Snak

Mere indhold efter annoncen
Næh, jeg synes det er tilpas. Jeg er med på at det ikke nødvendigvis skal tages i betragtning, men i en kamp, hvor Bilbao-spillerne spillede det mest svinske og usympatiske spil, at Villalibre laver frispark til 5 gule og laver 2 frispark i situationen hvor Messi slår, bør da klart tale for en lavere straf. Det var ikke uprovokeret. Det kan det også være i strafferettens verden.

--
Der er jo ikke tale om et salg i ansigtet, aller højst et drag over nakken. I virkeligheden glider Messi af på Villalibre, men sænker sin arm med sådan en kraft at det bliver et slag.

--
Et slag i ansigtet? Aha. Jeg vil kalde det et lidt vildt crawltag for at komme fri af en ulovligt obstruerende modstander der tilmed allerede er på vej i græsset INDEN han bliver ramt i nakken (tjek selv video). De sædvanlige to spilledage var forventligt

--
Hvis Villalibre ikke var faldet forinden, så var det blevet et skub og ikke et slag. Det endte voldsommere end hensigten. Messi havde travlt.

--
I flere spanske aviser tales der jo tværtimod om, at blot det røde kort var hårdt, da "slaget" reelt er et hårdt skub i nakken i forsøget på at vriste sig fri.

--
Og i forhold til dommeren, så er den kære Jesus Gil Manzano er stor historie for sig. Og det har han vist gang på gang. Du kan prøve at høre, om de i Villareal synes han er en god dommer..

--
Ha! Det er interessant, han kaster sig jo ind foran Messi, der ikke har andet valg end at padle hårdt forbi ham. Det er jo slet ikke til rødt!


Det er vildt hvor mange kolbøtter blinde fans slår for at forsvare det uforsvarlige. Er det fysisk umuligt for jer at tage de farvede briller af? Det ville klæde jer.
Måske det ville klæde dig at komme med et eneste modargument ift din flot saksede samling. Kig på materialet, de videoklip der er, skriv hvad du formår at analysere dig frem til. De farvede briller sidder vist på dig.

Ikke umuligt at de to dage bliver til én dag.

Iøvrigt er jeg vist én af få barça-fans i det her forum der insisterer på at Messis handling ikke er til rødt, måske ikke engang til gult. Villalibra burde have fået gult.
Måske det ville klæde dig at komme med et eneste modargument ift din flot saksede samling. Kig på materialet, de videoklip der er, skriv hvad du formår at analysere dig frem til. De farvede briller sidder vist på dig.


Hvis du ikke selv kan se hvor åndssvagt det er, at du udtaler dig så skråsikkert om denne sag, før du har set al videomateriale om det, så kan jeg komme med nok så mange modargumenter og uden at du ville tage nogen til dig.

Og jeg hentyder til din overraskende indlæg:

Ha! Det er interessant, han kaster sig jo ind foran Messi, der ikke har andet valg end at padle hårdt forbi ham. Det er jo slet ikke til rødt!
Fordi man kører for stærkt gør det ikke mindre strafbart
Hold da op.
Ikke at jeg er overrasket, men hold op hvor vender mange herinde det blinde øje til.
"Det er allerhøjst et drag over nakken"
"Messi havde travlt"
"Villalibre er selv udenom det, han bad nærmest om at blive slået"
Helt seriøst, læs nu hvad i selv skriver. Det er en fodboldspiller der har svunget armen i en situation hvor bolden var langt ude af spil. Manden blev udvist og har fået 2 kampes karantæne. Og så tuder i alle sammen?? Snakker om reducering af straffen, appellering og hvad ved jeg. Det ville sku klæde barcelona + tilhængere bare at EN GANG imellem at acceptere hvad der er sket. Synes det er vanvittigt at alt der rammer barcelona skal appelleres.

Hvis det var Ramos der havde svunget armen på den måde mod hvem som helst (og gud forbyde det skulle være Messi da) så var der INGEN af jer der havde råbt der skulle gult kort, Ramos havde bare travlt, Messi bad selv om det og hvad i ellers har fundet på af undskyldninger.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Alt for kort straf, det er jo ren UFC vi har gang i. Udeluk Messi for livstid. Giv ham 30 mia i bøder, det er jo decideret vold for åben skærm. Smid ham i fængsel.

Er det ikke nogenlunde sådan folk der ikke holder med Barcelona tænker? Jeg synes 2 dage virker fair når man ser situationen.
annonce