Snak

Mere indhold efter annoncen

Dreyer om midtjysk drømmestart: Den skal ind over stregen

ons 10. aug 17:45

FC Midtjyllands Anders Dreyer har lagt fra land med et imponerende scoringssnit siden sin tilbagevenden til Superligaen fra Rubin Kazan i foråret.Læs hele nyheden her
er vel nok den eneste der virkelig præsterer i FCM
Uenig. Kaba har været fremragende. Bedre end sidst han var der. Bliver solgt for 25-30 mio.
Nu er Midtjylland den klub, der sammen med Silkeborg, der hidtil har scoret flest mål, samtidigt med at de også er i toppen blandt de klubber der har kreeret flest chancer. Og så blev vi vist også snydt for et par straffespark i de første runder.

Så at sige, at Dreyer er den eneste der kan være sin indsats bekendt, er en voldsom stramning. Det meste af offensiven har gjort det godt, hvor defensiven derimod har været vores helt store akilleshæl.

Forsvaret sejler og vi har ingen spillere, der i øjeblikket kan tage over for Evander og Onyedika, når de er ude. Men angrebet funkler, og hvis blot Chilli kan lære at ramme målet også, har vi en uhyggelig bredde og kvalitet i den offensiv, nu da Sisto også er "tilbage".
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Dreyer er en fantastisk spiller. Tror han bliver solgt for en stor sum senest næste sommer.

OT: Bold har stået på mål for mange mindre gode artikler, men denne er god. Der har været et flertal af mindre gode (ligegyldige) artikler, men denne er rent faktisk en af de mere gode. Mere af det. Tak!
Dreyer er kraftigt overvurderet, for hvad nytter det at score og performe i de små kampe i suppen når han er helt væk internationalt hvor det tæller? FCM har lige spillet 4 kval kampe med et stort rundt nul Dreyer mål og hvad værre en total usynlig Dreyer hvor han netop burde være en af dem der gjorde forskellen.

Han får ikke rigtig og reel succes i store ligaer eller kommer på landsholdet før manden begynder at performe udenfor Suppen.
annonce