Snak

Mere indhold efter annoncen
I guder nogle indlæg herinde…
Hvorfor læser jeg sådan noget L…….
Altså mere propaganda og dermed mere vanvittig krig.

I den omvendte verden hvor propagandaen igen har sejret, bliver det "usympatisk", at være modstander af endnu en vanvittig krig.

Indtil folket fatter agendaen med uendelig krig, der bliver ALTID en ny at starte, vil krigsmaskinen grine hele vejen til banken/magten!

Man skulle tro, du snakkede om hjælp til Rusland.

Hvordan opposition til hjælp til et forsvarende land ikke kan ses usympatisk, må du gerne forklare. Og du må meget gerne forklare hvordan du ser Ukraine, som landet der skal stoppe krigen ved at afvikle militæret.

Det ville svare til at du i sommeren 1940 bad briterne om at lægge deres våben ned, fordi de åbenbart fortsætter krigen.
Om Chelseas økte bud betydde mer penger til krigen håper man nesten dette var avgjørende punkt for at Mudryk bestemte seg for Chelsea skifte.., når han ellers ga all sin kjærlighet retning Arsenal.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Pengene går kun til at forlænge krigen. Det ville være meget bedre om alle Ukrainere bare rullede om på ryggen og gav op uden kamp, så ville krigen have været overstået for længe siden.

Findes der virkelig folk der tænker sådan ? En Ukrainsk klub der netop har solgt en spiller til absurd overpris og vil donere nogle af pengene til at hjælpe landet kan da kun være en god ting. Selvfølgelig er krig aldrig en god ting, men at overgive sig uden kamp kan i sidste ende vise sig at være værre.

Ad ad ad. Sport og politik blandet sammen endnu engang.
Det salg til den pris var kun til formål for en ting!! Forlængelse af krisen og krigen!!!


Sport og politik? Folk bliver dræbt! Har du ikke fattet det? Specielt i Donetsk-området er der rigtigt mange, der bliver myrdet af Paria-staten, Rusland. Det gælder spillernes og alle omkring klubbens liv, familiernes liv, vennernes liv.

Der er krig, og selvfølgelig vil Donetsk-klubben da gøre noget.

Jeg tror ikke, du fatter hvad krig er. Livet er mere end fodbold. Og det sker jo NETOP i deres område. At du ikke kan sætte dig ind i deres situation viser, hvor snævertsynet du er
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Når man læser de her indlæg fra Beggeben13 og Socialistens, så er det ret nemt at forstå hvordan hooliganisme kan opstå. Når hjernen brister så voldsomt i en så simpel ligning som forsvar og angreb, så brister den også andre steder.
Hvis man gerne vil have et endnu større Rusland, et land der historisk har sultet sin befolkning med vilje og nu terroriserer Ukraine på samme måde ved at lade civil-befolkningen fryse ihjel, så er man en hjernedød idiot.

At man kan have sympati med Kreml er så langt væk fra den historiske og faktuelle virkelighed, at det grænser til 5. kolonne virksomhed at støtte dem som danskere.
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Ingen grund til at trække tøjet mere af beggeben og socialistens, end ovenstående kommentarer allerede har gjort. De kommenterer tydeligvis med ønsker om at trolle eller de er blot ekstremt påvirkelige fra russiske virkemidler og propaganda. Uanset, så kan vi være tilfredse med at se at de efterfølgende kommentatorer ikke falder for hverken det ene eller det andet.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Gad vide, om Abramovich havde betinget sig, at man ikke måtte sende nogle af finanserne til fronten?
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Akhmetov oplyser desuden, at der i handlen af Mudryk er indgået en aftale om en testkamp mellem Shakhtar og Chelsea. Kampen skal spilles på Donbass Arena i Donetsk.

... Når krigen er overstået og Rusland har forladt Ukraine, skal måske lige tilføjes

Stadionet har stået tomt siden 2014, blev også udsat for bombeangreb dengang.
Spørgsmålet er overhovedet om stadionet kan reddes, og om det er pengene værd. Eller om det skal rives ned, når Shakhtar engang vender hjem.
Farvel og tak, bold.dk
annonce