Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ville have været fantastisk, hvis EU havde brugt sin styrke i starten af krigen på en diplomatisk løsning. I stedet for - som nu - at føre en proxy krig, der hverken hjælper Ukraine eller Europas nuværende krise.
EU har fejlet.
Det ville have været fantastisk, hvis EU havde brugt sin styrke i starten af krigen på en diplomatisk løsning.

3 dage efter invasionen blev der afholdt fredsforhandlinger. Hvor begge parter stod fast på total overgivelse fra modparten.

EU´s diplomatiske styrke er måske dygtige, men kan ikke trylle.
Farvel og tak, bold.dk
En krig uden ende, og taberne er desværre de civile... Jeg er enig, hold politik og sport adskilt... Har lige læst at Norge har tjent 1000 milliarder kroner mere på gaspriserne! Altså tredoblede sit handelsoverskud i 2022 på grund af gasprisen!
https://ekstrabladet.dk/nationen/gas-succes-overskud-paa-1000-mia/9591514

Der var også andre lande som , solgte stort til EU landene da gasprisen var på sit højeste, de må også have tjent sindssyge summer!

Men nu giver det mere mening at Mudryk var så dyr
Ifølge amerikanske finanseksperter og medier - Har Ukraines præsident Zelensky eftersigende tjent 3-400 millioner pund siden krigen startede. Og han er god for 500 millioner pund i det hele ifølge nettet. Gad vide hvordan han har tjent de penge
Ifølge amerikanske finanseksperter og medier - Har Ukraines præsident Zelensky eftersigende tjent 3-400 millioner pund siden krigen startede. Og han er god for 500 millioner pund i det hele ifølge nettet. Gad vide hvordan han har tjent de penge


Nu er de ikke fordi de ukrainske politikere er de mest troværdige i Ukrainsk historie, befolkningen har næsten aldrig haft tiltro til dem og deres korruption...
"Corruption: According to Transparency International (TI), as of 2018, Ukraine ranked 120 out of 182 countries in TI’s Corruptions Perception Index, making it the second most corrupt country in all of Europe. A survey from Freedom House also indicated that the level of corruption in Ukraine had only slightly alleviated since the fall of the particularly corrupt Yanukovych presidency in 2014

Og når man læser sådan noget her, så forstår man utilfredsheden.

Tax reform continues to be a major barrier in the fight against corruption in Ukraine. Outrageous tax schemes and gross misuse of funds led to a 35 percent VAT compliance gap in the 2012-2013 fiscal year, compared to the 6 percent gap recorded in 2011. In 2014, new authority investigations found that $37 billion of the country’s overall budget disappeared due to fraudulent tax schemes.

Ligner afrikanske tilstande.


Men sindsygt hvor meget de tjener, Har lige læst at Norge har tjent 1000 milliarder kroner mere på gaspriserne! Altså tredoblede sit handelsoverskud i 2022 på grund af gasprisen!
Ifølge amerikanske finanseksperter og medier - Har Ukraines præsident Zelensky eftersigende tjent 3-400 millioner pund siden krigen startede. Og han er god for 500 millioner pund i det hele ifølge nettet. Gad vide hvordan han har tjent de penge

Nårh ja.

Ifølge amerikanske finanseksperter og medier - Har Ruslands præsident Putin eftersigende skiftet køn siden krigen startede og er en kvinde. Og han er god for 500 millioner pund i det hele ifølge nettet. Gad vide hvordan han har tjent de penge (Måske OnlyFans?)

Tag nu dine "facts" og gå hjem. En hurtig søgning på dit mundlort viser at det er russisk lort.
Mesut

Jeg reageret på diverse svar der fra diverse brugers svar til Beggeben13 og Socialisten, og efterfølgende mig selv.. Så se lige dem igennem igen, og fortæl mig hvorledes de to ikke bliver udsakmmet grundet manglende had imod russere..?

Så vidt jeg er informeret om var parterne klar til forhandlinger, men vestlige ledere som Johnson talte Zelenski(eller hvordan det nu staves) væk fra det.. Og så vidt jeg har forstået på disse forhandlinger, så drejede det sig vist ikke om hele Ukraine..

Som en der har fulgt heftig med i krigene i Afghanistan og Irak, ved jeg skam ikke om vi her i vesten kan tillade os at pege fingre når andre nationer invadere. Og specielt ikke her i Danmark, hvor VKO regeringen blev stemt ind 2 gange efter løgnene omkring Irak var kommet frem... (som i vores regeringen fulgte psypaterne fra USA i krig, vel viden om det hele var opfundet, og blev belønnet 2 gange efterfølgende.)

Så nej, jeg gider egentlig ikke besvare dit spørgsmål.. Det er slet ikke den vinkel eller debat jeg lagde op til.. Pointen med mit skrevne er blandt andet, at bare fordi man bliver invaderet af onde Rusland er man sgu ikke automatisk en engel eller en helt, som de vestlige medier ligger op til.. Om det er russiske eller ukrainske soldater der begår krigsforbrydelser er sgu et fedt i min bog.. Fint hvis du ser en forskel... Der er jeg skam pænt ligeglad med om man er invaderet eller ej, tortur og drab på krigsfanger samt uskyldige er sgu ikke nogen undskyldning til at gøre sådanne..

Så nej, jeg er ikke på bølge længde med jer andre, eftersom det virker til at i andre mener at man kan tillade sig alle mulige krigsforbrydelser, massakre imod visse dele af befolkningen, korruption osv os, bare fordi man er invaderet...

USA har sent for over 100 milliarder af krigs materialer til Ukraine, hvorpå de amerikanske politikere nægter at se på hvor de våben ender.. Nogle af dem er så endt i Nigeria.. Så måske er det på tide at komme ud af propaganda røret og begynde at stille nogen spørgsmål, istedet for bare at sidde og sige "jamen de er jo invaderet" hele dagen lang..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Tagdetnurogligt

Jeg ved skam ikke hvor meget Ukraine selv bare skylden, der må jeg lige vende tilbage når jeg er mere informeret om hvad der skete i Ukraine fra 2014 og frem til 2021, hvad den minsk aftale gik ud på, hvad Biden og den amerikanske regering har haft af indblanding og sådan..

Men det du tog ud der, var altså et svar til en anden bruger der mente sådanne lå i "pyt pyt" kategorien...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Så nej, jeg gider egentlig ikke besvare dit spørgsmål.. Det er slet ikke den vinkel eller debat jeg lagde op til

Det er ret godt, du selv indrømmer whataboutism. Selvindsigt er første skridt. Næste skridt er at besvare spørgsmålet og stadig stå fast på at skifte emne.

Ingen her har snakket eller i det hele taget ved noget om de emner du nævner her. Hvad får du ud af at dreje debatten over i den tangent? Det eneste du udstiller her er dig selv. Det du har gang i er misinformation 101. Drejer debatten over til noget ingen ved noget om og fodrer lytterne med 80% sandhed og 20% løgne, som gør at de tror på din pseudo-information.

Tillykke.
Med rødder i balkan, så kan jeg fortælle, hvor krigsmidler går til..........

Lige i lommen på politikerne....

Og ja, politikerne er stærkt korrupte i Ukraine og på ingen måde nogle engle.

Men stærkt af Shaktar alligevel!
annonce