Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Michelino
Uenig eller ej... så vil f.eks. en stemningsboykot intet ændre ift. de hidtidige ejere af aktiemajoriteten og ledelsens planer. I så fald vil en boykot kun fungere som selviscenesættelse fremfor at indgå i dialog med ledelsen og lufte bekymringer og forbehold. Det svarer lidt til, hvis jeg har et par i terapi, og den ene part ønsker et åbent forhold, og den anden part ønsker, at det skal fortsætte som hidtil, men ellers ikke har tænkt sig at forlade deres partner. Der må man søge, om man kan finde et fælles ståsted.

Ift. David Blitzer. Ja, han er medejer af Crystal Palace, Augsburg, Den Haag m.fl. - klubber som ikke er topklubber i deres respektive ligaer, men samtidig har han også gjort en del filantropisk arbejde:

Blitzer and his wife founded the Blitzer Family Foundation which promotes youth development through education, athletics, and health.[4] Blitzer serves on the Boards of Dream, a youth development organizing servicing more than 2,200 inner city children, the Riverdale Country School, the Advisory Board of the Mount Sinai Hospital Surgical Department, the Board of Overseers at the Wharton School, and the Board of Trustees at the University of Pennsylvania.[4]
Skrevet af frej.soya@gmail.com
De er der stadig. Bare på et
af svingene. I sort…….

Det er så vildt de føler sig forurettet. Håbløst. Der var stemning før alpha og der vil være stemning efter. Det tager tid.
Skrevet af AlecT
Tror virkelig ikke der er mange som forstår et tab det vil være for fan kulturen og for Brøndby generelt.
Selvom de fortiden virkelig har sat sig selv i dårlig lys, er sydsiden og alpha “nogle” hvis ikke “de” bedste fans i Danmark. Både stemningsmæssigt og med tifo organisering.
Jeg forstår godt folk ikke kan fordrage dem fortiden, men tænk lige i det store perspektiv.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Hahaha! Så Alpha-hannerne på abesiden stopper med at smadre ting nu? Ej hvor synd.

Skal vi vædde med at de står og jubler om et år, hvis moderne fodbold viser sig at være vejen til toppen for BIF? Eller skal vi sige BFC.
Skrevet af mholmm
@Alec T

Stop nu. Alpha er ikke de eneste der kan skabe stemning, de har blot haft patent på det efter deres egen selvforståelse. Mon ikke der er nye der vil træde til som kan skabe stemning uden at det skal være Alphas normer.
Man kan jo sige at der ikke er mange der har haft mulighed for at kunne skabe stemning da Alpha jo har sat sig på tribunen med deres aggressive adfærd hvor der næppe er almindelige fans der tager kampen op.

Så nej det er bestemt ikke noget tab, tværtimod. Nu kan der forhåbentligt skabes en fankultur med fed stemning uden disse tosser.
Skrevet af GlenerGud
Nedrykning, som Sønderjyske.
Skrevet af Næver
Det er da Alfa/omega-ærgeligt hvis de ikke bestemmer nåååået😭
Skrevet af LinhBha
Stemning kommer uanset hvad. Der vil måske være en overgangs periode hvor det ikke er så struktureret….

Ud over det, så er det jo tydeligt de ikke forstår markedsmekanismer med denne kommentar: Det handler for det nye ejerskab udelukkende om at tjene penge på klubben, ikke til klubben, skriver Alpha på deres hjemmeside.

Brøndby (og Alpha) skal være lykkelige for Jan B for ellers havde BIF være endt som middelmådig… og selv Jan B vil da tjene penge på sigt!
Skrevet af Florafobi
Ser ud til at flere her jubler over ALPHAS boycut, og egentlig værdisætter det højere, end at BIF nu er kommet med i søsterorganisation, på indtil videre 7 - 8 klubber. Amerikanske ejere - jaja, who cares ....

Glæder mig til den dag, at matchfixing bliver et tema, når diverse europæiske klubber, med samme ejer, skal mødes internationalt.
Skrevet af PoD
Hvor latterligt !

Det er jo på Alpha´s skyld at Jan Bech sælger.
Hætteklædte kujoner der sætter sig selv over klubben.

Det eneste de leverer er jo bøder og dårlig omtale.
Det gad jeg sku heller ikke give millioner for.
Skrevet af Mijreetep
Så bliver der nok sendt tæskehold rundt til de fans som vil synge og have det sjovt.

Et bedre forslag ville være at Alfa blev væk og blev væk for altid.

Stemning kommer uanset hvad. Der vil måske være en overgangs periode hvor det ikke er så struktureret….


Det må man da håbe for det var tåkrummende pinligt i hjemmekampen mod FCK. Men hvis den "normale" fan kun har 2 sange i repertoiret (hvor den ene er en voldssang), jamen så står det sgu skidt til.

Tror virkelig ikke der er mange som forstår et tab det vil være for fan kulturen og for Brøndby generelt.
Selvom de fortiden virkelig har sat sig selv i dårlig lys, er sydsiden og alpha “nogle” hvis ikke “de” bedste fans i Danmark. Både stemningsmæssigt og med tifo organisering.


Endnu en brøndby sandhed.

Men fordi der er kommet nye ejere, og hvis deres mål blot er at tjene penge på aktieselskabet, så behøver fankulturen vel ikke blive ødelagt? Man kan ikke stå og synge blot fordi man har en pengegrisk ejer?
Skrevet af Sandhedenkommmeraltid
Dem der ødelægger fodbolden er dem, som laver ballade. Selv som Brøndbyfan har jeg ikke været der i mange år, da seneste tur bød på en mand med hvidt pulver i hele hovedet, som stod og pissede på folk og truede alle der kiggede på ham. Han blev sjovt nok hjulpet af de såkaldte "rigtige fans", da dette foregik på sydsiden. Hellere en håndboldhal end afstumpet små drenge, som tager masker på og tror de har ret til at lave ballade.
I Århus for nogle år siden, havde nogle hjerneblødninger på vores ude afsnit travlt med at brænde sæder af. Da politiet ville ind og fjerne de som gjorde det, blev der råbt i megafonen, at alle mand skulle gå ned og løftet hegnet og storme politiet. I Viborg inviterer man 70 mennesker op fra tyskland, som man hjælper med at storme indgangen, så man kan få sit lort med ind. Disse 70 "turister" styrer al pyroen på totalt organiseret vis og får "lov" af hvem ved mon hvilken fangruppering fra Brøndby at låne megafonen, fordi klubben var millimeter fra at blive taberdømt 3-0 på skrivebordet, efter trusler fra dommeren.
At påstå Alpha og de andre syge grupper går op i klubben er jo lodret løgn. De går op i at udmærke sig i ultrasmiljøet og giver en fløjtende skid for hvordan det går klubben.

Vi er heldigvis mange der vil på stadion igen, hvis vi slipper for disse typer. Så skal vi ikke frygte at stå blandt egne fans mere.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg kan da godt forstå at man helst vil være ejet af en ejer som kun ejer en klub MEN Benham ejer både FCM og Brentford, og det går da meget godt? Jeg synes det er en klassisk overreaktion.

Jeg tror så at det vil være godt for BIF at komme af med ballademagerne, så egentlig win/win.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af gugstar
Vi har AGF og snart har vi BGF (Brøndby Global Football)

Det er da lidt sjovt.
Skrevet af pmpete
👍👍👍👍👍
Skrevet af pmpete
Så sandt.
Skrevet af Kun én klub i Danmark
Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, så kan da bare forlade butikken. Der er ingen der er tvunget til at blive.
. Se! Det er stemning... http://www.youtube.com/watch?v=Q2EWHJKtiXc . http://www.youtube.com/watch?v=GkMKwtoqB7I&feature=related
Skrevet af FanafBold
Bedste nyhed længe.
Skrevet af TheUnitedWay
Den eneste grund til at stemningen ikke var mindst lige så højlydt som Alphas var jo at de nævner det kort tid før kampstart. Det nye Brøndby bliver et bedre Brøndby, det er åbenbart.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(051344222311)
De nye ejere er formentligt fløjtende ligeglade med Alpha
annonce
0