Snak

Mere indhold efter annoncen

Elegante brasser-kasser bag Uniteds sejr i FA Cuppen

Skrevet af bold
lør 28. jan 21:53

Casemiro scorede med et chip og Fred med et mål bagom støttebenet, da Manchester United sejrede i anden halvleg med 3-1 over Reading, der så Andy Carroll få rødt kort.Læs hele nyheden her
Skrevet af Røderomario123
Hvem sagde casemiro var for dyr??? Fantastisk spiller og dejlig sejr!!
AaB - Man United
Skrevet af GoddagFolkens
Har ikke set kampen? Var de gode? Virkede til de skulle have proppen ud af ketchup flasken og så kom målene? 🙂
Skrevet af BagersteMandStår
Eriksen mister snart startpladsen til Fred, han virker meget usynlig i kampene og mod Arsenal var han decideret ringe.
Skrevet af Wile E. Coyote
Andy Carroll er en tåbe. Når man tænker på hans egen skadeshistorik, så vidt jeg husker har han døjet med en del skader, ja så er det jo helt ufattelig at manden opfører sig som en idiot
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg
Skrevet af Bryan_Robson
Vanvittig vi ikke fik scoret i første halvleg - der må blive dømt skydetræning i løbet af næste uge. Jeg tror Antony alene stod for 5 skud over eller ved siden af målet og når manden så får en direktør så kan han ikke ramme bolden.

Også frustrerende at Rash ikke fik sit mål nr. 10 i træk på hjemmebane pga af en latterlig offside regel - 2. mål i denne sæson som Rash bliver fratrukket pga. latterlig VAR kendelse, men ok der var jo kæmpe forskel og man undrer sig over at EtH ikke sparede nogle flere spillere andet end på CB positionen, men omvendt viser det også at han går efter FA Cup´en i denne sæson.

Håber satme ikke han stiller med samme hold på onsdag, for vil det være decideret latterligt.
Skrevet af United2008
Carroll er decideret et svin på en bane, og jeg håber inderligt at der bliver sendt en benbrækker tackling ind på ham inden han får skadet en spiller alvorligt.

Men casemiro kom jo kun for pengene??? Kom igen. Han er verdensklasse. Synd Rash ikke fik scoret. GGMU
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Andersen1447
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor målet i 1. halvleg blev underkendt. Reading-spilleren går aktivt efter at blokere bolden, så den ikke ryger ind til Bruno, og derfor er det en ny spilsituation. Liverpool fik et lignende mål anerkendt for nyligt mod Wolves. Det giver absolut ingen mening!

En stensikker sejr, hvor det bare var et spørgsmål om tid, før Reading blev nedbrudt. Carroll skulle velsagtens have haft tre gule kort på små 10 minutter, fuldstændigt sindssygt at flyve ind i Casemiro på den måde, når han allerede har et gult kort. Apropos Casemiro, hvilken spiller! Bedste 6´er i Premier League - by a mile!

Det ser desværre ud til, at Eriksen blev skadet, da han gik direkte i omklædningsrummet efter udskiftningen. Hvordan Carroll ikke fik et gult kort for den tackling, fortæller alt om en dommerpræstation, der i hvert fald ikke favoriseret hjemmeholdet, tværtimod!
Skrevet af HaderFIFA
Hvor jeg dog savner Casemiro altså. At nogle kunne tvivle på ham er mig en gåde:-)
Skrevet af realmadrid7
Ingen tvivl om Casemiro er verdensklasse. Så skal man have været PL fanboy uden at se andre ligaer, hvis man er overrasket.

Men om han er pengene værd også, må tiden vise. Man skal jo tage alderen i mente, han skal jo kunne holde det her niveau i mere end 3 sæsoner før man kan begynde at snakke om hans pris var fair.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Om han blev købt for 60 mio € eller 80 mio € spiller ikke den store rolle. Han præsterer og er med til at genopbygge holdet. Beløbet var vel et resultat af, at Real Madrid ikke behøvede at sælge ham samt at United købte ham så sent i transfervinduet efter den meget dårlige sæsonstart.

Det er bare så herligt at se ham få så meget opmærksomhed i medierne.

Det er en rigtig win-win transfer. Vil ikke høre andet :D
Casemiro er glad. United er glade. Og på trods af, at Real Madrid er kede af at være uden Casemiro, så har man fået et godt beløb samt plads til at Tchouameni og Camavinga kan komme ind på holdet. De to franskmænd er i øvrigt også rigtig gode og bidrager med lidt mere fart i midtbanen, som Real Madrid har haft brug for i årevis.
Skrevet af Ego2020
Casemiro er ganske enkelt utrolig - og han shiner vel nærmest mere her end han gjorde i Real Madrid.
Den katalytiske effekt på hele holdet er det mest utrolige af det hele: Det er som en vis Cantona, der i sin tid nåede helt særlige højder i United - og som derved trak hele holdet med sig til det, vi nu kender som Ferguson æraen: En gentagelse i fuld skala skulle være så evigt velkommen :-)
Skrevet af Grim Reaper
@Juanito

En ven, der er Real fan kommer med PRÆCIS samme retorik, hvis Casemiro bliver nævnt. Også selvom det intet har med Real at gøre, så skal det stadig med. Jeg ved ikke, om I alle bare kører samme “Hala Madrid”-side inde på Facebook, men I siger de samme ting, almost down to the tee -som om I prøver at overbevise Jer selv om, at I har fået den bedste handel. :)
Manchester United ‘33
Skrevet af TheUnitedWay
Casemiro ville være fast starter for Real som han spiller nu. Selvfølgelig fint at Ancelotti tænker i fornyelse, men det er blevet enddog meget ungt. Jeg tror at det havde været bedre for Real at sælge Kroos, men jeg klager bestemt ikke :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kønig
Casemiro er god, men bedste 6’er by a mile? Tror det er en duel mellem Rodri og Partey
Skrevet af TheUnitedWay
Der er ingen boldvinder som er bedre end Casemiro. Rodri er lidt en anden type, og det er Partey på sin vis også.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af FarceN87
Åh min gud. Hvad sku man gøre uden trolls.
Skrevet af RuneG
Casemiro spiller på et langt højere niveau end Rodri… Partey er jeg mere villig til at sammenligne, men som bolderobrer er han second to none
Skrevet af Snigskytten
Det sjovt når Casemiro scorer. Det ligner han aldrig ved hvad han skal gøre af sig selv. Han står bare der og smiler og hele hovedet :D
Moral er godt.....
Skrevet af Tintin9
“ Casemiro spiller på et langt højere niveau end Rodri… Partey er jeg mere villig til at sammenligne, men som bolderobrer er han second to none “

Er det noget du synes, ud fra stats eller noget tredje?
Skrevet af Andersen1447
@Kønig
Tror det er en duel mellem Rodri og Partey

Nej, det er det fandme ikke!
annonce
0