Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Galacticos 2.0
Juventino45


I aften græder han ikke, men sover grædende 😅
Skrevet af Fl@skebøf
Armener Henrikh? Hvem er det? Hvis det er Henrikh Mkhitaryan du hentyder til, er du forkert på den. Prøv igen.


Hvad er forkert ved det jeg siger?
Skrevet af El ninio
Xavi er på alle måder en lorte tæræner. Uden idræt, uden mod og uden pondus. Sjældent har jeg været då skuffet over et trænervalg.

Hvad laver De Jong på bænken?

Hvad laver Pigue overhovedet på det hold, han koster to mål.

Ansu Fati har mister alt det han var spået til at kunne.

Eric Garcia koster et mål og har ikke, og får aldrig niveau til europæisk topfodbold.

Føj hvor er det bare elendigt. Føj
Skrevet af MiguelElToro
Kan vi ikke høre noget om hvordan man blev nødt til at sørge for stor sportslig succes denne sæson ved at købe masser af nye spillere for penge man ikke har? Mon ikke man skal ud og tale Europa League op efter VM som Mourinho da han var i Man U. Det Barcelona projekt ser godt nok allerede ud til at være en fadæse væsentligt ud over hvad man havde troet var muligt.
Skrevet af Juventino45
Galacticos

Spot on :)
Skrevet af Dr. Def
Så skal der genforhandles kontrakter næste sommer i Barcelona når man ryger ud allerede nu af CL!!
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Bertolucci
Vildt nok Dembeoe undgår rød da han stempler direkte på knæet med vilje og trækker foden hele vejen ned af støttebenet på Darmian
Skrevet af Andersen1447
@Fl@skebøf
Det var ikke ham.
Skrevet af elmarco94
Håber snart at De Jong får lov at starte inde. Meget mere dynamisk spil og mere fremadrettet når han er på banen. Gavi fighter rigtig meget, men det er meget side til side afleveringer. Og hvor er Araujo, Koundé og egentlig også Christensen savnet. Pique og Garcia sejler rundt…
Skrevet af Galacticos 2.0
Tænk at man sælger fremtidige indtægter for at få øjeblikkelig succes, også ender det med Europa League igen. Fiasko af dimensioner 😐
Skrevet af MilanPerSempre22
Barcelona har et horribelt forsvar, en kamp de burde have tabt.
Skrevet af Christensen86
@Andersen1447 han har da ret ham @Fl@skebøf. Henrikh Mkhitaryan er armener.
Skrevet af Andersen1447
@Christensen86
Jojo, bevares. Men det var ikke ham, som var en "idiot" i dén situation. Det var en albaner, som spiller med nummer 14 for Inter. Så må I selv undersøge, hvem "idioten" var. Transfermarkt kan muligvis hjælpe jer. Held og lykke!
Skrevet af Sydens stjerne
vildt at dembele ikke faar rodt...det bliver ikke meget mere rodt. godt barcelona ikke kommer videre pga af det
Skrevet af Slettet(400625230401)
Inden barca folket slagter Xavi helt, så få lige pulsen ned. Xavi er tydeligt på rette vej. Han er jo klart udfordret af at mange af de spillere der skulle tilføres holdet skulle være transferfrie. Det sætter jo sine taktiske begrænsninger. Jeg tror ikke de kunne få en bedre træner, men det kræver tid.

Men det er klart det vil være et tilbageslag for deres projekt hvis de ikke går videre fra gruppespillet, og det vil nok også sætte begrænsninger økonomisk fremadrettet.
Skrevet af Stagger Lee
Udmærket spillet af Inter, som dog får ufatteligt let spil over for Barca´s elendige firbackkæde. Man vidste godt på forhånd, savnet af de tre stærkeste forsvarsspillere ville blive mærkbart og man må sige, dem, der er tilbage, er mere elendige, end man på forhånd havde håbet.

Hvor er jeg også bare træt af at se Barca spille mod lowblocks. Man spiller i forvejen imod dem i 7 ud af 8 i ligaen og det bliver bare enerverende i længden, når selv et storhold som Inter skal spille med fembackkæde.

Barca har dog kun sig selv at tække for, man ikke står med mindst 6 point mere på kontoen på nuværende tidspunkt. Man har simpelthen ikke været skarpe nok, selvom spillet har været mere end rigeligt til det.

Oh well, så må vi se om, man kan holde sig længe nok inde mesterskabskampen til, man kan gå efter ligaen til foråret.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Campeones35
Jeg sad også og undrede mig over Dembele ikke fik rødt. Vild tackling med knopperne jævnt højt.
Jeg så, desværre, kun de sidste 20 af kampen. Vanvittig afslutning dog.
Barca er på røven man. Jeg tør slet ikke tænke hvad økonomi-afdelingen må sidde og tænke netop nu, jeg nægter at tro Barca har råd til ikke at spille cl efter nytår.
Hjernedødt vigtig El Clasico i weekenden.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af FCBarcelona4Ever
@Sydens stjerne

Hvad mener du så om at Calhanoglu´s manglende røde kort på Busquets i første kamp, det forkert annullerede mål eller de to manglende straffespark i første kamp er medvirkende til at Inter formentlig går videre?
Skrevet af Ditmer-K
Som Inter fan sidder jeg desværre lidt skuffet tilbage. Inter gør det rigtige ved at angriber Barcas pivringe forsvar men får simpelthen ikke udnyttet deres kæmpe chancer. Men gode kort på hånden.. Men det er gået galt før. Vanvittigt gode kampe med Napoli - Ajax der så overgåes af Barca - Inter
Internazionale AaB
Skrevet af Mr Andersen
Nuuiiii hvor må Inters Asllani sove skidt. Den burde være helt lukket i for Inters vedkommende. Det er "kun" 70 pct sikkert, at Inter slår Plien hjemme.
annonce
0