Snak

Mere indhold efter annoncen

Efter heftig kritik: DBU-bosser indkalder til pressemøde

Skrevet af bold
ons 23. nov 08:52

DBU-cheferne Jesper Møller, Jakob Jensen og Peter Møller afholder onsdag pressemøde, hvor bold.dk er til stede. Læs hele nyheden her
Skrevet af klogesen
Kom nu bare hjem, så vi kan snakke om det!
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af LOPPOL
Dejligt, at Jesper Møller endelig tropper op.

Jeg håber, at journalisterne har de gode spørgsmål klar, fordi nu er det virkelig toppen af den fodboldpolitiske-pop, der tropper op.
Skrevet af Tusindfryd19
De kunne ændre teksten lidt.
Love2All
Skrevet af Slettet(421031222311)
Jesper Møller!!?? Hvad!!?? Findes han?

Sig, at I ikke længere gider at være med i FIFAs mafiaklub, tag hjem og spil landskampe i UEFA-regi. Man kan vel forsigtigt håbe, at det forbund er til at redde.
Skrevet af Funkeeh
"Vi tager afstand fra Fifas beslutning. Men, det må ikke gå ud over det sportslige." - Jesper Møller.

Så, nu behøver I ikke se pressemødet :)
Skrevet af Gshock
Jesper Møller starter nok med.... today i feel æææ disabled.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af SotD
Kan I ikke spørge Jesper Møller, hvorfor han er formand for DBU hvis hans fornemmeste opgave er aldrig at blive beskidt? Han er med på, at fodbold i høj grad handler om følelser, og ikke udelukkende politik og jura. Hvor er han, når det bliver svært?

De stærkeste ledere er dem der tør tage ansvar - Jesper Møller har for længst udtjent sin værnepligt. Vi har brug for en formand der rent faktisk tør at stå ved forbundets holdninger og gå forrest, som f.eks. den norske har været fanebærer for. Det er ikke kun en lobbytjans.
Silkeborg IF
Skrevet af Simpel
Det hele er en joke , koncentrere jer om fodbolden var det i meldte ud. Nu starter i cirkus Nemo op igen. Det vattet og fifa er bare fifa og ændre sig aldrig. Penge styre vores elskede sport og så det ligegyldigt hvad omkostningerne er .

Havde de hold stået sammen og meldt afbud havde det rykket noget , eller i det mindste alle taget det bånd på og sendt et signal.

Skrevet af SotD
Jesper Møller starter nok med.... today i feel æææ disabled.

Jesper Møller er disabled alle ugens dage.
Silkeborg IF
Skrevet af AaBager
Jeg er godt nok ved at være træt af alt det palaver. Savner fodbold handler om fodbold.
Skrevet af Stormanden
De kunne ændre teksten lidt.
Love2All

Det er ikke teksten der er ulovlig, men at anførerbindet ikke godkendt af Fifa. Så uanset hvad de skriver, så ville det give en advarsel. Det er som sådan ikke nye regler og de blev indført for ikke at landshold kunne lave politiske statements. Idéen er som sådan fin, for forestil dig at et andet land vælger at skrive "homosexual=unatual" på anførebindet. Det er der nok ikke mange der ville acceptere og vil mene det er ok FIFA forbyder det.

Derfor skal tøj og udstyr godkendes af FIFA. At de så ikke vælger at godkende "OneLove" synes jeg er ret dumt.

Skrevet af Hausser
bold.dk må forholde landsholdet den latterlige påstand om at man risikerer en sanktion for at tage en regnbuearmbind på.

No way en dommer kommer til at give anføreren gult for det, for det er der simpelthen ikke lovhjemmel til.
Skrevet af SotD
Jeg er godt nok ved at være træt af alt det palaver. Savner fodbold handler om fodbold.

Og narko og fyrværkeri.
Silkeborg IF
Skrevet af LOPPOL
Seriøse spørgsmål ville være:

1. Støtter i Infantino ift. en ny periode?
2. Hvordan synes DBU, at DBU har håndteret OneLove-situationen i forhold til andre fodboldforbund, herunder DFB og KNVB, der har haft mere offensive tilgange til retten til at bære armbindet?
3. Er det relevant for UEFA at tænke et nyt internationalt forbund uden om FIFA? Og hvad skal der til for, at vi kommer derhen?
4. Hvorfor først dette pressemøde nu? Kunne man ikke have taget trykket fra spillerne ved at have stillet op noget før?
5. Når det nu ikke skal have sportslige konsekvenser at være "en del af noget større", hvorfor har DBU´s ledelse ikke skærmet spillerne bedre, end tilfældet har været det? Skulle spillerne ikke have henvist til, at det er jer, der har truffet beslutningen, og så har I kunne stille op til interview, hvor I har kunne redegøre for tingenes tilstand og motivationen for beslutningerne?
6. Forud for slutrunden har DBU udmeldt, at "vi truer ikke med at blive væk, vi truer med at dukke op". Hvilken forskel har jeres tilstedeværelse gjort i forhold til at blive væk? Var den en tom trussel - hvorfor/hvorfor ikke? Dette skal ses i forhold til landstræneren, der siger, at han har så meget, som han overvejer at sige, men så ikke gør: Er spillerne/trænerne underlagt censur, og hvorfor tilbyder I ikke at videreformidle deres budskaber?
7. Landstræneren har svært ved at se, at han er "en del af noget større", men mener I, at I er det?
Skrevet af Kuglelyn
Mon ikke DBU vil komme med et stærkt statement, som feks. at Danmark trækker sig fra VM i protest mod FIFA, Qatar osv, hvis man ikke kvalificerer sig videre fra gruppespillet. så kan de lære det!
Skrevet af Xinx
Jeg er godt nok ved at være træt af alt det palaver. Savner fodbold handler om fodbold.

Er det før eller efter at FIFA blev bestukket til at afholde VM i Qatar, det budskab holder?
Skrevet af Ville bliv vild !
Er træt af her onelove.
VM er ikke en farce pga. Qatars syn på homosexsuelle. Det er en "lille" del af det.

VM er en farce pga korruption. Pga. Slaveri. At bygge spritnye stadions og træningsanlæg pga. De ikke havde et eneste der kunne bruges.

Dette onelove anførerbind trækker opmærksomheden fra de reelle problemer.

Når vi nu har valgt at acceptere ovenstående ting og deltager ved slutrunden. Kan vi så ikke lade det andet ligge. Det er simpelthen ynkeligt at vi prøve at redde vores samvittighed med dette anførerbind
Skrevet af Flad 4-4-2
Er de armbind, som FIFA har godkendt - og som er et element i kampagnen NO discrimination - ikke resultatet af en demokratisk proces i FIFA, hvor der har været et udvalg med repræsentanter fra de nationale forbund?

I så fald er det vel egentlig fair nok, at enkelte forbund så ikke kan komme rendende bagefter og underkende udvalgets arbejde og medbringe deres egne kampagner.

Sagt på en anden måde: Kunne DBU og de øvrige europæiske forbund ikke have præget det arbejde og fået sine ønsker til armbindet ind, da processen foregik i stedet for at stå bagefter og spille forurettede overfor offentligheden?

Og hvis de har forsøgt at få regnbuer på armbindet, men flertallet ville noget andet, så er det vel bare sådan det er, og så er det ikke nødvendigvis demokratiet i FIFA, der er noget galt med.
Skrevet af Shamran
Elendigt håndteret fra DBU´s side helt fra starten for DBU er en fodbold organisation og ikke en politisk organisation. DBU skal ikke tage politiske eller moralske kampe på vegne af Danmark ude i den store verden - de skal tage sporlige kampe idet DBU er en sports organisation og ikke en politisk organisation!!

Man skulle for længst have lukket ned for det her ved simpelthen at henvise journalister og andre til de relevante myndigheder. Således er et spørgsmål om boykot jo et spørgsmål man skulle have stillet statsministeren og regeringen der rent faktisk kunne lave en ny Rusland hvis det var det man virkelig ville.

Så længe det er lovligt og tilladt at spille fodbold i Qatar så er det det man skal koncentrere sig om og så ellers lukke ned for alle mulige andre spørgsmål. Spillerne skal jo heller ikke svare på alt muligt andet end selve fodbolden hvis ikke de vil, som er gældende for alle andre almindelige borgere i dette land.

Spillerne er i Qatar for at spille fodbold og alt andet end det er kun forstyrrende for præstationen, som vi senest så igår hvor landsholdet lignede et superliga hold med langsom tempo, dårlig teknik, masser af fysik, luftbolde og lange bolde.

Det er hovedsageligt DBU´s skyld idet de burde have taget dette langt tidligere i opløbet og sagt at politiske statement ikke er en opgave for hverken DBU eller spillerne og dette ville have skabt ro til slutrunden.

Nu har man så et pressemøde om "kritik af DBU i forhold til anførerbind" til en VM slutrunde dagen efter den første kamp hvor landsholdet skuffede med 0-0 og er presset for at gå videre - det i sig selv er jo grotesk og absurd, men falder kun tilbage på DBU fordi man ikke har håndteret dette i tide for længst.

Peter Møller og hvad de ellers hedder skulle have langt mere fokus på om DK går videre fra gruppen for gør vi ikke det så vil det være en gigantisk fiasko er jeg bare nødt til at sige. Peter Møller er ansat til SPORTSLIG succes for det danske landshold og ikke at redde verden alle de steder hvor landsholdet spiller skal jeg hilse og sige...
Skrevet af SotD
Det ville være befriende at høre følgende fra DBU:
Vi har i fællesskab med spillerne valgt at farve vores hår i alle regnbuens farver, hvilket vi ser som den eneste måde lovligt at omgås FIFAs latterlige kværulante regler, der direkte er i modstrid med deres egne regelsæt om inklusion og omfavnelse. FIFA gør hvad de kan for at fodbolden ikke længere samler befolkninger, men skaber afstand. Det vil vi ikke være med til.

Det vil ikke være muligt at stille spørgsmål til spillerne og trænerne i resten af slutrunden. Jesper Møller vil, iført regnbuekostume står klar 24 timer i døgnet, slutrunden ud til at tage imod ros, ris, tæsk og andet. Vi andre der ikke har nogen direkte sportslig betydning midt under en slutrunde tager hjem og skammer os. Tak for i dag.
Silkeborg IF
annonce
0