for så uacceptabel en præstation, ingen opmundringer, og ve det fæ, der begynder at klapre løs om at møde op på stadion og stå bag drengene. Det giver ingen mening, det er episk dumt, forfærdeligt og mine ører begynder at bløde. Jeg er færdig med Brøndby.. Sådan en kamp er bare for meget mig. Og jeg kan ikke kapere det.

Politik ud af fodbold!
Finnbogason er kontrakt fri til sommer, mon ikke FCM skulle skrive kontrakt med ham som tak :D?
¤Randers FC¤
Randers Freja FC?? Hvad med alle de andre hold??? Jeg ved godt hvor du vil hen meeen.. det er bare dumt det der
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Respektløst og usympatisk! Aldrig har jeg hørt magen til hjernedød kommentar... Fodbold handler om glade følelser og energi udladninger... Det som respektløst og usympatisk var de af Brøndbys tilhængere som er fyldt med had mod alle andre end dem sig og som ikke burde have lov at betræde et eneste stadion i Danmark og du forventer vel ikke at Bo Henriksen skal have medlidenhed med Brøndby, den eneste grund til at de var med i kampen, var fantastisk målmandsspil af Rønnow
Soccermaniac

Okay -fair nok - lillebitte var en overdrivelse som skulle fremme forståelsen og den kunne sagtens tolkes nedladende.

Jeg har stor respekt for FCM og er "misundelig" på deres set-up omkring Stadion m.m. når man som jeg sidder i Aarhus og har et skod stadion at tilbringe tiden på.

Jeg mener dog stadig ikke at FCM nogensinde kommer til at være det trækplaster som Brøndby og FCK kan blive eller allerede er - ene og alene ud fra den betragtning at deres appeal på landsplan er væsentlig større (langt langt større) og FCM´s appeal vel ikke eksisterende udenfor postnummer 7400/7430

Dansk fodbold har brug for klubber som trækker de andre med sig - det formår FCK i stor stil og Brøndby kunne komme tilbage på sporet, hvis deres selvforståelse blev genetableret gennem et dansk mesterskab. Mesterskaber skaber en intern balance i de respektive klubber som gør at man ser dem blive mere progressiv og bredt favnende - det ser jeg ikke FCM gøre eller komme til fremadrettet. FCM har nok i sig selv og nok i at få slettet mindreværdskomplekserne overfor hovedstadsklubberne eks. personificeret gennem sportschefen og 1. holds træneren.

Summen af alt dette er egentlig bare at jeg IKKE ser et mesterskab til FCM gavne andre end FCM, hvor et mesterskab til Brøndby ville gavne Superligaen og dansk fodbold generelt grundet deres landsdækkende tiltrækningskraft alene.

Og igen vil jeg gerne sige tillykke til FCM og deres fans - jeg kan godt forstå I er stolte.
Nisi Dominus Frustra ...
Æv. Jeg tror ikke, at jeg har været så skuffet, siden dengang Roma slog Brøndby ud. Men kan man ikke få point hjemme mod FCM og kan man herefter ikke slå Horsens nogle dage senere, så har man nok ikke en dansk mester i Brøndby. Det er måske fair nok et eller andet sted.
Wise


Taget betragtning af hvor få negative kommentare/forsøg på trolleri denne tråd har, kontra når FCK taber point til et lavere budget, så kan man vel konstatere, at de evige kommentare i fks. FCK trådene om budget, tilskueretal, Ståle´s udenlands eventyr(minus Hamkam), netop kommer fra Brøndby fans der på ingen måde anerkender hvem der trækker læsset for den danske liga.. Så kan jeg ikke se hvorfor andre fans skulle skrive noget som helst positivt om BIF..

Jeg har dog påpeget i årevis, at superligaen har brug for hold der kan klare sig godt i mere end 2 sæsoner ad gangen, spille med om guldet/medajler selvom der står europæisk på programmet. Og indtil det sker, er der kun to klubber i FCM og FCK der ville være logisk at fremhæve, da Brøndby på sportlige plan ikke er meget bedre end Aab de sidste 13 år, og lysår efter de to FC´ere..

Og taget i betragtning af hvorledes FCK og BIF fik deres fanbase via guld & europæisk succes, så ville det vel på sin plads at indrømme den danske liga har mere brug for at en klub som Midtjylland som lokomotiv, istedet for alt det tuderi om spillestil dine medfans præstere her..

Redigeret

Hvem faen er det lykkedes for Fck at trække med, udover Midtjylland så har resten af ligaen de sidste 10 år kæmpet mere for at ramme de 40+ p per sæson og undgå nedrykning, end de har deltaget i medajle ræset... 5 ud af 14 hold har fornyligt spillet 1. div..

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Lottomunken
Og du er med på at jeg holder med AGF - eller missede du det i din rampage ?
Nisi Dominus Frustra ...
annonce