Snak

Mere indhold efter annoncen

EfB-profiler om playoff: Ingen ønskemodstander

søn 20. maj 2018
Esbjerg sluttede som nummer to i 1. division, og det betyder, at holdet er klar til play off-kampe om en plads i Superligaen. Hverken Anders Dreyer eller Nikolaj Hagelskjær håber på en bestemt modstander.

Læs hele nyheden her
Esbjerg kan vel også nappe dem begge...
Helsingør, absolut. Silkeborg bliver svært hvis de rammer en af deres gode dage.
Tyskland: BVB Dortmund Danmark: Randers FC
Jeg tror desværre ikke Esbjerg har en chance mod nogen af holdene, dertil er Esbjerg alt for ustabile. At ikke at kunne ordne HBKøge hjemme i sidste runde hvor chancen trods alt var der for direkte oprykning glippede, så kan man ikke vinde over hverken Silkeborg eller Helsingør som er langt stærkere end man forventer. Se nu Vejle som var klart bedste hold i Nordic bet ligaen, godt nok i en træningskamp få en snitter af Helsingør på 3-1, de er langt bedre end et Esbjerg hold der misser den direkte oprykning på grund af et 1-0 nederlag på hjemmebane til Roskilde. Fordi man har været store engang holder det ikke evigt.
ACHorsens
Lammers RAUS!
Blokvogn bare en detalje men de tabte 3-0 i træningskampen, men var heller ikke specielt heldige med dommeren. Man kan heller ikke sige Esbjerg mistede oprykningen på en enkelt kamp mod Roskilde for Vejle mistede 2 point hjemme dybt inde i overtiden og tabte igen to point ude på et tvivlsomt annulleret mål og også et brændt straffe mod samme Roskilde. Hvis man skal sige Esbjerg mistede det i en enkel kamp må det være det sidste hjemmebanenederlag til Vejle på 0-1.

Tilbage til emnet så tror jeg på at Esbjerg har størst chance mod Silkeborg. Silkeborg mener inderst inde de er for gode til de her kampe og er lettere at ryste og fighter ikke på samme måde som et Helsingør hold der har forberedt sig på disse kampe hele sæsonen.
@Blokvogn

Hvis du vil inddrage træningskampe så slog esbjerg horsens 2-1 og spillede 0-0 mod cska moskva i vinters. Når det er sagt så tror jeg ikke at nogle af 1. divisions holdene er gode nok til at vinde i play off-kampene (det troede jeg heller ikke sidste år).
Desværre var d en katastrofal periode på 10 år forinden, hvor ALLE EFB´s bedste spillere blev solgt, så snart de havde klasse. Bestyrelsen sq ha tilbudt Ankersen brødrene, Kian Hansen etc. bedre kontrakter..
Klart Braithwaite & få andre spillere de ik q beholdes pga. pengene, men de kegler der blev købt i Østlandene og rykkede ud, var sq pinligt :-/ Tillykke til Vejle & GU VINDER VI OVER SILKEBØNDERNE, uanset om vores træner er Hansi ´Lammer´ Hinterseer :-)
EFB-FanMedMÃ¥de
annonce