Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan godt være Brøndby muligvis er et bedre udstillingsvindue for hradecky, men det godt ikke særlig godt pt. taget hans præstationerne i mente.

Forsvaret sejler, især Holst og Almeback.. Ørnskov IGEN usynlig (Lederype, gå forrest - hvornår(?))

Nå men havde håbet på kryds, men når man tænker på FCM´s form er det sgu ikke overraskende, men måden det sker på - men stor kredit til FCM.Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Du har ret, overså det med sign-on feen :-)
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Snapperheads
Godkendt 1. halvleg og ærgerligt man ikke kan holde 1-1 til pausen. 2. halvleg er absolut noget af det ringeste jeg har set længe. Ja, Duncan scorer et mål der burde være annulleret men det skal ikke overskygge den fornærmende ringe indsats, især forsvaret, lægger for dagen.
Det er skræmmende så rystende usikre Albrechtsen og Almebäk ser ud og jeg begynder seriøst at tænke om svenskeren er den rette mand. Hold da op han ser dårlig ud, ikke kun i dag. Phiri og især Ørnskov har alt for mange boldtab og sidstnævnte spiller generelt for langsomt. Jeg gider ikke engang at nævne vores målmand - Håber bare det er begynder nerver, men der kan da ikke gå længe, hvis han bliver ved på denne måde, før han er bænket.

Dog skal en kæmpe hånd gives til Midtjylland for at udføre et enormt flot stykke arbejde der fuldt fortjent giver dem sejren.

Brøndby må og skal agere på transfermarkedet inden vinduet lukker. En center forsvar er virkelig nødvendig. Det viser de sidste 5 kampe med al tydelighed. Desværre.
moderator
@Skjold, men alt det vidste du jo godt ;)
Dette er en signatur.
Tjeeving
thumbs up til en ærlig BIF-mand
Sir C: Seriøst nej. Var ikke i landet og uden internet, da den aftale blev lavet. Derfor jeg er så overrasket over størrelsen af den aftale.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Der er vel ikke andet at sige end FCM var favorit.
De leverede varen og vandt retfærdigt. Tillykke med det resultat og den flotte statestik!

Men herfra fatter jeg ikke de samme tåber sidde og disse en klub som BIF gang på gang! Typisk ligegyldige trolls, som ikke ved hvad det vil sige at kæmpe for noget eller have en indsigt.

BIF omttales hele tiden, fans skaber standardr for DK fobold andre klubber efterligner og alle ønsker stemning mange mennesker og lokalbrag. Det er der kun få klubber så som BIF der har skabt og er med til i DKs fodbold kultur, man skal da være en kegle hvis man ønsker BIF ned i serie 6. Forståeligt man ikke ønsker de skal vinde over sit eget hold eller performe så dårligt at man kan have en håneret, men igen kun en kegle ønsker et lokomotiv inden for DK fodbold, at det skal gå i opløsning... Tror du / I at der dermed kommer flere tilskuer til Jeres egne kampe og der skabes bedre stemning ? For en rigtig fan fobold elsker, så ønsker man så mamge point til de danske hold, så de måske kan skabe bedre chancer for sit eget hold på sigt! Personligt glæder jeg mig til BIF besøger FCV og der kommer oplevelse for de penge vi betaler for at se en kamp! Håber på FCV sejr, men det skal være en oplevelse og den respekt giver jeg til de trofaste BIF supportes og andre holds supporters der er med til at skabe bedre grundlag i superligaen.

Desværre sidder der så mange tosser herinde, som aldrig besøger et stadion og alle snakker som om de er trænere, men nok aldrig er blevet til noget og istedet kommer det til udtryk i ligegyldig trolling uge efter uge!

Fuck all the haters!
FCV Lokal holdet BIF siden 92 Ynglings spiller Giafranco Zola.
Det er skræmmende så rystende usikre Albrechtsen og Almebäk ser ud og jeg begynder seriøst at tænke om svenskeren er den rette mand.


Hvorfor skulle han dog også være den rette mand? De fik ham for en slik (Læs: 1 mio!), og han var, så vidt jeg hørte i fjernsynet, sat til at træne med U19 i Club Brugge.

Forstår ikke hvorfor folk har så høje forventninger til den mand. Der er ikke noget at sige til at det sejler.

5-2, 4-2. Det er sgu lige meget. Når det nu skal være, så er det da dejligt at en tidligere Brøndby-spiller kan lidt!
Brøndby I.F. <3
Det vi fik ud af denne kamp er, at FCM bare er et godt hold for tiden lige så vel som, at Brøndbys hold er lige så elendige som i sidste sæson. Hvis FCM holder sammen på truppen kan det sagtens være deres tur til snuppe guldet. Deres offensivt er i hvert fald skræmmende med de spillere de har og idag mangler de endda både langstidsskadede Hassan samt Petter Anderson.

Brøndby derimod er bare ringe. Det forfærdelige forsvarsspil vi så idag er på linje med det vi har set i de andre sæsoner. Mht. 3-1 målet er et kontroversielt, men skulle Brøndby have rykket sig ifht. sidste sæson skulle de ikke have ladet sig ryste af sådan et mål. Faktisk tror jeg det hold som redede sig i foråret havde udvist noget mere trods i denne situation. Ligeledes er hverken Albrechtsen, Almebäcl eller Hradecky just debutanter i Superligaen. Det nye Brøndby er et bundhold og i meget høj grad involveret i nedrykningskampen. FCK og sikkert også FCN skal nok komme væk dernede fra. Begge hold vi pludselig kunne vinde en 4-5 kampe i streg og rykke sig. Det kan jeg ikke se, at dette Brøndby hold skulle være i stand til og så ligger de i suppedasen sammen med Viborg og de midterhold som evt. måtte komme til at hænge fast dernede.
annonce