Snak

Mere indhold efter annoncen

Efter stort Mudryk-salg: Shakhtar sender millioner til fronten

man 16. jan 11:42
<p>Shakhtar solgte søndag Mykhaylo Mudryk til Chelsea, nu har den ukrainske klub meddelt, at man vil sende 170 millioner kroner til det ukrainske forsvar. </p>

Læs hele nyheden her
Ad ad ad. Sport og politik blandet sammen endnu engang.
Det salg til den pris var kun til formål for en ting!! Forlængelse af krisen og krigen!!!
@beggeben 13
Du er da latterlig og usympatisk at høre på
Beggeben13
Sikke noget vås…Det er sgu da enhvers pligt at støtte når ens land er under angreb, om det er en fodboldklub eller enkeltperson.

13 må være din alder.
Altså mere propaganda og dermed mere vanvittig krig.

I den omvendte verden hvor propagandaen igen har sejret, bliver det "usympatisk", at være modstander af endnu en vanvittig krig.

Indtil folket fatter agendaen med uendelig krig, der bliver ALTID en ny at starte, vil krigsmaskinen grine hele vejen til banken/magten!
Jeg afsætter i dag 25 millioner dollars til at hjælpe vores soldater, forsvarere og deres familier. Pengene vil blive brugt til at dække forskellige behov - fra at yde medicinsk behandling til psykologisk støtte. 


Og så lyder det da også til at midlerne mere skal bruges til humanitær hjælp i stedet for våben. Selvom det selvfølgelig er umuligt at vurdere ud fra en kort artikel.

Det er vel flot at en fodboldklub vælger at smide så mange penge til et uselvisk formål. Så kan man mene om konflikten hvad man vil, de gør det for at hjælpe.
Politik og sport er i et uløseligt forhold. Sport er gennemsyret af politik. Noget mere åbenlyst end andet. Noget mere symbolsk end monetær værdi, som vi ser det her. Hvordan havde du det med Mudryks brug af det ukrainske flag ved sin præsentation i går?
Imponerende at der allerede er mere end et idiotisk indlæg herinde. Det var bedre da Nationens debatforum var åbent, da vi undgik de fleste tosserier her.
Forlængelse af krisen og krigen!!!

Så ifølge din logik skulle Ukraine bare overgive sig for ikke at forlænge krigen?

Det hele startede med, at han slog igen, Hr. Dommer...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Samtlige Begge Bens indlæg er pro-russiske. Desuden er han FCK-fan ...
Ad ad ad. Sport og politik blandet sammen endnu engang.
Det salg til den pris var kun til formål for en ting!! Forlængelse af krisen og krigen!!!


Altså mere propaganda og dermed mere vanvittig krig.


Sport og politik har alle dage været blandet sammen. Det er kun tonedøve virkelighedsbenægtere uden indsigt i historien der ikke for længst har opdaget at det altid vil forholde sig sådan.

Og hvad er det i forventer fra Ukraine? At de bare overgiver sig, accepterer at Rusland overtager deres frihed og at deres nye leder, om de vil det eller ej hedder Putin?
Eller er det fair nok at man som forsvarende part forsvarer sig?
I evner ikke engang at skildre angrebsmand for offer i jeres unuancerede virkelighed.

Jeres infantile provokationer er så ubegavede at i aldrig kommer igennem med dem.

I den omvendte verden hvor propagandaen igen har sejret, bliver det "usympatisk", at være modstander af endnu en vanvittig krig.


Nej, du har bare ikke fattet hvad det handler om at være modstander af krig. Alle er modstandere af krig, men det betyder at man er modstander af at angribe, ikke at man er modstander af at forsvare sig selv.
I dette tilfælde er det Rusland der skaber krigen ved at angribe. Ukraine “fortsætter” ikke krigen ved at forsvare sig. Rusland har alle muligheder for at stoppe krigen; pis ud af Ukraine. Derfor er alle mod Rusland. De kan bare trække sig, så slutter det. Ukraine kan ikke bare give op og leve som en understøt til Rusland uden frihed til at styre eget land. Men det er ikke overraskende for svært for dig at forstå, så lad os parkere den her.

Indtil folket fatter agendaen med uendelig krig, der bliver ALTID en ny at starte, vil krigsmaskinen grine hele veje


Men Ukraine har ikke startet nogen krig. Det har Rusland. Hvis du ikke engang kan forstå forskellen på aggressor og offer er der for langt til at nogen kan få en bare nogenlunde fornuftig dialog med dig.
annonce