Snak

Mere indhold efter annoncen
Rolig nu.
Det er dødens pulje og et storhold må jo forlade CHL.
Og Bayern er bare bedst. Så man har jo vidst at Barca eller Inter ville trække sorteper.
Inter fordel nu desværre men det er ikke slut endnu. Inter må virkelig ærgre sig over de ikke afgjorde det i aften mod skadesplagede Barca. Omvendt skulle Barca ikke have tabt første kamp i Milano.
Men nu skal Inter heller ikke gøres dårligere. De er vicemestre og solide.. Derfor dødens pulje.
Og hvad tror du der sker ved at benytte egne talenter?

Er næsten sikker på at man intet vinder.
Samt går glip af mange CL millioner.

Desuden klinger en spiller fra akademiet ikke nær så godt som en Lewandowski når det kommer til sponsorater og merchandise. Som generer flere penge til klubben.

De har jo taget et sats. Og bevares mislykkedes grundet skader, mærkelige kendelser og ikke kende sin besøgstid. (Mod bayern)

Men det er jo parametre man ikke kan tage højde for.
Men synes netop også de har taget nogle spændende spillere fra La Masia og gjort dem til omdrejningspunktet på holdet.

Måske de har handlet 1-2 spillere for meget.
Men de øger chancerne for titler og derved flere penge.

Det er et sats, men synes fremtiden ser lovende ud.
Men der er mange nye ansigter, de skal lige have mulighed for at sammentømre holdet.
Therealslimshady, hvorfor kalder du Inter et ligegyldigt hold? De har lige kørt jer ud på egen bane. Den skulle være lukket til sidst
Barcelona og Inter spillede uafgjort 2-2 i en dramatisk affære i det spanske, hvor gæsterne leverede et comeback efter pausen, som giver dem overhånden i gruppen mellem de to.

@ bold.dk; husk nu at en fodboldkamp vare 90 min. + evt. tillægstid...

Der blev derfor også scoret yderligere efter Barcelonas reducering til 2-2. Faktisk hele 2 gange.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Med alle de hold som står med 10 i forsvaret mod Barca, så skulle de have beholdt look de jong i boxen. Samtidig farvel til kassie, garsia, pique, busquits og torres
Det er jo også en stærk pulje med tre formstærke tophold. Tror araujo og kounde-skaderne koster Barca cl. Men ok, inter er gode.


Formstærke Inter, der har tabt 3 ud af deres seneste 5 kampe i den hjemlige liga, hvor de ligger nummer 7...
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skidt uke for spansk fotball og 3 av 4 CL lag er i kjempe problemer. Sevilla var det dog små forventninger til, men Barcelona og Atletico burde gå videre i deres gruppe. Atletico har imidlertid alt i egne hender når det gjelder avansement mens Barca må håpe at Plzen skaper sensasjon i Italia ved å hente poeng vs Inter. Ingen tro på så skjer, men italienske lag har dummet seg tidligere og gjør det stadigvekk..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
De 3 bedste forsvarsspillere skadet kostede denne CL. Lodtrækningen gjorde det dog heller ikke lettere. Pique og det meste af forsvaret var elendigt og Dembelé startede svagt. En ting må man dog kritisere Xavi for, nemlig at Frenkie De Jong ikke spiller fra start. Ved godt han lige har været skadet. Men kampen var årets vigtigste.

Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Inter var ikke nogen ønskemodstander. Nok klarer de sig dårligt hjemme. Men for Barcelona er det ren nemesis. Et hold formet af Mourinho og Conte, der forsvarer sig med næb og klør, står kompakt og er dygtige på omstillinger.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
annonce