Snak

Mere indhold efter annoncen

Dybala på plads i Roma: Har beundret klubbens fans

Skrevet af bold
ons 20. jul 11:05

Paulo Dybala er onsdag blevet præsenteret som ny spiller i Roma, argentineren glæder sig til at arbejde sammen med Jose Mourinho. Læs hele nyheden her
Skrevet af armand
det er sgu om noget en standardiseret plade at sætte på når man skifter til en ny klub :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Genialt
I forhold til alle storklubberne han over de senere år har været rygtet til, så må det være lidt ærgerligt for ham at han ender i Roma.
Skrevet af AbcFod
det er sgu om noget en standardiseret plade at sætte på når man skifter til en ny klub :)


Ganske vist, men nu skifter han altså til en klub hvor der på stadion er en ret fed atmosfære - også lidt bedre end klubben han kom fra, så der er måske også bare noget om snakken.
Skrevet af Pumastuvning
I forhold til alle storklubberne han over de senere år har været rygtet til, så må det være lidt ærgerligt for ham at han ender i Roma


Jeg synes det var meget tydeligt at han ikke var interesseret i at komme til England. Umiddelbart tror jeg godt han kan hæve niveauet i Roma.
Skrevet af ASRAC
FEDT mand! :)

Taget i betraktning af at han umiddelbart helst ville fortsætte i Italien, så ser jeg da det her som et perfekt skifte for ham.

Han får nr. 10 og har alle muligheder for at blive publikumsfavorit samt holdets helt store stjerne! Derudover får han spillere som Abraham, Zaniolo (Ser ud til han bliver i Rom) & Pellegrini at leje med. Det kunne godt gå hen og blive helt okay at følge Roma i næste sæson.

Tror også der ligger noget i det når han siger at han har beundret klubbens fans! Roma har altid rigtig god atmosfære på Olimpico trods løbebanen og sidste sæson var der vel mere eller mindre udsolgt til samtlige hjemmekampe.
Skrevet af Kasileumas
Håber det bedste for PD ..men holdets store stjerne kan han kun blive hvis skaderne udebliver - ingen tvivl om at det var Juves primære argument for at lade ham gå
annonce
0