Snak

Mere indhold efter annoncen

Eftertragtet FCN-profil drømmer om udlandet

Skrevet af bold
fre 22. nov 2019

Mikkel Damsgaard tiltrækker sig opmærksomhed fra udlandet, men lige nu tænker han ikke på at blive solgt.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(511433202601)
Overvurderet og ligner en dreng, der ikke har mentaliteten til at klare sig alene i den store verden uden sine curling forældre.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Whamslamabam
Mærkelig kommentar.
Skrevet af JulioSalinas
Alle har en mening og jeg er sikker på at der var mange som sagde det samme om Laudrup brødrene i sin tid. Udviklingen af en fodboldspiller er en uforudsigelig størrelse. Tiden vil vise om han kan præstere på et højere niveau men pt. kan jeg bare konstatere at han gør det fremragende for FCN.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Kedde1976
Det er helt sikkert lidt tidligt at vurdere hvad det kan føre til. Det virker dog som en rimelig dumsmart kommentar fra en forsmået u 10 kammerat der ikke selv havde talent til at komme dertil. At den unge mand har et talent er jo uomgængeligt. Hatten af endnu engang for det arbejde der laves i Farum. Som BIF fan kan jeg kun være misundelig på, hvor gode de er til at bringe deres talenter i spil i superligaen, hvor de gør en forskel. Ja unge spillere er ikke så konstante som 25+ spillere. Men det er fedt at se når de rammer deres topniveau.
Skrevet af Socialistens
Du bør nok se ham spille :).
Skrevet af Slettet(511433202601)
Hvor mange er det nu af FCNs talenter, der har fået succes i udlandet?
Ja, på superliga niveau er se ok, men de er MEGA ustabile...hvad er der dog sket i DK at man går så meget op i egen avl, men har glemt niveauet.
Selv div og serie klubber er nu begyndt på det.

Nu var jeg selv til prøvetræning i en hollandsk klub som 15 årig, men fik sparket anklen af led som 17 årig og fik aldrig det gamle ben tilbage. Så endte med at spille i ds det meste af min karriere.
Self skal Bif fand lette hatten af for FCNs arbejde. Ungdomsspillerne vil hellere til Farum end vestegnen. Sådan var det ik for 10-15 år siden. Selv økonomien har de overhalet jer på.
Hvornår går i konkurs? 3-4 år?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Steph04
Glem nu at skifte til Belgisk eller Hollandsk fodbold. Bliv nogle år endnu og fortsæt udviklingen
Elsker legender og de få der stadig har klubfølelse
Skrevet af Vian
Altid en fornøjelse at se FCN folde sig ud....
Skrevet af Allan FA
Ikke siden Kahlenberg har jeg set en ung dansk spiller, der på den måde får mig ud på kanten af stolen for at se om han gør noget helt uventet og fænomenalt.

Om mentaliteten og frem for alt fysikken er eller kan blive god nok til udlandet er svært at vide nu, men jeg kommer helt sikkert til at følge med
annonce
0