Snak

Mere indhold efter annoncen
Må være svært at vinde Giro de Italia under ramadan :-)
Det er velkendt at faste måltider er den bedste diæt. Af samme grund er det umuligt at faste og samtidig præstere optimalt som professionel fodboldspiller. Der er naturligvis religionsfrihed, og proff spillere skal bare faste, bare de ikke påstår, at det ikke påvirker deres krop, og deres præstationer.
Det er ok hvis alle andre spillere også kan spise på den måde hvis de har lyst til det, men jeg tror ikke på at det ikke påvirker kroppen i dagligdagen.

Hvad med vand til træningen, at vente med at give en krop der efterspørger væske væske er beviseligt ikke optimalt.
Durmisi kan æde alt det han vil og han kan nemt klare sig med et stort måltid efter solnedgang og endnu et lige før solopgang. Han skal bare vælge mad der langsomt frigiver energi til kroppen.


Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Hareide skal selvfølgelig ikke udtage en spiller, der ikke kan passe sin form. Det der med, at ramadan ikke har indvirkning på form og energiniveau, er noget vrøvl. Det her er VM, benhård business, ikke et filantropisk foretagende, hvor Hareide skal tage hensyn til noget så ulogisk som ramadan. Hvis Durmisi ikke ønsker at forberede sig optimalt til VM, så er der heldigvis andre, der står klar til at yde.
Frit Danmark
Det hænger jo slet ikke sammen det Durmisi siger!
Først siger han at han præsterer fuldstændig som han plejer, selv om han faster, for derefter at sige at på kampdagen faster han ikke, for at kunne præstere optimalt.....
Sjovt som jo dummere folk er, jo mere ved de pludselig om alt muligt..
Undskyld - Hvem er du at påstå fodbold er vigtigere end en mands religion? En forkælet fodboldfan?

Nu er jeg ikke selv religiøs, men det står jo klubberne frit for IKKE at købe en spiller som faster. Uden direkte sammenligning kan man jo sige, at Dennis Bergkamps flyskræk sikkert har trukket hans værdi ned.

Igen, hvis præstationen er som den skal være, så er din kommentar vel egentlig bare en Støjberg-fordom.

Men det bliver spændende at se hvor Salah er i aften!


-

Nu er det her godt nok i landsholdssammenhæng, men jeg forstår ikke at klubberne ikke gør mere for at forhindre deres spillere ikke spiser.
Det er jo grotesk at vi skal have en finale mellem to af verdens bedste bold, hvor nogle af spillerne vælger at lade religionen komme i første række, fremfor en af karrierens største og vigtigste kampe.

Er det egentligt lovligt som klub, at forbyde muslimske spillere at holde ramadan mens sæsonen er igang? Må der være en klausul i kontrakten som forhindre dette, eller er det et brud på religionsfriheden og hvad man kan tillade sig?
Huttelihut

Spot on.
FREM for alt

Er det nazionen ?
crazy gang
annonce