Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 1992
En meget lige kamp som fik den rigtige vinder, selvom ingen var blevet sure ved point deling.
Men Thorup må da være på vej til en fyring?
Skrevet af AlecT
@Kilgaren Så kan du lære det med alt det lort du fyrer af i andre tråde.
Skrevet af Arnemanden
Få nu ændret VAR så det ikke gang på gang belønner film!
Skrevet af Slettet(021211222109)
Theunitedway

Fuldstændig enig.virkelighedsfjernt at skrige på fyring af en mand der trods alt har leveret det han er hentet til - vind mesterskabet
Skrevet af Franke68
PINLIGT!!!!!
Skrevet af ØjnenePåBolden
Flot sejr til Viborg. De behøvede vel knapt at spille sig ud på trods af midtugekamp. Set på den baggrund var det pinligt af FCK. Men vel bare niveauet. Lover ikke godt for CL-chancen.
Skrevet af Polkagrisen
Fin pligtsejr over et ligegyldigt midterhold. Og Horsens holder stadig FCK bag sig :-)
We're 4-0 down, who gives a fuck, we're Barry Town, and we got a fox https://twitter.com/simonrees73/status/1146879820309192708
Skrevet af DanielC91
Jess Thorup MÅ fyres.
Han har fået rigelig med snor efterhånden.

Hele sidste sæson spillede vi jammerlige kampe og vandt knebent - særligt i foråret fik vi en masse 1-måls sejre og var ekstremt afhængige af individuelle præstationer fra særligt Pep Biel og Grabara, ligesom vi også blev ekspederet ud af Europa af PSV på røv og albuer - vi nåede OK langt, ja - men FCK skal ikke tabe 4-0 på hjemmebane mod PSV.

Jeg synes personligt at FCK spiller fuldstændig idéforladt, og har gjort det længe. Men så kommer der lige en kamp i ny og næ hvor alt går op i en højere enhed, og holdet viser potentialet og smadrer modstanderen - og det får fyringssnakken til at forstumme. Og så er det åbenbart ok at vinde 1-0 med hiv og slæb de næste 3 kampe, uden at spille flot fodbold. Og med lidt held.

Vi tabte til Horsens i en sæsonpremiere - det kan ske. Men problemet i mine øjne, er at holder slet ikke har rykket sig ift. sidste år, og det er efterhånden tydeligt at JT ikke kan forløse potentialet i en trup der burde være dominerende fra start til slut mod hold som Horsens og Viborg.

#ThorupRaus
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg synes ikke, det er mærkeligt, at man overvejer, om Thorup skal fortsætte i FCK. Ja, han blev mester, men det gjorde Ariël Jacobs også, og han røg alligevel efter 5 kampe, fordi kurven ikke var opadgående.

Det er den heller ikke for Thorup.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Slettet(491505222808)
@AlecT
@Kilgaren Så kan du lære det med alt det lort du fyrer af i andre tråde.


Lære hvad? At jeg rent faktisk håber at FCK taber flere kampe i træk så thorup kan blive smidt ud på røv og albuer?

Eller skal jeg lære det fordi jeg ønsker horsens ned?

Begge ting tager jeg med sindsro, For når sæsonen er færdig skal FCK skal nok ende i top, mens Horsens ryger ned.
Skrevet af Mangdal85
Flot kamp af Viborg. Klasse hold når de spiller op til deres bedste. Forhåbentlig kan de ramme flere kampe som den her, istedet for den mod AGF. I Viborg håber vi selvfølgelig stadig at FCK kommer stærkt tilbage og napper mesterskabet. Det eneste sted det hører til!
Skrevet af Berker
Sagde det i sidste sæson, og siger det igen. FCK bliver aldrig et konsistent mesterhold med Thorup som træner. Han er så overvurderet. Sidste sæsons mesterskab kom kun i hus på baggrund af de andre klubbers uduelighed.
Skrevet af anygivenday
Dem der står med pokalen i maj har ret :-)
Skrevet af Slettet(480940220709)
FCK ydmyghed ?
Skrevet af Madsmog
Apropos skandaler:
Dét straffe var der jo ikke!
Hvordan kan dommerstanden være så ringe?

Tidligere talte man om at FCK fik meget forærende. Er det kun mig der ser det lige omvendt over det sidste år eller mere?
Skrevet af Tom Wanks
Der er købt for mange spillere, og selvom JT næppe er den rette træner for os, ville han have haft bedre odds med færre munde at mætte med spilletid o.a. Der er gået ged i den, og måske kan JT med tiden forbedre det lidt - men det er ikke chancen værd.

Vores ´DNA´ skulle videreføres, men det er præcis denne tyngde, som er væk. Tak for alt, søde bestyrtelse og kække Kvist (beklager det dårlige humør).
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Snigskytten
Sgu agf ikk byde på venstre backen Christian Sørensen. Han minder da vanvittigt meget om Højer (uh hvor jeg savner den mand)

Viborg og Horsens går efter mesterskabet :D
Moral er godt.....
Skrevet af VIF57
Viborg blir mestre :)
Skrevet af Tyrone
Hvorfor er det helt præcis, at Karamoko ikke ser skyggen af spilletid?
Det kan sgu da umuligt være værre end det Thorup sætter på banen p.t.
At spille Pep Biel som falsk 9´er er simpelthen for håbløst.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Tidligere talte man om at FCK fik meget forærende. Er det kun mig der ser det lige omvendt over det sidste år eller mere?

Nej, det gjorde "man" ikke. Ynkelige tabertyper gjorde. Lad nu være med at blive en sådan.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
annonce
0