Snak

Mere indhold efter annoncen

Efter 0-9-snitter: Bournemouth fyrer Scott Parker

tir 30. aug 07:53

Bournemouth har tirsdag formiddag offentliggjort, at klubben har valgt at fyre cheftræneren Scott Parker efter fire kampe i Premier League.Læs hele nyheden her
Overilet, much?

Bevares, det er skod at tabe 9-0, men dårligere har de vel heller ikke været her i starten. Måske lidt gnidninger internt og de fik den letteste undskyldning.
En sejr mod VILL var ikke nok.. det er sådan mekanismerne er i fodbold med mediers og fans interesser i deres klub..Man føler et pres ( for hurtig ageren)- og fyrer en manager... Kontinuitet og next stage er vigtig i dagens fodbold, men ofte ser jeg klubber tage forhastede beslutninger....

DE RØG IND I ET UNØDVENDIGT STORT NEDERLAG.Men jeg havde ikke fyret scott- hvad er alternativet?-han er ikke den bedste manager, men materialet i klubben er til den placering de har pt..
Lykke til Scott i championship, hvor din næste klub ligger.
Forventet! Han sviner jo indirekte ledelse ved hver eneste interview.
Han vil bare afsted på ferie til Spanien
.
Endnu en engelsk bundklub med en latterlig ledelse, som ikke har kold vand nok i blodet til at give træneren en chance.

I har tabt til City, Liverpool og Arsenal. Hvad fanden havde i forventet? Simpelthen så tarveligt at fyre Parker, for de kampe når han samtidig førte dem tilbage i Premier League og tog en flot skalp mod Villa.

Idioter.
De har jo ikke hentet nogle nævneværdige forstærkninger efter de rykkede op, så uanset hvem de henter som manager bliver det meget svært at undgå nedrykning.
Fuldstændig enig Tjoh!
Det vil jeg også mene er okey at man taber de tre kampe, måske 9-0 var for stort, men alligevel come on..
Kan slet ikke se meningen med den fyring, efter 4 kampe herregud.. Ralph overlevede at tabe 9-0 to gange ;) der kan man tale om at tro på sin manager ;)
Det er simpelthen skandaløst at tabe 0-9 ... det hører sig kun til i Serie 5 rækkerne
Nisi Dominus Frustra ...
Nok mere interviewet efter kampen han ryger på.
Fuldstændig enig Tjoh. De har trods alt vundet den ene kamp, hvor de kunne gøre sig forhåbninger om point. De tre andre stod skrevet i stjernerne at de ville tabe.

Jeg følger slet ikke med i hvad der sker i klubben, men kan forstå på en anden bruger at forholdet til ledelsen måske ikke har været i top. Men er ddt baggrund af de tre kampe, så er det voldsomt
Parker talte rent ud af posen (og vel direkte henvendt til ejerskabet/ledelsen) efter 0-9 nederlaget til Liverpool. Det skal man passe på med…

Det overrasker mig ikke. Det er bare, hvor vi er i øjeblikket. Spillerne har brug for hjælp. I dag var for stor en udfordring. Niveauforskellen var alt for stor.

Vi har en beslutning, vi skal tage som klub.

Der er nu taget en beslutning. Dog næppe den beslutning, som Parker havde i tankerne. Om det er den rette beslutning, tvivler jeg på.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce