Snak

Mere indhold efter annoncen

Dribleren Wikheim vil glæde publikum

Skrevet af bold
man 17. okt 2016
FC Midtjyllands nye kantspiller Gustav Wikheim er glad for sin fine scoring mod AaB og understreger, at han elsker at drible og underholde.

Læs hele nyheden her
Skrevet af colin368
Det var fanme et godt mål :-)
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Skrevet af gunnerboydk
Ja, spændende spiller!
Arsenal Real Madrid FCK
Skrevet af Manchester_United17
Har han ikke startet mega godt, ham her?
Manchester United.
Skrevet af Bosse1983
Brasser-generne fornægter sig ikke. Som i Godset er det dog oplagt at han skal modnes når det gælder beslutninger og særlig i en mere kollektiv retning. Det vil antageligvis også gavne slutproduktet. Det var et flot mål, men man har endnu oftere set ham drible gode muligheder væk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Victory
Jeg synes faktisk, at han er gledet meget godt ind i kollektivet i FCM... Der har ikke været mange eksempler på egoisme frem for holdets bedste og han har været med i mange gode kombinationer og jeg ser ham faktisk som en styrkelse af opspillet på den sidste trediedel, som absolut ikke har været prangende det seneste års tid. Hassan ser også ud til at have fået sit drev tilbasge. Nu mangler de bare en rigtig angriber, der kan sparke nogle kasser ind. Pusic har ikke gjort meget væsen af sig og Paul har ganske enkelt ikke klassen til start 11´eren. Og så bliver det godt at få Sparv tilbage.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
annonce
0