Snak

Mere indhold efter annoncen
jeg kommenterede fordi jeg synes det var en skidt kommentar fordi han har spillet elendigt indtil nu og så efter et år(!),


Det var da noget forbandet sludder. Torres har sgu haft mange gode kampe indtil nu. Han spillede glimrende i denne sæson frem til sin hjerneblødning af en udvisning mod Swansea. Han scorede i både Premier League og Champions League og lavede et hav af assists.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Bum, bum! Torres spillede godt nok godt idag! Synd at kampen ikke bliver lukket før... Desuden forstår jeg ikke hvorfor Lampard bliver taget ud, da Meireles langt værre... Sidst, men ikke mindst! Super lækkert at se Essien tilbage!
martinherold

Fuldstændig enig! torres har sgu spillet godt mange kampe. han har bare ikk scoret. Men det måske det eneste der skal til for at spille godt?
Det er vel som man ser det, ikk :) det kan vel ikke være sludder? Du har måske glemt at torres førhen spillede som i dag i hver eneste kamp.. Så jo han spiller elendigt, i dag undtaget, i forhold til hvad JEG er vant til at se fra ham? Det er dig der vrøvler :) nyd nu bare jeres sejr og vær glad for i købte torres for de penge. Og så er jeg glad på dine vegne over at du er lykkelig over han spiller så fantastisk i dine øjne:) jeg havde ikke været tilfreds - det er du, fair enough.
Real Madrid Chelsea
"Hehe din stakkel.. Det gør jeg på ingen måde.
- jeg kommenterede fordi jeg synes det var en skidt kommentar fordi han har spillet elendigt indtil nu og så efter et år(!), et fucking år spiller han en verdensklasse kamp hvilket fik ramires 7 til at komme med en spydig kommentar, hvori han spørger liverpools fans om de savner ham."

Please, stop... I starten af den her sæson var torres igennem flere kampe vores bedste mand sammen med Mata.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Synes Torres spillede rigtig godt idag! Dog er det forkert at så mange af jer siger, at det kun er idag han har spillet godt. Sidst de spillede, lavede han to assist og i kampen mod Wolves blev han man of the match, så et eller andet godt må han jo have gjort.

Derudover synes jeg egentlig Torres har været en af dem der har løftet Chelsea op, når de virkelig har lignet nogen der ikke har gidet mere. Godt nok scorer han ikke hele tiden, men alligevel er han en af de spillere der spiller bedst for tiden. Jeg ved i hvert fald at jeg ikke er alene, når jeg siger at jeg hellere vil se Torres end Drogba på banen. :-)
True story, ingen grund til mudderkastning, men mine argumenter taler for sig selv og Yids-tosserne burde stikke en finger i jorden og komme ned fra den piedestal. :-)
Hold da op noget mudderkastning... Det var da utroligt hvordan nogle herinde bliver nødt til at komme med personlige angreb for at få deres argumenter igennem.

God Weekend til jer alle.
Fuck hvor er det dejligt at se Essien tilbage på holdet. <3 Desuden et vanvittigt saksespark af Torres og generelt flotte aktioner af ham idag, men skuffende at vi ikke får lukket kampen 100%!

Hvad er det med jer fyre og hjerter? Føj
Vejle Boldklub Liverpool FC
Torres var genial idag. Vi har købt manden for at score, men jeg vil lige nævne at Torres har lavet 11 assist i år. og det med begrænset spilletid, det er da ikke så ringe enda, så når han får gang i målscoringen så bliver det uhyggeligt.
Blue is the color Football is a game we all together and winning is our aim so cheer us on thru the sun and rain cause Chelsea, Chelsea is the name Us who supported Chelsea, when they played like shit
annonce