Snak

Mere indhold efter annoncen
Duncan er jo pludselig blevet en slider...Og endda en meget skarp én af slagsen. Kunne man for bare et halvt år siden forestille sig Duncan lave en glidende tackling (ovenikøbet helt ren...) og tackle bolden ud over sidelinien på egen banehalvdel? Nej vel??? Han er guld værd!!!

Og resten af holdet (pånær Danny O. - skip ham bare videre til GF allerede nu...) følger fint trop. Patrick Banggaard spiller jo som en garvet forsvarsspiller og er efter ganske få ligakampe begyndt at tage ansvar og deltager villigt, når bolden skal føres frem. Og så er Petter A. ikke en gang med for tiden, Hedinson er ikke klar endnu, Hassan er ude osv... Den trup er vist ikke helt så tynd, som nogle vil gøre den til.

Og til den kommentar med, at FCM ligger lige under FCK og Brøndby... Kan man det??? ;-)

Tak for kampen. Glæder mig usigeligt til næste mandag!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Facts er bare at superligaen bedre kan undvære EFB end fx GF og BIF.
Superligaen kan undvære lige præcis de to hold der ender på de nederste pladser for det er nemlig de to hold som er dårligst. Jeg gad godt at vide hvilke andre facts du ligger inde med?


Nu er der jo forskel på, at være uundværlige, og så bedre kunne undværes end andre.. Det er i hvert fald uomtvistelige fackts..

Fackts er også, at de 2 gange AGF feks er røget ned indenfor de sidste år, da har enhver klubboss "grædt".. Ligeså har de samme bosser klappet i hænderne når der er rykket op igen.. Og det handler ganske enkelt om penge.. Naturligvis er ingen uundværlige.. Men nogle kan bare bedre undværes end andre.. Lev med det..
Ja. Duncan bruger hånden... Og... Fortjent sejr. Hader/elsker Dunken... Skal vi snakke Peter Møller??? Man gør hvad man kan, for at score. Duncan, dit svin:)... Bliv ved... sagt af en Brøndby-mand... Og tillykke med barnet:)...
Man må godt være uenig
Bøf til grin som de plejer være...
lækker ydmygelse af hele dk´s hadehold nr.1
Kunne være sjov at se BIF og FCK i 1 division.

GO ESBJERG!! I er for hårde!

FCM er lidt for uldne..
Boldklubben Frem - Ægte København! West Ham Utd - Forever blowing bubbles Valencia CF - Amunt
Derfor var det noget misvisende, at Brøndby blev det første hold, der scorede på heden. Midtvejs i første halvleg fik Quincy Antipas plads i venstre side af feltet, hvor han kom til baglinjen med et par kvikke fodfinter og lagde bolden ind mod det lille felt, hvor debutanten Kenneth Zohore, der var med i stedet for en småskadet Simon Makienok, let scorede sit første mål for sine gamle rivaler.


Top journalistik. Mig bekendt scorede Nicolaj Madsen til 1-0 for SE for 2 runder siden.
Skender er KONGEN!
@Toggle
Spiller du dum, eller er det noget du rent faktisk er? Hvis du anstrenger dig en smule, forstår du nok pointen i, at det ikke var gennemspillede FCM-angreb, men personlige fejl fra BIF, der gav en FCM-sejr. Foruden de to målgivende dommerfejl, der blev fatale naturligvis.
Hestefar82

Ja to af målene... Men nu scorede de fem (5) mål, og hvis de to fejl ikke talte med, havde FCM vundet 3-2.

Men så skal man også til at cutte dommerfejl fra osv osv.

Faktum igår var at FC Midtjylland er klasser bedre end Brøndby.

Og hvis du ikke kan se det, så tror jeg du skal stoppe med at se fodbold.
iHala Madrid y nada más!
"Bøf til grin som de plejer være...
lækker ydmygelse af hele dk´s hadehold nr.1 "

Alle hader os!
Brøndby er sponseret af dig og mig. Når du taber, er det da meget rart at vide, at der er andre, der vinder.
@Hestefar:
Spiller du dum, eller er det noget du rent faktisk er?

Hestefar, man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus... BIF er ikke uundværlige, FCK heller ikke. Og total dominans af de store klubber, vil ødelægge fodbolden i Danmark indefra. Vi har brug for tanken om at alle kan vinde mesterskabet. Hvis vi får skotske tilstande, bliver håndbold og ishockey mere populære end det allerede er tilfældet.

Hvis du anstrenger dig en smule, forstår du nok pointen i, at det ikke var gennemspillede FCM-angreb, men personlige fejl fra BIF, der gav en FCM-sejr.


Så FCM havde ingen andel i sejren... som er det Toggle prøver at fortælle dig, med en let humoristisk tilgang.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce