Snak

Mere indhold efter annoncen
Hahahaha! U mad Hradecky? nåårh ja i har jo de bedste fans selvom i taber hele lortet. Og det værste af det hele for Brøndby er at MÆRkinok ligger hjemme på pestegnen og hugger i Ibi!! Haha
\"It was 11 men against 11 babies\" » Patrice Evra Manchester United > Man $hitty Real Madrid > Atletico Madrid http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Robin+Van+Persie+Manchester+City+v+Manchester+pipIkbXqlEUl.jpg
og forresten, hvilket et røverkøb Ørnskov er.. Alle 5 millioner værd.. Ingen anden kan styre den midtbane som han gør.
*klap* *klap*
ok den blev godt nok ført ind med hånden, men det gamle BIF havde svaret igen med en kasse i den anden ende,og ikke gået i opløsning.
Så gode er FCM atlså heller ikke. Men kors hvor er BIF ringe! Der er 3-4 spillere, som slet ikke har superliganiveau, og hvis det er udtryk for bredden i BIF, så rykker de helt sikkert ned i år. Viborg og FCV er langt bedre sammenspillede og de har rutinerede trænere.
Fremragende aften på heden :)

Jeg hader såmænd ikke Brøndby, men jeg griner af at Brøndby´s eneste løsning på problemerne hedder "FLERE TRANSFERS". De har ingen penge, men køber og køber uden det hjælper en skid. De skulle have beholdt Henrik Jensen eller for den sags skyld Auri, som begyndte at få lidt ud af den fimsede og forkælede spillerttup.

Ham fisken Køhlert var også en af deres bedre trænere.

Brøndbys stærkeste kort er deres fans, som var med til at gøre turen på stadion endnu bedre. Sødt de troede på det en kort periode. God tur hjem :D

PS ja det var dommerens skyld det hele. Helt sikkert. I er smarte!
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Godt nok sjældent jeg gider brokke mig over dommeren (og ud over det fuld
fortjent sejr) til FCM, men ...

1. mål ligner godt nok hånd på bolden fra Sly til at starte med i
nedtagningen, men 50/50 om den skal dømmes.
2. mål er der kæmpe frispark på midten som ikke dømmes - og der fører til
det hjørne, der bliver scoret på
3. mål skal bare aldrig godkendes

... så er det altså svært for et hold i modgang :-/

Når det så er sagt - fantastisk tempo og udnyttelse af Brøndbys fejl af FCM
-kynisme når den er bedst!

@rickrick
Endelig en der rent faktisk forstår hvad der foregår i løbet af en fodboldkamp, og ikke ren idioti som man oftest ser herinde.

FCM var bedst, ja - men det er BIF nu tit, uden at få mere end 0/1 point, men så er de jo bare elendige og har ikke fortjent at vinde, siger de kloge herinde.
Det er dommerfejl og personlige forsvarsfejl på serie 5 niveau, der afgører kampen - ikke FCM. Ved 2-1 kunne det blive en dreng og en pige, og indtil da var det en velspillet kamp. FCM kan gå hele vejen, hvis de ikke er tilpas dumme (eller tvunget) til at sælge deres største profiler i løbet af sæsonen.
"Selvom de begge er mørke spillere er de meget forskellige spillere"

- Vi siger tak til Erik Rasmussen
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Det er ikke altid det er en fordel at være i et stort udstillingsvindue Hradecky. Hvor mange clean sheets mon han når i år....???
Utroligt ringe forsvar (og målmand) Brøndby har. Det er ikke superliagen værdigt.
Det kan redde Brøndby at angriberne ser skarpere ud og at Antipas er i hopla. Men der skal godt nok arbejdes på defensiven.

Tillykke til FCM med de fem sejre. Hvis de også får point i de næste to kampe mod Aalborg og Esbjerg begynder de at ligne en seriøs mesterskabskandidat.
Følg @superligamemesdanmark på Instagram
Hestefar82:

Det da fuldstændig ligegyldigt om BIF tit er det bedste hold hvis de alligevel ikke kan lave mål og samtidig lukker mange mål ind. Det jo bare ikke godt nok. Dog er man nødt til at acceptere at FCM var langt bedre end Brøndby i dag.
annonce