Snak

Mere indhold efter annoncen

Efter Celtic-rygte: Abildgaard takker af i Kazan

Skrevet af bold
tor 1. sep 22:21

Oliver Abildgaard takker på sin Instagram Kazan for hans tid i klubben. Det er dermed blot et spørgsmål om tid, før han bliver offentliggjort som ny Celtic-spiller. Læs hele nyheden her
Skrevet af DanishBhoy
Det er officielt nu at han skifter til Celtic - lån resten af sæsonen
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Mac2907
At man kan være så grisk og selvisk og spille for en russisk klub i så lang tid under deres invasion af UKR, er ekstremt usympatisk. Han må stå som et eksempel på skyggesiden a la danske Ecco som fortsætter deres aktiviteter i Rusland.
Skrevet af grumblesnake
@Mac2907

Du er simpelthen for langt ude. Abildgaard er 26-årig fyr bundet af en kontrakt han ikke havde råd til at købe sig selv ud af. Han er ikke en virksomhed der bare skulle lave en afskrivning i regnskabet. Der er jo en grund til at udenrigsministeriet har været med ind over.
Det handler om at UEFA har fejlet i håndteringen a udenlandske spillere i Rusland.
Det har intet med grådighed at gøre.

I øvrig tror jeg ikke på at denne dæmonisering af russerne fører noget som helst godt med sig, men det er en anden sag.
Skrevet af Dumåikslåjegharbriller
Tak Grumble . Ren nonsens at foreslå et ideologisk kors til en mand som er lige så afhængig som os andre af at gå på job og tjene sin løn. Bedre held næste gang.
UD af bussen Dansk folkeparti! I optager dyre pladser for nye danskere som forsøger at integrere sig, men end ik har råd at lade børnene gå til fodbold.
Skrevet af Karhor
@Grumble

Jeg mener ellers, at alle spillere i russiske klubber havde mulighed for at ophæve kontrakten og frit forlade Rusland. Det er du uenig i??

Der er sikkert ingen grund til at dæmonisere samtlige russere, nej. Så mener du måske også at det er forkert at udelukke russiske klubber fra at deltage i internationale turneringer??

Skrevet af RVP
Endnu en bruger der ikke gider at sætte sig ind i tingene, men bare vil virke forarget.

Flot skifte af Oliver, ser frem til at se ham i CL.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Org
Abildgaard har vist sig som en mand med stil. Flot afslutning til folk som han helt klart er kommet til at holde af.
At danske ekstremister ikke forstår det, er deres problem. De virker noget sølle i sammenligning.
Skrevet af Jesboy
Abildgaard har til en hver tid kunne opløse sin kontrakt med rubin ligesom dreyer gjorde det. Men han valgte ikke at forlade landet der invaderede en suveræn europæisk nation. Jeg har mistet alt for Abildgaard og forhåbentligt kommer han aldrig i nærheden af landsholdet med den opførsel.
Skrevet af ZS Zrojde
#jesboy
Og forhåbentlig for du aldrig lov til at se fodbold igen.
Må dit fjernsyn brænde sammen og signalet ryge hver gang du prøve at se noget bold
Min GUD hedder LYNGE og min tros retning er AaB
Skrevet af grumblesnake
@Jesboy

Han kunne opløse kontrakten midlertidigt, ikke permanent og Dreyer gjorde de kun fordi at hans familie var bekymret for hans sikkerhed, ikke fordi at han pludselig havde besluttet at alle hans kollegaer i virkeligheden var nogle grusomme krigsforbrydere.
Derefter var han så heldig at Kazan skyldte FCM penge, så de havde råd til at købe ham.
Abildgaard blev derimod købt relativt billigt at AaB og er derefter vokset eksponentielt i værdi, så hans situation var markant anderledes.

Han har været i klubben meget længere end Dreyer og har nok lidt svært ved at han følge dine krav om at han nu skal se sine venner og kollegaer i og omkring klubben som nogle forfærdelige mennesker og han skulle være et ondt menneske bare for at være i Rusland.


Skrevet af Tom Wanks
Godt med en solid insisteren på at se realistisk og afbalanceret på både spilleres situationer og det politiske shitshow, vi er begunstiget med.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce
0