Snak

Mere indhold efter annoncen
Så bliver der nok sendt tæskehold rundt til de fans som vil synge og have det sjovt.

Et bedre forslag ville være at Alfa blev væk og blev væk for altid.

Stemning kommer uanset hvad. Der vil måske være en overgangs periode hvor det ikke er så struktureret….


Det må man da håbe for det var tåkrummende pinligt i hjemmekampen mod FCK. Men hvis den "normale" fan kun har 2 sange i repertoiret (hvor den ene er en voldssang), jamen så står det sgu skidt til.

Tror virkelig ikke der er mange som forstår et tab det vil være for fan kulturen og for Brøndby generelt.
Selvom de fortiden virkelig har sat sig selv i dårlig lys, er sydsiden og alpha “nogle” hvis ikke “de” bedste fans i Danmark. Både stemningsmæssigt og med tifo organisering.


Endnu en brøndby sandhed.

Men fordi der er kommet nye ejere, og hvis deres mål blot er at tjene penge på aktieselskabet, så behøver fankulturen vel ikke blive ødelagt? Man kan ikke stå og synge blot fordi man har en pengegrisk ejer?
Dem der ødelægger fodbolden er dem, som laver ballade. Selv som Brøndbyfan har jeg ikke været der i mange år, da seneste tur bød på en mand med hvidt pulver i hele hovedet, som stod og pissede på folk og truede alle der kiggede på ham. Han blev sjovt nok hjulpet af de såkaldte "rigtige fans", da dette foregik på sydsiden. Hellere en håndboldhal end afstumpet små drenge, som tager masker på og tror de har ret til at lave ballade.
I Århus for nogle år siden, havde nogle hjerneblødninger på vores ude afsnit travlt med at brænde sæder af. Da politiet ville ind og fjerne de som gjorde det, blev der råbt i megafonen, at alle mand skulle gå ned og løftet hegnet og storme politiet. I Viborg inviterer man 70 mennesker op fra tyskland, som man hjælper med at storme indgangen, så man kan få sit lort med ind. Disse 70 "turister" styrer al pyroen på totalt organiseret vis og får "lov" af hvem ved mon hvilken fangruppering fra Brøndby at låne megafonen, fordi klubben var millimeter fra at blive taberdømt 3-0 på skrivebordet, efter trusler fra dommeren.
At påstå Alpha og de andre syge grupper går op i klubben er jo lodret løgn. De går op i at udmærke sig i ultrasmiljøet og giver en fløjtende skid for hvordan det går klubben.

Vi er heldigvis mange der vil på stadion igen, hvis vi slipper for disse typer. Så skal vi ikke frygte at stå blandt egne fans mere.
Jeg kan da godt forstå at man helst vil være ejet af en ejer som kun ejer en klub MEN Benham ejer både FCM og Brentford, og det går da meget godt? Jeg synes det er en klassisk overreaktion.

Jeg tror så at det vil være godt for BIF at komme af med ballademagerne, så egentlig win/win.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Vi har AGF og snart har vi BGF (Brøndby Global Football)

Det er da lidt sjovt.
👍👍👍👍👍
Så sandt.
Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, så kan da bare forlade butikken. Der er ingen der er tvunget til at blive.
. Se! Det er stemning... http://www.youtube.com/watch?v=Q2EWHJKtiXc . http://www.youtube.com/watch?v=GkMKwtoqB7I&feature=related
Bedste nyhed længe.
Den eneste grund til at stemningen ikke var mindst lige så højlydt som Alphas var jo at de nævner det kort tid før kampstart. Det nye Brøndby bliver et bedre Brøndby, det er åbenbart.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
De nye ejere er formentligt fløjtende ligeglade med Alpha
annonce