Snak

Mere indhold efter annoncen

Duncan tog fejl af rivaler

Skrevet af bold
tor 9. sep 2010
Morten Duncan Rasmussen troede at kampen mod Frankfurt var vigtigst for Mainz\' tilhængere, men holdkammerat Bo Svensson har nu fortalt ham, at Kaiserslautern er rivalerne.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Ephedrine
Ja den skarpeste kniv i skuffen har han aldrig været..
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af Ham der slap væk
Dumme dunk
Skrevet af Petrescu
Hvor mange er egentligt klar over rivaliseringerne mellem hold der ikke lige ligger i toppen rundt i de større europæiske ligaer med mindre de er fan eller at opgørene virkelig skaber problemer uden for banerne?

Jeg må slutte mig til de sløve skuffeknive i denne sag.
West Ham United
Skrevet af pedeb0bbeN
Hold nu bare kæft. Dunk: vis dem, hvor skabet skal stå :)
GTB
Skrevet af JayJay-ARS
Håber du score igen Morten - længe siden DK har haft en dansker på topscore listen i Tyskland.. vi snakker vel helt tilbage til Ebbe Sand.. ?
Arsenal 89' QPR 89' Henry - Simply The Best
Skrevet af MikkelM
Hehe, der er åbenbart syyygt mange kloge herinde.. Og man er jo fuldstændig uintelligent hvis man ikke kender rivaliseringerne!? Hmm.. Det er er ret underligt at det ikke er et fag i skolen..

Jeg tilslutter mig de "dumme", for jeg kendte heller ikke til den rivalisering..
Skrevet af The Dude
"Hvor mange er egentligt klar over rivaliseringerne mellem hold der ikke lige ligger i toppen rundt i de større europæiske ligaer med mindre de er fan eller at opgørene virkelig skaber problemer uden for banerne?"

@Petrescu

Nu er der jo ikke tale om en eller anden tilfældig klub. Det er Duncans egen arbejdsplads der tales om.
Det svarer til at man blev ansat hos Pepsi, og en måned efter vidste man stadigvæk ikke at Coca-Cola var en af de store konkurrenter.
Det er dumt.
FCK Blackburn ...og nu holder jeg også med Mallorca
Skrevet af Zapple
Er det okay, hvis jeg også føler mig en smule dum. Som sagt af en anden bruger, så er der jo ikke ret mange der viste det medmindre der var noget tilhørsforhold til klubben eller man evt. havde stenet FM i bundesligaen med Mainz.
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
Skrevet af Jeppe18
...han har nok troet det hed Frankfurt Am "Mainz" og ikke Am Main.:-)

Skrevet af Zapple
The Dude, hvordan skulle han have en reel chance for at vide det. Han har spillet to kampe i klubben, og har nu fundet ud af det.. Det kommer jo hen af vejen..
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
Skrevet af
Who cares... Ligegyldig nyhed.. ligegyldig diskussion...
Skrevet af auri12
Når der kun er 40 km til Frankfurt (som er storbyen), mens der er 75 km til Kaiserslautern (som er en langt mindre by) - så er det vel næppe den store katastrofe at Duncan har antaget at Frankfurt er dem man hader mest i Mainz.
Skrevet af matteotti
I FM står Franfurt som Fierce Rivals og K´lautern kun som Other Rivals... Måske er det Bo Svensson, der er galt på den?
Skrevet af Dr.Syg
Det må det være. Virkeligheden trumfer ALDRIG FM.
Dr. Syg - Autoriseret kvaksalver "I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
Skrevet af qanatoli
Det svarer til at man blev ansat hos Pepsi, og en måned efter vidste man stadigvæk ikke at Coca-Cola var en af de store konkurrenter.


Nej, det svarer det jo netop ikke til, eftersom også folk der ikke er ansat ved Pepsi eller Coca Cola kender til den rivalisering.

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Acheron 3
Det er sådant noget som man umuligt kan vide i forvejen med mindre at man har et indgående kendskab til tysk fodbold. Jeg ville også have gættet på at Eintracht var Mainz´ ærkerivaler, og jeg har trods alt fulgt tysk fodbold i over 20 år.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Èlber
Han skal vel bare præsterer godt i alle kampe! Tror ikke FCK bliver det helt store problem for Mainz, selvom de lige har slået et af topholdene 2-0 (spørg ikk hvem)
Skrevet af Nilo
Nu er der jo ikke tale om en eller anden tilfældig klub. Det er Duncans egen arbejdsplads der tales om.
Det svarer til at man blev ansat hos Pepsi, og en måned efter vidste man stadigvæk ikke at Coca-Cola var en af de store konkurrenter.
Det er dumt.

Nej, det svarer da bare overhovedet ikke til det. Pepsi og Coca Cola er verdens to største firmaer inden for hvad de laver. Hvis han havde spillet for en af verdens 3-4 største klubber, så kunne man kalde ham dum. Hvis vi skal blive i din jargon, vil det nærmere svare til at han arbejdede hos Albani og ikke vidste hvem deres største konkurrent er.
Det er klart at det ikke er verdens bedste research han har lavet, men jeg må tilskrive mig dem der siger at det er en tilgivelig fejl af Duncan.
AGF og MUFC
Skrevet af Slettet(312214212803)
...han har nok troet det hed Frankfurt Am "Mainz" og ikke Am Main.
Nu ligger Mainz ganske tæt Frankfurt am Main (ca. 40 km), det betragtes endda som en del af "Stor Frankfurt". Af den grund kan det da næppe undre hvis nogen tror Frankfurt er de største rivaler, det ville også have været mit gæt.

EDIT: Overså auri12´s indlæg, han har jo allerede skrevet det samme. :-)
Skrevet af Everblood
Det dumme består vel mest i at Duncan endnu engang giver alle klogeågerne herinde en mulighed for at kalde ham fjols...

Jeg syntes det er ret uskyldigt, men måske han ikke skulle have fortalt det til bold´s journalist, men bare grint af det sammen med vennerne ??
I hate things that are diluted... I mean, you don\'t mix Jack Daniels with Coke. That\'s a sin!
annonce
0