Snak

Mere indhold efter annoncen

Dyer sur over straffesparket

Skrevet af bold
søn 24. feb 2013
Swanseas kantspiller Nathan Dyer kunne have scoret straffespark i Ligacup-finalen, men han fik ikke lov at sparke straffesparket, og det blev han sur over.

Læs hele nyheden her
Skrevet af stjernholm
Direkte pinlig opførsel omkring straffesparket!!
Min kæreste tror hele tiden det er fastelavn, hver dag jeg kommer hjem fra arbejde er hun klædt ud som en sur kælling!
Skrevet af Cookie Dude
Min 12 årige nevø opfører sig væsentligt mere voksent end Dyer gjorde i dag. Var jeg Laudrup, havde jeg øjeblikkeligt skiftet ham ud. Direkte pinlig opførsel!
Y.N.W.A.
Skrevet af KunMilanOgOB
Link?
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Qwenned1
Hvis Laudrup havde skiftet ham ud, så havde han lavet en unødvendig scene. Bedre at tage den internt dagen efter.
Skrevet af Vindal
Han blev skiftet ud - om end det var et fåtal minutter senere.
Skrevet af Cookie Dude
Hvis Laudrup havde skiftet ham ud, så havde han lavet en unødvendig scene.


Det var netop Dyer, der lavede en scene. Den slags pinlig, primadonna opførsel burde imø. ikke tolereres.


Edit:
Han blev skiftet ud - om end det var et fåtal minutter senere.


Han blev skiftet ud 15 min efter situationen omkring straffesparket.
Y.N.W.A.
Skrevet af 61
Lad dog manden få et hattrick.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Groggster
@ KunMilanOgOB

Søg på Google.


On topic:

Ja, det var barnligt af Dyer, men jeg synes sgu et eller andet sted også, at det er en fesen attitude af de Guzman, at han ikke vil skænke Dyer muligheden for et hattrick i en cup-finale, når den nu er serveret på et sølvfad.
Han kunne lære noget af Steven Gerrards ageren over for Daniel Sturridge.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af J.C
Tja det var ikke Dyers tjans at sparke straffe, men jeg syntes nu nok de Guzman kunne have givet den videre til Dyer.
Det havde været historisk, da der aldrig tidligere er lavet hattrick i cup finalen.
Når det så er sagt, så burde Dyer have været større menneske end at opføre sig så forkælet, og ikke engang fejre målet sammen med de andre.
Skrevet af bold.forside
Ja, det var barnligt af Dyer, men jeg synes sgu et eller andet sted også, at det er en fesen attitude af de Guzman, at han ikke vil skænke Dyer muligheden for et hattrick i en cup-finale, når den nu er serveret på et sølvfad.
Han kunne lære noget af Steven Gerrards ageren over for Daniel Sturridge.


Dejligt med et mere objektivt syn på sagerne end 6´erens kommentatorer havde.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af NUFC Dinho
Han kunne lære noget af Steven Gerrards ageren over for Daniel Sturridge.


Hold kæft noget sludder. Situationerne er da ikke engang i nærheden af at være ens. Gerrerd taber jo intet ved at give Sturrigde straffesparket og er derfor en god, men også meget nem gestus. De Guzman ville naturligvis gerne score et mål i en finale på Wembley og havde derfor meget at tabe, ved at lade Dyer tage "sit" spark.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af AdoDeLuxe
Altså når der endelig stod 3-0 og man havde vundet kampen med 95% sikkerhed, hvorfor ikke lad Dyer bare sparke straffesparket så han kan fuldføre sit hattrick.. Det ganske normalt at man lader en dobbelt målscorer sparke straffespark..
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Skrevet af Groggster
@ NUFC Dinho

Skru dog lidt ned for charmen.

Jeg kan ikke se en stor forskel i situationerne. Finalen er så godt som vundet - Liverpool var i samme situation, så vidt jeg husker. Uanset hvilken kamp, der spilles, er det jo alligevel sammenligneligt i min bog.
Jeg synes endda, det er en endnu nemmere gestus at skænke for De Guzman, eftersom han faktisk kan hjælpe sin holdkammerat med at opnå en historisk præstation.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af fafner
Er det ikke nærmere Dyer, der kunne lære noget af Gerrard? Gerrard gav ”sit” straffe væk i en situation hvor han selv havde scoret, så Sturridge også kunne være med i Liverpools målfest. Dyer havde allerede haft en stor kamp og burde udvise en forståelse for at andre også gerne vil skrive sig ind i historiebøgerne som målscorer i en cupfinale på Wembley.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Jila
Det var hævet over enhver tvivl dybt kritisabelt det show Dyer præsterede her. Jeg var sikker på, at Laudrup ville hive ham ud med det samme, men han turde sgu nok ikke i angst for, hvad Dyer så kunne finde på ...

Imponerende at De Guzman kunne holde hovedet koldt og score stensikkert.
Skrevet af NUFC Dinho
@Groggster

Så længe du fastholder det sludder, så synes jeg nu tonen er ganske passende. Gerrerd, der allerede har vundet rigeligt og scoret tonsvis af vigtige mål forærer et fuldstændigt ligeylgigt mål væk til en ny spiller, som han derved kan hjælpe og derigennem måske også holdet på længere sigt.

De Guzman derimod, har nærmest ingenting har opnået sammenlignet med Gerrerd og har muligheden for at score et mål i en finale på Wembley. Selvfølgelig kunne han have givet målet til Dyer og jeg tænker, at jeg selv ville have gjort det i situationen, da det selvfølgelig havde været fedt for Dyer. Det ændrer dog ikke på, at det er håbløst at sammenligne et ligegyldigt mål til Gerrerds, med et historisk og ekstremt betydeligt mål for De Guzman. Kan du stadig ikke se forskellen, så er det fandme op ad bakke.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Jesse Pinkman
Havde jeg stået i Guzman´s sko, havde Dyer fået den, no doubt. Det bliver ikke meget større for en britisk spiller. Men, jeg havde aldrig skabt mig på den måde, nøj hvor krummede jeg tæer, over at Dyer skulle stå og lege enebarn.


Gerrards´ gestus er af en helt anden slags.. Som i min optik blev givet til den forkerte mand, på trods af at man godt kunne misunde Sturridge et mål den dag. Carra skulle have haft lov, vi har ham på lånt tid nu, og et mål havde været så smukt så smukt.

Iøvrigt ikke uenig med Dinho.
DIAZ MIO!
Skrevet af Groggster
@ NUFC Dinho

Jeg forstår stadig ikke din arrogance. Har andre mennesker ikke ret til en anden mening end dig?
Vil det så sige, at alle, der siger noget, du mener er forkert, skal mødes med en arrogant tone?
Dit argument kan jeg godt forstå, men jeg vil nu stadig stille spørgsmålstegn ved, hvor stor historisk en milepæl det er, at man bliver noteret for et mål i en 5-0-sejr.
Med hvad er den største merit? At blive noteret for et mål i finalen, eller at blive den første nogensinde i turneringens historie til at score tre mål i en finale?

Hvis vi endelig skal skyde hinandens sammenligninger ned, hvorfor er det så væsentligt, at Gerrard har opnået mere end De Guzman? (han hedder i øvrigt Gerrard)
Jeg synes ikke, Gerrard har mere belæg for at skænke Sturridge en scoring, end De Guzman har for at skænke Dyer en, eftersom det ikke har nogen historisk værdi for Sturridge som sådan - det er f.eks. ikke hans første mål i Liverpool-trøjen.
Havde Gerrard stået som 25-årig i League Cup-finalen på Wembley, foran 3-0, med muligheden for at skænke sin holdkammerat et historisk hattrick, så tror jeg, han havde gjort det. Det er selvfølgelig bare mit ræsonnement.

Min pointe er, at jeg ikke synes, Dyer er den eneste, der er usympatisk i denne sammenhæng, og jeg synes samtidig, at Gerrard håndterede en lignende situation (ja, en lignende situation) på en langt bedre måde. Derfor mener jeg, De Guzman kan lære noget af Gerrard.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af quaz
Jeg synes absolut Dyer skulle have haft chancen, nok lidt af en overreaktion af Dyer, men omvendt synes jeg det er en anelse egoistisk af Guzman ikke at give Dyer muligheden for at skrive historie med et hattrick i Carling Cup finalen, mener ikke at det er sket før.

Jeg ville selv have været irriteret, hvis jeg stod i Dyers situation.
København
Skrevet af Mich
Må sige at jeg synes Dyer overreagerede, denne finale som allerede nærmest var vundet ved de 3-0 skulle jo gerne være holdets triumf istedet for enkelte individer og her prøvede Dyer så at tilegne sig endnu mere solo spotlight end hans to mål allerede gav.

Ser intet forkert i at Guzman også gerne vil prøve at score i finalen især hvis han var den udvalgte straffesparks skytte.

Fair nok at Dyer forsøger at få lov men når så ikke det kan lade sig gøre burde han have respekteret at der er 10 andre holdkammarater med i finalen istedet for de næste 60 sekunders brokken og surmulen som TV seerne fulgte med i.
Glædelig Jul
annonce
0