Snak

Mere indhold efter annoncen

Dreyer på bænken - FCM med formationsændring

Skrevet af bold
lør 20. aug 13:10

FC Midtjylland har valgt at lave en formationsændring til kampen mod AGF. Anders Dreyer, der missede sidste uges kamp, er tilbage på bænken. Læs hele nyheden her
Skrevet af FCM.for.evigt
Spændende med formations ændringen.

Den er vi mange, der har råbt på i længere tid.
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af JEGerUenig
Anderson starter heller ikke inde... Han blev også hyldet tidligere på ugen? Er der et muligt skifte igang vedrørende ham??

Eller det bare tilfældigheder spændende! Spændende med ny formation... Også spændende om forsvaret kan finde ud af spille 4 back kæde efter den længere periode med 5 back kæde
Skrevet af salling23
AGF har ikke Jelle Duin, der blev præsenteret som ny spiller fredag aften, med på bænken.


Jo det har vi altså
Skrevet af salling23
Anderson har været skadet i de sidste 2 kampe, så ikke noget særligt i det
Skrevet af Slettet(021211222109)
Så er FCM’s træner ikke helt blottet for fornuft. Deres back kæde har vel dårligt spillet én god kamp endnu den her sæson. Men det nok nærmere tvang end lyst det gør det i dag
Skrevet af billebums
YES! ENDELIG! Så tror jeg på sejren!
Skrevet af Paul Allen.
Sødt hvis man vitterligt tror på at FCMs resultater på det seneste har noget at gøre med om man spiller 343 eller 433. Det har ikke noget at gøre med dette, vent og se :)
Skrevet af JEGerUenig
@Paul Allan??

Sødt hvis man vitterligt tror på at FCMs resultater på det seneste har noget at gøre med om man spiller 343 eller 433. Det har ikke noget at gøre med dette, vent og se :)Selvfølgelig har det da noget at sige man har spillet med 2 på midtbanen i forever, og det har været skyld i man blevet rant over på midtbanen næsten hver kamp... Med ny formation og ekstra mand på midtbanen giver det mulighed for at have meget mere kontrol på midtbanen.

Så selvfølgelig gør det forskel, hvis du spørger mig om jeg så bare tror vi vinder alting overhovedet ikke!! Men det er sku en start man forsøger at lave en ændring på noget der ikke fungerer.
Skrevet af JEGerUenig
@Salling23

Anderson har været skadet i de sidste 2 kampe, så ikke noget særligt i det


Nej han har startet inde alle kampe denne sæson i dag er først kamp på bænken for ham, lige efter han blev hyldet endda... Det kan snildt være ingenting, syntes egentlig blot timingen er lidt speciel :)
Skrevet af KKnudsen
Er det Andersson med 2 s´er fra FCM du snakker om?
Skrevet af billebums
Sødt hvis man vitterligt tror formationen ingen betydning har...
Skrevet af Ukendt Profil
Sødt, Paul Allen, hvis du tror, at du på nogen måder aner noget som helst om, hvad der foregår i en professionel sportsklub, der trods alt har en sværm af analytikere, fysiologer, mentaltrænere og andet godtfolk rendende, som ikke laver andet end at forsøge at optimere spil og præstationer.
Kunne det, Paul Allan, tænke sig, at de via metodiske og analytiske metoder har fundet 12-15 andre parametre op til AGF kampen, som der skal ændres på - og at disse ændringer bedst kommer sig til udtryk med en formationsændring…? (sarkasme kunne forekomme)
Skrevet af Ks1976
Ukendt profil og andre kloge hoveder.
Ændring af formitationen gik vist ikke så godt alligevel, men vi er mange som selvfølgelig ikke er så kloge som jer 🤣🤣. Før kunne i da score mål, dog også ta imod. Nu tager i bare imod 🤣🤣
Skrevet af salling23
Tror vi snakker om to forskellige
jeg taler om AGFs Anderson
Skrevet af billebums
@KS
Du har da helt ret, at resultatet ikke var som man kunne have ønsket, men så du kampen? Det var vel første kamp i år FCM havde overtaget i. At AGF så stiller sig ned i en 5-4-1 og formår at score på en dødbold og en afretning ved deres eneste to chancer er så en anden snak.
Formationsændringen medførte helt sikkert noget positivt, som der skal bygges videre på.
annonce
0