Snak

Mere indhold efter annoncen
"Set i bagspejlet er Brøndby og FCK de støreste klubber i Danmark de sidste 50 år og hvor var Midtjylland Ikast eller hvad i kalder jer. Det er gennemsnit 20.000 tilskuer til BIF og FCK kampe. Selv AGF har flere tilskuer end Midtjylland og langt længere historie. Det da klart har spørg om det. Se lige Midtjylland i CL i har engang ikke fået 1 point!!"

Jeg vil også altid vælge en klub efter, hvor stor den var for 50 år siden. Og flot at to hovedstadsklubber og 1 fra Danmarks næststørste by har flere tilskuere. Jeg vil også altid vælge at spille for den klub, der ligger i den største by. Og endelig vil jeg altid vælge at spille for den klub, der har fået flest point i CHL-gruppespil. Også selvom de pågældende klubber ikke lige er med i Europa i år. Jeg synes dit indlæg er spot on, og jeg har ondt af Dreyer, der nu skal friste en tilværelse med at tabe i CHL og spille for 8000 fremfor at spille for 20.000 (Når der ikke er corona). Og så skal manden bo i Herning!!!

Men sætningen "selv AGF har flere tilskuere end Midtjylland" er lidt dum. AGF har et godt publikum, og det er ikke nogen skam at der kommer flere i Aarhus end i Herning.
Og bare for at skære det ud i pap. Ingen mener at FCM er større end FCK, BIF eller AGF historisk set. Men lige nu er det altså ikke det værste sted at spille. Og i 1995 var historien i FCK heller ikke den vilde. FCM har nået meget på 20 år. men selvfølgelig er BIF historisk set bedre. Gør det den mere attraktiv i dag?
denne artikel samt kommentarerne viser meget godt hvorfor københavnere (blandt andre danskere) ofte anses for at være højrøvede, arrogante og uden fornemmelse af hvad der sker andre steder i Danmark.
Daniel2020

Kan du ikke lige faktatjekke de 20.000...
Der har ikke været mere end 20.000 siden Anders Dreyer var 7 år...

OT: Dreyer ville nok have valgt FCK hvis de havde budt sig til. Da der bare er andre muligheder på daværende tidspunkt. Men for ham personligt kunne han set i bakspejlet nok ikke have valgt bedre, med både sportslig og personlig succes. Brøndby ser jeg slet ikke som en mulighed hverken økonomisk eller udviklingsmessigt, at man har nogle fantastiske fans med 13-15.000 tilskuere i snit kan jo med alt respekt findes mange andre steder i udlandet.
Forza Midtjylland
Det er fodboldfornuftigt at vælge FCM.

Spørgsmålet er vel ok. Det er almindeligt at mange spillere også ser lidt på hvordan deres muligheder er når de har fri og der har hovedstadsområdet mere at byde på. Især når det kommer til kulturtilbud, variation af gode spisesteder og den generelle vibe som større byer har. Der er også ting i byer som Herning, som hovedstaden ikke har men i sidste ende handler det om temperament og preferencer.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Jeg kan se én forsonlig faktor ved at tage til FCK fremfor FCM, AGF eller andetsteds - det er Parken.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Det jeg prøvede at skrive er at Dreyer vil nok vælge FCK eller BIF fremover Midtjylland hvis de havde givet ham chancen men det sjovt at de Midtjylland fans herinde tror at deres klub virkelig er så gode. Pt spiller FCK noget af det ringeste fodbold jeg har set meget længe og BIF gøre det meget godt. Vi kan jo sagtens måle Midtjylland i Europe og de har ingen point i CL og de blevet kørt over hver modstander de mødt og endda et handicappet Ajax hold. De gik videre mod et Prag hold tak til dommerne :) så jeg kan sige tillykke til Midtjylland i leve kun fordi FCK spiller så ringe fortiden
@Undermåler. Nu er Aarhus kun 45 minutter væk. Så værre er det heller ikke i forhold til hvad en storby kan byde. 20 minutter til Silkeborg hvis man er mere til de smukke omgivelser.

Jeg ved ikke hvor Dreyer bor, men det vil ikke være første gang at nogen af vores spillere bor i Aarhus eller i Silkeborg midt i mellem.

EDIT: @Daniel2020, står 2020 for året du blev født? Satme ikke meget at rykke rundt med da!
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Daniel2020

Det er da ikke FCKs nedtur der er årsag til at FCM skraber så mange point sammen. Fodbold og karrieremæssigt er det da det klart bedste valg han har truffet. Selvom FCM indtil videre er floppet i gruppespillet, så har han vist sig rigtig godt frem for FCM i Europa. Hvis han vil til udlandet igen, så kan han ikke have fået bedre eksponering i andre danske klubber.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Set i bagspejlet er Brøndby og FCK de støreste klubber i Danmark de sidste 50 år og hvor var Midtjylland Ikast eller hvad i kalder jer. Det er gennemsnit 20.000 tilskuer til BIF og FCK kampe. Selv AGF har flere tilskuer end Midtjylland og langt længere historie. Det da klart har spørg om det. Se lige Midtjylland i CL i har engang ikke fået 1 point!!


Et snit på 20.000 til FCK og BIF kampe? FCK havde rigtig nok nogle fine år mellem 2003 og 2007 hvor man lige sneg sig op over de 20.000 i snit. Brøndby ikke været i nærheden i dette årtusind, og de sidste 10 år ligger begge klubbers snit tættere på de 15.000 end på de 20.000. Jeg må indrømme jeg stadig kan finde det.... interessant at nogen fans i hovedstaden synes det er fedt at hævde sig selv ved at have flere tilskuerer end FCM. Det skulle man satme helst kunne. Kigger man lidt mod Nordøst til Stockholm, som er en by der på har cirka samme størrelse som København, så er de københavnske tilskuertal ikke just imponerende. Men hvis man er stolte af at have lidt over dobbelt så mange tilskuerer end i Herning i snit, i et område der vel har tæt på 10 x så mange indbyggere, så er det jo fint. Sådan er der jo så meget. Jeg har i øvrigt stadig til gode at få klappepøller udleveret i Herning. Jeg føler mig snydt :( Infernoet fra Brøndbys-fans har jeg til gengæld prøvet. Jeg har da i hvert fald stået på en af de efterhånden utallige tribuner man synes man skulle bruge som mål for træning i fyrværkerikastning. Det tæller vel også.

Jegt tror i øvrigt man overvurderer betydningen af tilskuerertallene når spillerne vælger klub. Naturligvis synes de da det er mega fedt at spille foran 60.000 i stedet for 6.000. Men mon ikke de først og fremmest kigger på deres egen karriere, og hvad der er bedst for den. Set i bakspejlet er de helt sikkert alle tre større klubber end FCM. AB og B93 har også flere mesterskaber end FCM, men tror sgu ikke den historie tiltrækker SÅ mange spillere der kunne være aktuelle i FCM lige for øjeblikket. Fodboldspillere vælger forhåbentlig karrierebeslutninger set ud af forruden og ikke ud af bakspejlet. Der har FCM lige nu et projekt der er milevidt foran FCK og Brøndbys. FCK skal nok komme igang når der kommer ro på de indre linjer, hvis Jess Thorup får den nødvendige tid, men der er satme et stykke.
Og i forhold til "København er så meget federe end Herning", så er det jo nok individuelt. Det er jo ikke en naturlov at ALLE mennsker vil foretrække en storby. Og hvis man gerne vil bo i en større by så er der jo ikke så langt til Aarhus, som er en fantastisk by - og hvor flere FCM-spillere (og Brian Priske) i øvrigt også bor.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
annonce