Snak

Mere indhold efter annoncen
@stimoral: prøv at se Paseo’s indlæg. Han er skabs FCK’er.
Ot: at der findes nogen herhjemme der støtter Putinas krig er jo tragikomisk. Straks kommer “argumenter” om Afghanistan, nazister og des lige.
Skal vi også invadere Sverige for at redde dem fra deres massive bandeproblemer?
Men underholdende når feks @socialistens og Beggeben13 stikker helt af med deres latterlige påstande.
IGEN!
Samtlige Begge Bens indlæg er pro-russiske. Desuden er han FCK-fan


Hvad i hede hule H..... har det, at han er FCK-fan at gøre med denne diskussion?
Desuden er det ikke ulovligt på nogen som helst måde at være pro-russisk.
Tag dig sammen!
Fair nok du selv holder med aggressoren og tror krig og drab på civile er vejen frem, men du skal eddermame ikke fortælle andre at det ikke er forkert det du siger. Det er uendelig klamt og umenneskeligt at holde med en part, der starter en konflikt, der dræber mennesker.

Så kan du sidde der og pille navle og snakke om propaganda, Nigeria og Boris Johnson. Det sletter ikke, at det er Rusland, der har startet den krig.Som sagt.. Længe leve den vestlige propaganda. Det er jo vildt du kan få dig selv til at skrive ovenstående..

Mit skrevne er ikke et forsvar af Rusland, men et angreb på folks trang til at behandle andre folk som de lyster, såfremt man ikke udelukkende skriver skridt om Rusland, så er der jo ikke nogen grænser for hvad man kan putte folk i skoene.. Som dit ovenstående skrevende er et er et perfekt eksempel på hvorledes kritik af Ukraine bliver til pro russisk på unde 30 min..

Whataboutism... Så at skrive om Ukraine fks også begår krigsforbrydelser er Whataboutism, at der var mulighed for forhandlingerne inden krigen gik igang er bare en små ting, ligesom at våben der bliver sendt fra os her vesten ender i Nigeria bare en petitesse.. Jøsses dog.. Hvad bliver det næste, at nazisterne fra Azov bare er herre grineren når de begår deres krigsforbrydelser..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Selvfølgelig er krig aldrig en god ting, men at overgive sig uden kamp kan i sidste ende vise sig at være værre.


Vi - her i Europa - er da ellers godt på vej til at overgive vores nationer til udefrakommende, der ikke har vores bedste i tankerne / eller i handlingerne.
I øvrigt misledende med en overskrift der siger at de sender millioner til fronten, samtidig med at det forklares, at penge skal bruges til humanitære formål.
Stærkt statement. Endelig går nogle af de alt for mange penge i sporten til mennesker i nød frem for i shady ejers eller grådige agenters lommer.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Han er da FCK-fan, det er faktuelt korrekt.

At I laver koblingen mellem hans sindssyge udsagn og hans tilhørsforhold må stå for jeres regning; jeg nævner blot det faktum, at han holder med FCK.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Er man modstander af Ukraine, så er man bare en vammel tosset pro russisk hooligan, der ikke kan forstå hvor uskyldige den ukrainske befolkningen er i denne situation...

Så hvad kan man sige.. Længe leve propaganda


Det var en fin opremsning og afrunding du kom med, problemet er bare, at debatten ikke rigtig går på, om det er ok at holde med Rusland eller ej - faktisk er der ikke én eneste kommentar før din, der kritiserer en eventuel russisk sympati, da det simpelthen ikke er dét, der er emnet.
Hvad der derimod snakkes om, er retten til at forsvare sig selv når man er under angreb, så jeg kan helt kort stille dig to spørgsmål; er vi enige om, at det er Rusland der er trådt ind over Ukraines landegrænser og fører krig i deres land? Kan vi også blive enige om, at en naturlig reaktion på en invasion er, at landet der angribes forsvarer sig selv og bekæmper den indtrængende part? Hvis du kan svare ja til begge spørgsmål - uanset hvor din sympati lander i denne konflikt - så tror jeg du er på bølgelængde med mig og hovedparten af de andre. Man behøver ikke at være pro Ukraine, for at se logikken i, at et land som er under angreb, selvsagt kæmper tilbage.
Hvad filan har FCK at gøre med denne tråd?

Paseo er en troll. Han har dog udvidet sit repertoire til nu at inkludere FCK.

pyt med der var lagt op til forhandling

Jeg er nysgerrig; Hvilke forhandlinger var der lagt op til og hvornår?
Et Parkinson- og kræftramt pattebarn der råber "Giv mig" er ikke just forhandlinger.
Farvel og tak, bold.dk
Lottomunken:

at der var mulighed for forhandlingerne inden krigen gik igang er bare en små ting

Så fordi Ukraine ikke ville gå i forhandlinger med Rusland om at overgive suverænitet eller land, så bærer de en del af skylden for at Rusland invaderede dem? Siger du du det i alvor? Hvis valget står mellem at lade England bestemme dansk forsvarspolitik og i øvrigt lade dem tage Bornholm, eller gå i krig med England, så går jeg sgu hellere i krig. Rusland har ikke et ben at stå på i den sag.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
annonce