Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af haraltidret
Fed kamp og fedt resultat selvom Inter burde have vundet kampen. Nu ser Barcelona igen ud til at skulle spille EL efter vinterpausen.
Skrevet af Rsabrawi
Stop nu det pis med “alle de skader” til Barcelona.
Inter manglede Lukaku, correa og Brozovic.
Skrevet af sacrabosco
En trist aften. For fodbolden. Og Barca. Sandt nok at dette var dødens pulje - se blot et øjeblik på feks Reals pulje: det er jo Europa League i sammenligning. Inter var nok det værste at trække (som gruppens tredje hold). En klub der historisk set har gjort kynisme til en livsform - og som ikke er ret bleg for spille betonbus - selv på hjemmebane. Men trods alt er jeg lykkelig for at det ikke er min klub - dertil holder jeg for meget af fodbold. Barca ryger ud, ja - men forsøgte dog at spille fodbold. Det var aldrig Inters intension. Tilfældigheder i første kamp afgjorde den. Nu i anden kamp smed Barcas fejl det hele i vasken, og Inter var dygtige til det de gør. Derfor står Barca nu til tæsk, som både medier og skribenter her på sitet deler ud med rund hånd. Men havde man haft heldet med sig, havde klubben vundet de 4 gruppekampe, og hele verden havde svømmet hen i lovprisninger. Det er blevet en sorthvid verden. Ærgerligt.
Skrevet af martin.hein
Hmmm ….?
Så vidt jeg ved er var disse 3 spillere IKKE transferfrie:
Raphinha - Kounde - Lewandowski
De havde en samlet pris på over 150 mill. Euro
Måske er du blevet snydt af Laportas ‘spin’ og grinagtige politik…?
Skrevet af martin.hein
Hmmm …#Camacho
Så vidt jeg ved er var disse 3 spillere IKKE transferfrie:
Raphinha - Kounde - Lewandowski
De havde en samlet pris på over 150 mill. Euro
Måske er du blevet snydt af Laportas ‘spin’ og grinagtige politik…?
Skrevet af Bolddreng28
Havde inter konkursramte Barcelonas lønbudget, og det ene GIGA underskud efter det andet, så havde de nok spillet langt flottere fodbold. Inter udspillede Barcelona målt på chancer, og det eneste Barcelona var bedre til, var deres kedelige boldbessidelse, som heldigvis ikke førte til noget. Fortjent de får sparket ud af CHL.
Skrevet af KeyserSoze1
Barcelona fans er simpelthen så sjove. Hver gang Barca taber, så er det et tab for fodbolden. Det er lidt sødt at i tror at jeres form for fodbold repræsentere sporten i sig selv. Inter fortjente sejren i går og spillede en god omgang fodbold, jovist havde de fokus på defensiven, men er det så mærkeligt igen?
Inter fan siden Adriano.
Skrevet af LosBlancos
@KeyserSoze1

Ej, men du må da snart være klar over, at Barcelona er det eneste hold i verden, der spiller den rigtige form for fodbold! Det har Xavi nemlig også sagt engang. Derfor et kæmpe nederlag til fodbolden.
Haste el muerte!
Skrevet af TheUnitedWay
Sacra: Inter spillede præcis lige så meget fodbold som Barca. Ikke mærkeligt at der er fokus på de defensive dyder og kontra når Barca er lette at straffe på det. Det eneste man kan klandre Inter for er at de ikke vandt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(400625230401)
@martin hein

Nej, 3 spillere kostede, mens 4 var transferfrie. Jeg tvivler på Kessie, AC og Bellerin var i Xavis top 10.

Jeg tror faktisk heller ikke Lewandowski var et førstevalg.
Skrevet af Hynkjii
Jeg er så træt af Barca får skyld for at have kedelig omgang med bolden, når fakta er at modstander ikke går nok efter at tage fodbolden fra dem.

Det gælder om at have bolden i fodbold, har man den, kan man lave mål, hvilket vi nok kan være enige om er det fodbold drejer sig, det burde være grund substans i alle fodboldtræners filosofi.

Fysik og taktik begynder at have for stor indflydelse i fodbold, specielt mourinho har ødelagt meget, når han har vundet titler på en meget uskøn måde, og det har inspireret en del trænere desværre må sige.

Der er mange gode måder at underholde publikum på, jeg siger ikke Barcas måde er den eneste rigtige, men kommer man med en filosofi om at stå i eget felt og løbe en kontra fra tid til anden, så er det i hvert fald forkert.

Man kunne også lege lidt med tanken om det forsvarende hold skulle have en mand eller 2 over midten, så det angribende hold altid var i overtal, men hvor der så kunne dømmes passivt spil ligesom i håndbold hvis ikke man var målsøgende nok.

Man kunne også ophæve offside reglen (tænk på hvor lidt VAR skulle bruges 😄) det ville også løse den kedelige tendens fra hold der bare vil stå kompakt i 2 kæder foran eget mål og lukke mellemrum ned.

Der er masser af muligheder for at gøre fodbold mere spændende, om det så sker er nok tvivlsomt men man har da lov at håbe.

Tillykke til Interfans med de er gået videre.
Skrevet af Slettet(400625230401)
@hynkiij

"Det gælder om at have bolden i fodbold"


Det gør det faktisk på ingen måde. At have bolden er en af de taktikker man kan bruge.

Alt det andet er vist bare klynk over at fodboldreglerne nu også er imod Barcelona.

Det eneste fodbold handler om, er at score flere mål end modstanderen.
Skrevet af LosBlancos
Det gælder om at have bolden i fodbold


Dette udstiller præcis den forskruede tilgang, som de fleste Barcelonafans har til fodbold og det som de påpeger at være “den rigtige måde” at spille på. Som @Camacho også påpeger, så er en stor boldbesiddelse én måde ud af mange, at spille på. Man vinder kampe ved at score flere mål end sin modstander, ikke ved at have bolden mest (og lave flest høje indlæg)
Haste el muerte!
Skrevet af Hr. Objektiv
Piques forsvarsfadesse fik mig næsten til at slukke fjernsynet... jesus

Og Dembele fik da også lige vist sin pressede side i går, shit hvor var han overtændt og svinsk

Man må håbe for Barcelona at Bayern stiller med reserveholdet mod dem. Men igen, en sejr over PLZ er ikke en gang garanteret
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
Skrevet af crn85
Mindes ikke at have set i denne tråd nogle barca fans hævde at barcas spillestil er den rigtige?

Er det et forsøg på at lægge ord i vores mund eller?
Er der nogle som har hævdet det skal jeg beklage.

Selvfølgelig er der ikke rigtige eller forkerte.
Det er hvad man føler for.

Men for mig personligt vil jeg da hellere se et hold som gider spille fodbold og som egentlig har bolden.
End et hold som står 11 mand i eget straffesparksfelt og blot sparker bolden væk og kører kontra.

Det for mig personligt er kedeligt.
Men det er jo forskelligt fra person til person.

Men igen, mindes ikke at have set nogle i tråden skrive at barca spiller den rigtige form for fodbold.
Så drop dog det med at barca fan altid mener det og det....
Jeg har derimod læst at nogle foretrækker barcas måde at spille fodbold på.
Og det er jo smag of behag.
Skrevet af Slettet(400625230401)
@Crn85

Så når en bruger skriver:

"Det gælder om at have bolden i fodbold, har man den, kan man lave mål, hvilket vi nok kan være enige om er det fodbold drejer sig, det burde være grund substans i alle fodboldtræners filosofi.

Fysik og taktik begynder at have for stor indflydelse i fodbold, specielt mourinho har ødelagt meget, når han har vundet titler på en meget uskøn måde, og det har inspireret en del trænere desværre må sige.

Der er mange gode måder at underholde publikum på, jeg siger ikke Barcas måde er den eneste rigtige, men kommer man med en filosofi om at stå i eget felt og løbe en kontra fra tid til anden, så er det i hvert fald forkert"


mener du ikke han både skriver at Barcelons måde at spille fodbold er den en af de rigtige måder, mens Inters måde at spille på er den forkerte?

Men forklar gerne hvorfor Inters måde er den "forkerte"! Og ja, det blev skrevet ordret som forkert, mens Barcelonas spillestil beskrives som "det fodbold handler om", hvilket kun kan oversættes til "den rigtige måde"

Det er muligt man bedst kan lide den boldbesiddende spillestil, men det er ikke den ultimativt rigtige. Og det er et udsagn blandt mange flere lignende udsagn man ofte læser fra flere Barcelona tilhængere.

Barcelona er gode til det de gør, men nej, det er ikke den eneste rigtige måde. Den eneste forkerte måde at spille fodbold på, er vist at score flere selvmål end man scorer egentlige mål.
Skrevet af Rsabrawi
Sacrabosco, du er godt nok for svag at høre på. Efter specielt kampen igår har jeg virkelig fundet ud af hvor svage mange af Barcelonas fans er, de er langt svagere med både Milan og Juventus.
Hold nu kæft jeg er overrasket over hvor mange ynkelige mennesker der holder med Barcelona!
Skrevet af lotar
"men hvor der så kunne dømmes passivt spil ligesom i håndbold hvis ikke man var målsøgende nok."


Er der noget som har gjort fodbold kedeligt er det squ det evindelige tiki-taka lort Xavi frem for nogen var en repræsentant for.
Ser frem til et nyt Barca look, når der dømmes nøl efter 50 afleveringer og man ikke er i nærheden af modstanderens straffesparks felt
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af Pep Guardiola
Som Barca fan bliver jeg en smule træt af “fodbolden tabte” og “Inter spillede betonfodbold” og lignende fra flere af mine medfans. En ting er at det ikke er undskyldninger for noget som helst, noget andet er at det simpelthen ikke passer. At det så oveni puster til den agenda der er i mod Barca(-fans) er lidt mere irrelevant for mig, da jeg i sidste ende er lidt ligeglad med den del.

Først og fremmest skal Barca kunne håndtere og slå hold der spiller defensivt eller beton fodbold. Det må aldrig være modstanderens spillestil der skal være definerende for om Barca får succes. I øvrigt har Garcia og Pique en langt større del af ansvaret end Inters spillestil som blot udstillede Barcas svagheder.

For det andet spillede Inter overhoved ikke beton-fodbold, grimt eller beskidt. De spillede en voksen, god og hamrende klog kamp. Som gammel forsvarspiller, omend på et noget andet niveau, var kampe som dem Inter spillede igår noget nær det fedeste at spille og jeg elskede den slags sejre!
De udstillede de svagheder Barca, på deres nuværende stadie, har og de var ganske enkelt bare klogere og bedre. Kæmpe respekt for det. Jeg har det langt bedre med at ryge ud på den måde end mange andre, for der var ikke noget at gøre. Inter var det bedste hold, fair and square.
Hvis de spillede igen i aften ville jeg ikke have nogen som helst grund til at tro at det ville ende anderledes, det var ikke held eller tilfældigheder som blev afgørende. Inter spillede voksent og klogt, Barca spillede ungt og godt, retfærdigvis, men også defensivt naivt. Pique, Garcia, Alonso og Roberto mangler kvalitet og fart, offensiven manglede kynisme (Lewandowski måske undtaget, trods alt). Inter vidste præcist hvordan de kunne udnytte det og Barca men blev ganske enkelt udmanøvreret.

For det tredje må skader ikke være undskyldningen. Ja, Barca mangler deres 3 bedste midterforsvarer, hvilket i øvrigt giver håb for fremtiden, men med det hold der er til rådighed skal de kunne slå Inter - bare én af de to gange! Jeg er med på at deres backkæde på ingen måder er god nok, men det er betingelserne og de skal løses.

Med alt det sagt, bliver jeg dog også træt af at læse nogle af kommentarerne “mod” Barcelona. Barca står ubetinget et langt bedre sted i dag end de gjorde for et år siden. De er i en hård gruppe og Inter står perfekt til Barcelona; kloge, disciplinerede og dygtige. Der er ingen hold der vinder Champions League i første hug, der skal lærepenge til. Igår aftes var et mesterstykke af Inter i at spille taktisk, kynisk og disciplineret, og selvom det var dyre lærepenge så er det en lektion Barca skulle have. Om det kom i gruppespillet eller i knockoutkampene ligger jeg ikke så meget i, det er lige præcis den type kampe jeg var skeptisk overfor om holdet var klar til. Det var de ikke og den eneste måde at blive det er at prøve det, fejle, og lære af det.
Holdet er ikke klar til at vinde Champions League og hvis ikke Inter havde slået dem ud var de røget til City, Real eller Bayern, og det er okay. De skal ikke peake nu. De skal lære. Og de kommer til at lære af denne skuffelse og jeg er faktisk sikker på at det vil styrke dem i fremtiden. Det er i nederlag man lærer mest, særligt dem der gør ondt.

Jeg er heller ikke på nogen måde i tvivl om at Xavi fortsat er den rigtige mand i spidsen. Han skal ligesom holdet lære. Netop det Inter gjorde igår kommer de til at møde igen og igen og igen. De skal lære at overkomme det. Kampen udstillede problemerne, men de er ikke uløselige. Holdet mangler kynisme og snilde, det kommer med erfaring og kvalitet. Et kig på profilerne; Fati, Dembele, Raphinha, Pedri, Gavi, Balde og for så vidt også Kounde og Araujo (og endda Xavi) så er det spillere som ikke er vant til disse knald-eller-fald kampe med meget på spil. Jeg tror stadig på at både spillere og træners kvalitet er tilstrækkeligt, men de skal gøre sig de erfaringer der skal til. De skal lære at kende deres besøgelsestid, og de skal lære at håndtere kampe som i går bedre. Det er jeg dog også fortrøstningsfuld overfor at de kan lykkedes med. Man kan købe et dygtigt hold over et vindue, men det kræver mere end 2-3 måneder at få dem til, kontinuerligt, at præstere som et dygtigt hold. Særligt når de er så unge som de er.

Anyway, stort tillykke til Inter. Flot, flot kamp i spillede igår og fuldt fortjent resultat (hvis ikke i skulle have vundet).
Skrevet af Snippet
@sacrabosco

Selvfølgelig skal Real Madrid drages ind i Barcas CL-nederlag. Prøv dog i det mindste at skjule din bitterhed bare en smule.

Lidt tidligt at begynde at snakke om lodtrækningsheld for Real Madrid oven på sidste års knock out-kampe. Og nåh ja, så har Real i øvrigt mødt Inter fire gange fra 2020-21. Man vandt samtlige fire kampe.

God kamp søndag :-)
Real Madrid Club de Fútbol
annonce
0