Snak

Mere indhold efter annoncen

Dubravka ikke tilfreds med reservetjans

Skrevet af bold
ons 16. mar 2016
Esbjergs Martin Dubravka er ikke tilfreds med at have mistet pladsen i målet, men kæmper for at komme tilbage som førstemålmand.

Læs hele nyheden her
Skrevet af ChampZ
Sådan er vilkårene vel når man nærmest fra dag 1 gør det klart at man gerne vil relativt hurtigt videre, og ret tidligt bliver enige om det er det her vintertransfervindue man skal væk i. Så for mig at se er det kun naturligt at Højbjerg står på mål uanset om Dubravka måtte være lidt bedre(ikke at han er det).. Bare surt for Dubravka at der ikke var nogen der gad have ham i vinters.
Skrevet af Trefemto
Ta´ en tur forbi OB - de samler vidst på vragede målmænd...?? :-D
100% Ajacied! P.S. Superligaen bør barberes ned til 10 hold som møder hinanden 2 gange både forår og efterår = 36 runder! Og \"Den Danske SuperCup\" burde genindføres...
Skrevet af Slettet(411246200304)
Man kan se det på Esbjergs forsvar, at både målmand og midterforsvarer er steget et par niveauer.. De har været flere skridt foran det forsvar, Esbjerg havde i efteråret. Så længe de præsterer giver det vel god mening at fortsætte med samme, stabile forsvar.
Skrevet af Naughtydog
Dubravka snakker ikke dansk (naturligt nok) og hans engelsk er meget ringe, så der er en sprogbarriere imellem keeper og forsvar, så selvfølgelig vil man kunne se en forskel på forsvaret, når der så kommer en ind, som kan kommunikere med sit forsvar... I mine øjne er Dubravka mindst ét niveau bedre end Højbjerg, isoleret set... Men at kunne kommunikere er bare utrolig vigtigt i et holdspil, så Højbjerg har en klar fordel, og må da klart være at foretrække... Så helt fint med mig vi sender Dubravka videre til sommer!
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af Slettet(491508201303)
Hans problem var at han troede som en selvfølgelighed at han kunne komme til som starter i en rimelig stor klub.
Nu piber han lidt men at sige nej til to klubber og være kræsen er ikke så fremmende.
Han får ikke et minut her ude hvis Højbjerg ikke bliver skadet.
Skrevet af Womble
I mine øjne er Dubravka mindst ét niveau bedre end Højbjerg, isoleret set

Det er der delte meninger om.

Højbjerg har spillet tre gode kampe, og blev i hjemmekampen mod Randers kåret som kampens spiller. I kampen mod AGF viste Højbjerg, at han er Dubrawka overlegen på høje bolde.

Skrevet af Slettet(491508201303)
Tipsbladet kårer ham i begge de sidste 2 kampe som rundens målmand.
Tillykke.
Skrevet af Dnulgreb
Efter min mening er Højbjerg i hvert fald to, måske tre klasser over Dudropka. Mindst! Højbjerg er selvfølgelig ung og kan stadig nå at udvikle sig tilpas meget, så han distancerer sig selv helt ud af skala ift. Dudropka.
Skrevet af kongen87
Man burde lade Dubravka stå indtil sommer så man kan få en højere pris for ham. Men sådan tænker de desværre ikke ude på Gl. Vardevej.
T.V.L er redningsmanden!
Skrevet af Piratfisk
Nej, de tænker heldigvis sportsligt. Selvfølgelig skal truppens næstbedste målmand ikke stå på mål for EfB, når vi har en flyvende komet løbende i Jeppe Højbjerg. Det ville være grænsende til idioti.
annonce
0