Snak

Mere indhold efter annoncen

Ejerkreds har lagt et bud på Lyngby Stadion

man 15. nov 2021

Lyngby Boldklubs ejerkreds, Friends of Lyngby, bekræfter, at man har lagt et bud på Lyngby Stadion.Læs hele nyheden her
Kan læse mig til at der også indgår ret til at bygge 13.500 m2 bolig og erhverv. Forpligter køber sig til at renovere/bygge nyt stadion?
Køber forpligtiger sig til at bygge/renovere et godkendt superliga stadion, i dette tilfælde et lukket stadion med plads til ca. 6000 tilskuere.
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
Den nye ejer forpligter sig til at opdatere stadion, efter nogle mål og krav, der er stillet i udbuddet. Samtidig forpligter de sig til at drifte stadion, så kommunen ikke længere hænger på den udgift. Guleroden her er boligerne, der helt sikkert vil blive en god forretning i forhold til beliggenhed tæt på DTU, bondebyen og Lyngby storcenter. Som fan håber vi selvfølgelig, at det er Lyngby boldklubs ejere FOL, der vinder udbuddet. Ellers er det formodentlig slut med 1.div./Superliga fodbold i Lyngby. FOL kan ikke blive ved med at smide penge i det sorte hul, hvis de ikke på længere sigt, kan se nogle perspektiver i klubben.
Det skal Lyngby-Taarbæk Kommune nok få forpurret.
Hold op hvor er det vigtigt - langt vigtigere end noget sæsonresultat eller lignende. Vi kan for min skyld tabe resten af kampene i denne sæson, bare det er klubbens ejere som ender med at vinde udbuddet, så klubben langt om længe bliver herre i eget hus. Det har vi ventet på i årtier, og det vil for alvor pege klubbens fremtid i en god retning.

Den totale katastrofe er naturligvis, at en eller anden spekulant ender med at vinde udbuddet alene med den hensigt at få fingrene i boligerne. I den case vil der blive gjort så lidt/billigt som overhovedet muligt ved stadion for at opfylde udbuddet - så bliver 6.000 på lukket stadion nok løst med en betonendetribune i den nordlige ende, og så lidt kanalplader hele vejen rundt hvor der ikke allerede er tag. så står klubben tilbage med en lang næse og har ingen anden mulighed end at leje sig ind på et stadion som ikke får den kvalitet man selv ville lave mht. faciliteter, tilgængelighed for boder mv. (det er alt sammen en katastrofe som det er i dag) - eller at finde et andet sted at spille. Katastrofer begge dele. Lad og håbe at typer som Aldo Petersen og hans kumpaner (som jo tidligere har været interesseret da der blev snakket byggeprojekt i Lyngby), ikke ser det som en måde at kuppe/presse sig ind i klubben efterfølgende.

Skulle klubbens ejere ikke vinde udbuddet, så er jeg desværre bange for at det kan blive slutningen på det ejerskab - for så forsvinder de perspektiver som de har investeret i jo som dug for solen. Det ville være forfærdeligt - vi ELSKER vores lokale ejere i Lyngby, og der er intet vi hellere vil end at se dem få lov at udvikle klubben videre!

Håbet er endnu lysegrønt - nu er det op til de folkevalgte i Lyngby-Taarbæk Kommune at gøre deres hjemmearbejde og vælge det rette bud, så de ikke bliver snydt af en spekulant og vi ender med stadig at skulle kalde stadion ´Ruinen´.

I øvrigt, til de der måtte kunne stemme i Lyngby-Taarbæk Kommune. Disse 5 stemte imod udbuddet af stadion - husk det når I står i boksen og hold krydset langt derfra:

Bodil Kornbek (S), Silas Mudoh (S), Henrik Bang (EL), Henriette Breum (UP), Inge Sandager (UP).
Vi krydser fingre !

OG undgå gerne en " Helsingør " !
kimjen
Tak for svar. Krydser fingre for FOL vinder udbuddet!
Håber virkelig for jer Lyngbyfans at det bliver til noget. Det er jo nærmest forrykt at forløbet har været så langt indtil nu.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Tak tak - håber fandeme også det lykkes!

Sofia Osmani sagde dette tilbage i april:

Men det er ikke fodbolden, der er borgmesterens primære fokus på det nye stadion:

Det er dejligt, hvis man fortsat vil kunne spille fodbold på stadion, men jeg har ingen holdning til, hvem der byder på det her projekt. Vi er ikke sat i verden for at understøtte en boldklub, fastslår hun


Personligt synes jeg det virker lidt respektløst overfor både klubben, de frivillige og fansene.

At have en klub af LBK´s størrelse er identitetsskabende for en by, så forstår ikke helt hendes holdning.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Jeg håber at Lyngby får et nyt stadion. De vil få 1. divisions flotteste stadion.

LBK bliver dog ikke en fast del af superligaen de næste 10 - hvis overhovedet nogensinde. Potentialet i LBK er der simpelthen ikke.
annonce