Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af sevillarealbetistanredbull
Det ville være fedt, hvis folk kunne anskue problemet med de nye flerklubsejere og nå til deres egne konklusioner. Det virker som om, der er en tendens til at ville være uenige med Alpha, selvom de nok har ret -- sågar at påstå at Jan Bech solgte, fordi han var sur på Alpha.. det er jo latterligt, manden og hans geschäft træffer sine egne beslutninger.

Udover det, er der nogen etablerede fangrupper, som prøver at komme til orde bortset fra netop Alpha? Hvis de er de eneste fanfraktion med en klar holdning til sagen, så virker det ret oplagt, at de får medietiden.
Skrevet af Karhor
Fedt!

Jeg dropper turen til Silkeborg i morgen, (hvor der både er mangel på dejligt grønt græs og alt for meget plast - både nede på banen og oppe i udebaneafsnittet i form af et sort, fintmasket net, der er lige irriterende hver gang...).

Til gengæld vil jeg nu glæde mig til - for første gang - at besøge Brøndby Stadion om et par uger. Dagens glade nyhed har været medvirkende til at modne den beslutning.

Så håber jeg, at Alpha og deres tyske Schlachtenbummler-venner fra Dortmund i mellemtiden har fundet andre og mere fredelige sysler end at drage rundt og intimidere fredelige folk...
Skrevet af Silverblue500
Det er vel win win ??? for BIF

tænker vi får en del af dem som skaber balladen ud af vagten.

Kunne være de så kaldte fans skulle kigge ind af og se hvor mange MILLIONER de har kostet BIF i bøder.
Oven i det kalder de sig fans af holdet men de skader mere end de gavner.

Godt for Dansk fodbold. anyways
annonce
0