Snak

Mere indhold efter annoncen

Egholm: Hobro er min førsteprioritet

man 26. maj 2014
Anders Egholm har som førsteprioritet at forlænge kontrakten med Hobro, men stopperen vil gerne snart have en afklaring på fremtiden.

Læs hele nyheden her
Nemt at være bagklog, men du skulle aldrig have forladt SE. Det var en solid duo sammen med Sölvi.
Mojn do!
Bagklog? Man må vel gå ud fra, at SønderjyskE og Egholm i fællesskab ikke blev enige om en ny kontrakt (medmindre du mener at det var SE der burde have tilbudt ham ny kontrakt). I Randers var han jo så skadespræget. Han vælger at skifte til Hobro for at få mere spilletid, og pt. ligger de til oprykning. I bagklogskabens lys (hvis Hobro rykker op) er det nærmest det mest optimale han har fået ud af det.
Jeg mener bestemt ikke det var noget de i fællesskab blev enige om. så vidt jeg husker ville Egholm have flere penge samt videre i karrieren, og så skifte han til Randers i stedet for at forlænge med SE. Nu er han så i Hobro i stedet.
/Michael
Fællesskab er nok også et forkert ord. Det jeg mener er, som du også siger, at de ikke kunne blive enige om en forlængelse. Han røg til randers og blev skadet, hvilket jo ligeså godt kunne være sket i SE. For at komme videre i karrieren og få spilletid rykker han så til Hobro ja :)
Det var dengang Randers arbejdede efter devisen "if you cant beat them, buy them", de er heldigvis blevet klogere, men Egholm, Rasmus Hansen, Ousted, træner Hemmingsen, kom da til Randers på den måde. Egholm ville have flere penge og det kunne Randers tilbyde.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Egholm ville have en længerevarende kontrakt af hensyn til familien, hvilket SE ikke kunne tilbyde modsat Randers.

Han skulle være blevet i SE, hvor han stadig havde været stamspiller.
Mojn do!
annonce