Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ferocia
.ligesom der findes et utal af andre eksempler på spillere der har håndteret alle mulige former for modgang uden det har påvirket deres sportslige præstationer så markant som du mener det har med Elmander.


Vilfort spillede EM finale 2 dage efter sin datters død.. Så ja, det kan godt lade sig gøre, at adskille personlig tragedie og professionelle præstationer.
Skrevet af Don Dolk
TLM84:

"Hvad jeg har prøvet af tab og nedture i livet er fuldstændig ligemeget, det ændre ikke på at mennesker dør og man skal videre i livet. Ja det kan være hårdt, men man kan ikke gå at gemme sig bag det - det dræber dig til sidst psykisk."

Det eneste virkelige tab du har lidt i dit liv er vist at blive tabt på gulvet.
Skrevet af TLM84
Nej tværtimod.. Har nu klaret mig helt fint! :) Det er også derfor jeg ofte nyder lidt grin og sjov over mennesker på dette forum og lidt på nationen når der rigtig skal udstilles DK´s underklasse i almen viden og sociale kompetencer..
-Jeg er dog ikke medlem på nationen, da de fleste derinde er så rutinerede at de slår selv de bedste i retardness med erfaring..

Men ja, jeg er nok blevet tabt fordi jeg ikke kan se hvorfor vi ikke skal sørge sammen med Johan i flere måneder..

Prøv at tænk hvordan verden ville se ud hvis alle skulle bruge 4-8 måneder på at komme sig over tab af familie, venner eller dyr.. Shit man, enhedslisten ville jo kunne danne regering selv direkte fra sofaerne i DK!! :)

Igen - det er skidesynd for manden med tabene! Det er det.. Men det eneste jeg egentlig forholder mig til er at han er ansat et sted hvor der forventninger til at han yder efter værdi. Også selv om privaten kan knirke.

Ta´ en kiks ven.. Det kan være det hjælper..

INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af MNH
Igen - RESEARCH! For satan mand, du udstiller mere dumt end jeg gør som usympatisk.
Elmander er født i Maj! Det vil sige det er faktisk længere siden at han fyldte år, end til han fylder igen. 7 måneder er ikke "lige" blevet 33. Godt så.


Jeg deler fødselsdag med manden, så ved skam godt hvornår han har fødselsdag! Men derfor er han jo ikke tæt på at være 37 som Mellberg, vel??


Jeg gætter på at din alder ikke er alt for høj, og derfor vælger jeg at bære over med dig. Men det med bytur havde skam intet med Elmander at gøre - det var netop en lille stikpille til den DANSKE mentalitet da vi så ofte ser folk gå at have ondt af sig selv og sit liv, istedet for at tage affære. Jeg siger ikke at Elmander har gjort noget forkert ved at få lidt fri og orlov, men til gengæld siger jeg at manden som top idrætsmand skal se at få leveret et stykke arbejde der gør hans løn bekendt.


Ja uha, hvor du "bærer over". Du sender den ene sviner efter den anden afsted, fuldstændig uden grundlag. Det er patetisk.

Og jeg siger, at Elmander har været mere betydningsfuld for holdet, end mange går og tror, for jeg har rent faktisk set ham spille, og hørt hvad de andre spillere har sagt om ham. Men det er jo klart at du som fck´er, har langt dybere indsigt i Brøndby IF..


Du er typen der selv konkludere på hvad andre siger, udfra hvad du ser som det der skal til for at skabe bål og brand.


Ja, for det er jo MIG der skaber bål og brand med at starte et provokerende indlæg i denne tråd, det er klart. Det er nemlig mig der siger, at manden der har mistet sin far bare skal se at komme videre, og lade være med at underpræstere nogle gange, fordi han savner ham helt sindssygt meget. Derudover sviner jeg også lige meddebattører til helt åbentlyst, og beskylder dem for at være skolebørn og/eller underbemidlede. (det staves i øvrigt konkludereR, i ovenstående afsnit..) For slet ikke at snakke om det med kiksen.. Voksen argumentation, yes yes.

Jeps, det er nemlig lige præcis det jeg gør.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af ferocia
Og jeg siger, at Elmander har været mere betydningsfuld for holdet, end mange går og tror, for jeg har rent faktisk set ham spille, og hørt hvad de andre spillere har sagt om ham. Men det er jo klart at du som fck´er, har langt dybere indsigt i Brøndby IF.


Vil du ikke godt være sød, at argumentere for din påstand? - Jeg ser, som du, også Brøndbys kampe - og jeg kan ikke se at Elmander er betydningsfuld for holdet på ret mange måder. Foreløbig tager dine argumenter form af "Det er bare som jeg siger, slut" - ikke et eneste taktisk eller fodboldfagligt argument har du fremført for, hvorfor Elmander gør Brøndby bedre end 1) sidste år og 2) hvis andre spillere spillede hans plads.

I forhold til dit postulat om, at han har stor betydning for truppen; så er det da ikke overvældende det, som jeg har hørt fra truppen af roser henvendt mod Elmander - endvidere så er det jo tydeligt, at han holder sig for sig selv hvis man følger lidt med på fx instagram. Han var fx ikke med til Aggers 30 års fødselsdag på trods af, at stort set hele truppen var afsted. Han hænger ikke ud sammen med den "finske enklave" og han er heller ikke en del af Szymanowski klikken, der ellers også tæller Kahlenberg. Så hvad er det for en betydning har har for holdet? - Hans internationale erfaring smitter jo ikke af på hans kollegaer bare fordi, at han sidder i et hjørne i omklædningsrummet og binder sine støvler. Den smitter af hvis han interagerer med de andre - på og uden for banen, den smitter af hvis de andre har en respekt for ham og føler, at de kan komme til ham hvis de har noget på hjertet. Den form for respekt og samhørighed opnår man jo ikke just hvis man ikke deltager i det sociale liv.

Jeg er ked af det, men jeg kan simpelthen bare ikke se, at dine påstande holder i byretten - og da slet ikke uden ordentlige argumenter tilknyttet.

I øvrigt vil jeg henvise dig til den nedtakt der var efter 0-2 kampen mod Brügge, her siger Frank more or less, at han er blevet skudt Elmander i skoene - næsten ordret siger han, at han ikke havde bedt om Elmander og implicit, at han måske ikke er en ønske spiller for hans system. Hvordan kan en spiller, som træneren ikke ønsker, nogensinde blive en gevinst for et fodboldhold?

Skrevet af MNH
Jeg vil svare med et indlæg fra SSO som rammer hovedet på sømmet på, hvilken rolle Elmander pt. udfylder på vores hold. Hvem ved hvad det kan blive til om nogle måneder? Nuñez banker jo i høj grad på til startopstillingen igen, så det er jo slet ikke sikkert at Elmander skal spille fuld tid i foråret.

Elmander et sympatisk dumt svin (SydSiden Online)

skrevet af Nickzan E-mail, Århus, , 07.12.2014, 21:16 80.62.116.222

Vi har manglet den vildskab og attitude Elmander viser os i dag. Han er måske ikke den mest målfarlige herre, men hvor var det lækkert og se hvordan han skraldede igennem i dag og skældte dommeren ud bagefter. Jeg har savnet lidt det der dumme svin på holdet, man altid snakker om. Den rolle kan Elmander sagtens udfylde. Men han er jo også sympatisk og fair, og kan klappe modstanderen på skulderen efter en hård nærkamp. Det er bare befriende efter alt det her tiki taka, dbu pasningsbold og små vævre teknikere, at vi også har nogle krigere.

Så tak Elmander. Brøndbyånd og dyder 100%.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Bløde babser
Hvem ved hvad det kan blive til om nogle måneder? Nuñez banker jo i høj grad på til startopstillingen igen, så det er jo slet ikke sikkert at Elmander skal spille fuld tid i foråret.


Spændende hvordan han vil reagere på at spille andenviolin på anden klasse hvis det bliver tilfældet.
Uden yderligere sammenligning mellem de to, så reagerede Mellberg med at stoppe sin karriere da det skete for ham.

Så tak Elmander. Brøndbyånd og dyder 100%.


Længe siden vi er stødt på Brøndbyånd og dyder, det elsker vi jo at høre om på hvid stue, så tak ;-)
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Geddar , moderator
Gad vide hvor han så ender med at Rennes rundt henne...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ferocia
Jeg vil svare med et indlæg fra SSO som rammer hovedet på sømmet på, hvilken rolle Elmander pt. udfylder på vores hold


Så det du altså - stiltiende - indrømmer er, at ud ikke selv er i stand til, at argumentere for dine påstande?

Elmander et sympatisk dumt svin (SydSiden Online)

skrevet af Nickzan E-mail, Århus, , 07.12.2014, 21:16 80.62.116.222

Vi har manglet den vildskab og attitude Elmander viser os i dag. Han er måske ikke den mest målfarlige herre, men hvor var det lækkert og se hvordan han skraldede igennem i dag og skældte dommeren ud bagefter. Jeg har savnet lidt det der dumme svin på holdet, man altid snakker om. Den rolle kan Elmander sagtens udfylde. Men han er jo også sympatisk og fair, og kan klappe modstanderen på skulderen efter en hård nærkamp. Det er bare befriende efter alt det her tiki taka, dbu pasningsbold og små vævre teknikere, at vi også har nogle krigere.


Plz! Det er simpelthen at udstille (ikke engang kun dig selv) manden som fodbold faglig ignorant. Jeg har simpelthen hørt den der sang om "det dumme svin" i 6-7 år nu fra Brøndby fans. Men INGEN har til dato kunne definere hans rolle på holdet - hvad er det for en rolle det dumme svin udfylder på et fodbold hold? - Gider du godt lige fortælle mig hvad det er det dumme svin kan, som Nunez (fx) ikke kan? Tackle igennem? - vinder det fodbold kampe? Hjalp det mod Brügge at have et hold af fysisk stærke, aggressive og hårdtacklende spillere på banen? Hjalp det mod Hobro?

Det manden her fremfører af argumenter er jo så himmelråbende dumt, at det gør ondt helt ind i mit inderste. Han argumenter for, at Elmander er en vigtig del af holdet fordi, at han... Brokker sig til dommeren? Fordi han skralder igennem - hvad er det lige at fordelen ved de her to ting er? - Gør Dumic ikke det? Agger? Riza? Ørn? - Gør Pukki det i øvrigt ikke også? hvad med Kahlenberg der på nærmest Iniestask vis piller bolden fra modstanderen uden at tackle igennem - er det ikke bedre idet, at spillet dermed vender hurtigere?

Kom nu for fanden - hvad er det taktisk og fodbold fagligt, som et dumt svin bidrager med, der gør holdet bedre ?? Oplys mig! - Igen, igen, igen så handler det jo ikke kun om hvad Elmander tilfører men i ligeså høj grad om hvad andre kunne tilføre

Jeg nævnte det allerede i mit første svar; Hvad nytter det, at Elmander nok har et hjerte som en løve og er hurtig i tanke, når han er langsom i handling? Hvad nytter det, at han tackler igennem og skælder dommeren ud når han ikke når at komme med op og støtte angriberne? Når han ikke har hurtigheden til at binde den langsomme midtbane sammen med angrebet? Hvad nytter det når hans presspil ofte er forgæves? Endvidere begår han jo urimeligt mange frispark og har i øvrigt på 8,5 effektiv kamp fået 2 gulekort allerede hvilet er 3 gange så meget som i hans sidste tid her - endnu et vidensbyrd om, at han er blevet langsommere - derfor kommer for sent i sine tacklinger og dermed begår frispark oftere.

Så tak Elmander. Brøndbyånd og dyder 100%.


Slutteligt så skal du simpelthen stikke piben ind med "Brøndbyånd" Det er så patetisk. Som jeg tidligere nævnte, så repræsenterer Elmander ingenlunde andet end en tidligere topspiller - medmindre at man er af den yngre generation af fans, hvor han måske er et symbol på "storhed" - men Brøndbyånd har intet med Elmander at gøre. Han var i klubben i 20 måneder og da han smuttede var det med en afskedssalut om, at han simpelthen ikke gad spille i sådan en lille og ubetydelig liga. Det var i øvrigt også med en stikpille til Per Bjerregaard. Det er der ikke meget "Brøndbyånd" over.
Skrevet af TLM84
Jeg vil svare med et indlæg fra SSO som rammer hovedet på sømmet på, hvilken rolle Elmander pt. udfylder på vores hold. Hvem ved hvad det kan blive til om nogle måneder? Nuñez banker jo i høj grad på til startopstillingen igen, så det er jo slet ikke sikkert at Elmander skal spille fuld tid i foråret.


For hvert indlæg du poster, kommer du længere ud. Jeg ved godt at "i" er imod tiki taka(ligesom mig), pasningsfodbold og generelt moderne fodbold - men så er det da godt i har fået en træner der hader den moderne type. Eller hvad? ;)

Elmander har absolut ingen gevinst været for holdet, Thomas Frank har jo også erkendt at det blev presset ham over hovedet. Det viser i bund og grund bare at det hele er topstyret, når en træner ikke selv kan vælge sine nye inputs til en trup.

Men lad os lade den dø her.. Du mener at Elmander er, og bliver, en stor gevinst for holdet. Vi kan se på det igen til sommer. Indtil nu er han noteret for 1 mål pr. knap 800 spillede minutter. -Det ikke meget for den anden dyreste i truppen der tilmed er angriber.

Jeg sætter mine tanker på at til sommer der er enten Thomas Frank væk, eller også er Elmander. Evt. begge to.

Eneste grund til at Elmander ikke vil til Sverige er fordi der ikke er/var nogle klubber der kan betale pengene.

INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af MNH
Hvor er det dog befriende, at mine tanker og erfaringer med "debatten" herinde, gang på gang viser sig at være totalt spot on. Der er bare nogle der slet ikke kan acceptere, at der er folk der er uenige med dem, og har en anden mening. Nå, dem om det :)

ferocia> Shit mand. Tag dog lige en juleøl (eller måske en valium), du er jo helt oppe i det røde felt..! :D

Og hvorfor egentlig? Må jeg ikke have en anden mening om et Brøndby-ikon end dig? Må jeg ikke mene, at Elmander faktisk byder ind med noget fysik, og samtidig er en vellidt spiller blandt fansene? For det er han.

Det "dumme svin"/oprydderen på midtbanen nævnte jeg også, fordi det er en rolle BIF har manglet siden mesterskabsdagene. Det kan du vel umuligt anfægte. Det er da tankevækkende at BIF ikke har vundet noget nævneværdigt siden folk som Nordin og Wieghorst huserede på midten. Og se på alle gode hold; de har denne oprydder på midten, som er stabil og fodboldklog.

TLM84> Du kunne bare ikke dy dig, med endnu et personangreb, hva´? Men tak. Du bekræfter mig bare i det jeg allerede har skrevet tidligere :) ha´ en god dag.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af ferocia
ferocia> Shit mand. Tag dog lige en juleøl (eller måske en valium), du er jo helt oppe i det røde felt..! :D

Og hvorfor egentlig? Må jeg ikke have en anden mening om et Brøndby-ikon end dig? Må jeg ikke mene, at Elmander faktisk byder ind med noget fysik, og samtidig er en vellidt spiller blandt fansene? For det er han.


Selvfølgelig må du det - men det du ikke må - hvis du altså vil tages seriøst so debattør og meningsdanner er, at komme med så papirs tynde argumenter (faktisk kommer du slet ikke med argumenter) som du gør.

At han er et "Brøndby-ikon" er naturligvis en subjektiv vurdering. Jeg kan dog bare fortælle dig, som en der har fulgt Brøndby siden slut 80´erne (godt nok som nyfødt), at han ikke har nogen særlig status hos den gamle garde af Brøndby fans. Han er ikke andet end (et af mange) symbol(er) på vores seneste storhedstid i midten af 00´erne. Han er ikke fostret i klubben, han var her i kort tid, han var end ikke vores bedste spiller og han repræsenterede ingenlunde den "orginale" "Brøndbyånd". Han fighter, han tackler, han har(havde) vilje og gejst, men han var på ingen måde en mand der udviste sportsmanship, engagement uden for banen eller særlig kærlighed til klubben. Som anført tidligere, tror jeg, at du tilhører en del af den yngre generation af Brøndby fans, så jeg fortænker dig ikke i, at have ham som repræsentant for noget vigtigt i Brøndbys historie - men det er altså bare en historie der er langt mere raffineret og gloværdig end et mesterskab og en pokaltitel for 10 år siden.

Må jeg ikke mene, at Elmander faktisk byder ind med noget fysik, og samtidig er en vellidt spiller blandt fansene?
igen. Selvfølgelig må du det.

For det er han
--> men det her, det må du simpelthen ikke hvis du samtidig ikke vil beskyldes for, at være folkeskoleelev, som du brokkede dig over at TLM gjorde tidligere. Det er jo ikke et argument For det er han. - jeg skrev det allerede i mit seneste svar; dine argumenter baserer sig på "sådan er det bare, slut" retorikken - hvilket ingen kan tage seriøst.

Det "dumme svin"/oprydderen på midtbanen nævnte jeg også, fordi det er en rolle BIF har manglet siden mesterskabsdagene. Det kan du vel umuligt anfægte. Det er da tankevækkende at BIF ikke har vundet noget nævneværdigt siden folk som Nordin og Wieghorst huserede på midten. Og se på alle gode hold; de har denne oprydder på midten, som er stabil og fodboldklog.


Okay. Nu kommer du altså helt på vildspor.

Du har STADIG ikke fortalt mig hvad det er et dumt svin bidrager med? Og argumenteret for hans rolle på det nuværende Brøndby hold?

Wieghorst har da aldrig nogensinde været et dumt svin - hvis han var noget, så var han en markant bedre version af Ørnskov. Selvfølgelig er der ikke en statistisk correletion mellem det, at have et "dumt svin" på holdet og så vinde mesterskaber. Hvis du tror, at Brøndby har vundet sine mesterskaber fordi, at de har haft en hård hund på midten, så bekræfter du blot min teori om, at du er en del af den yngre fansskare. Hvilket jeg i øvrigt er glad for eksisterer.

Og se på alle gode hold; de har denne oprydder på midten, som er stabil og fodboldklog.


Hvad er det for gode hold der har det? Og har Brøndby ikke en glimerende spilbryder på midten i Ørnskov? - for det er han jo faktisk. Problemet er, at han er dårlig når han skal vende spillet, når han er under pres og når spillet ligger bag ham. Han er fodboldklog som du eftersøger og han er en god oprydder. Så jeg forstår ikke hvor du vil hen med det?

Hvis der er en tendens i moderne fodbold så er det da netop, at man er gået væk fra det her dumme svin - Selv Mou spiller ikke med en sådan længere. Real spiller med 2 små spilfordelene midtbanemænd, Barca spiller med måske verdens mest intelligente fodboldspiller i Bussi, som på ingen måde er en hård hund. Bayern spiller med Lahm - hård hund? arh come on. Dortmund? - nej. City er vel det nærmeste man kommer på at have hårde hunde på midten med Yaya og Fernando, men de er jo ingenlunde opryddere.

Det, som argumentet på det fuldstænding vanvittige samlingspunkt for fodboldfantaster og sociale ignoranter; SSO, har gået på er, at man har manglet en afrikaner der kan tackle igennem. Det er ganske enkelt noget af det mest uintelligente - rent fodboldfagligt - jeg nogensinde har hørt. Heller ikke derinde har folk været i stand til, at forklare hvorfor og hvad dette ville gavne for Brøndbys spil?

Jeg er enig i, at Ørnskov slet ikke har niveauet til den position på et hold med ambitioner om mesterskaber, men jeg er også helt og aldeles uenig i, at en spiller i bedste Vinnie Jones stil ville gavne noget som helst.

Må jeg i øvrigt minde dig om, at Elmander er hængende angriber - og ikke DM. Og så kan jeg jo så yderligere spørger dig om du kan fortælle mig hvor mange "gode hold" der har en hængende angriber hvis rolle primært er, at være et dumt svin - sekundært at score mål, binde kæderne sammen og deltage som second striker i angreb han selv har været med til at starte? - jeg tror det er endnu færre end "gode hold" med dumme svin på midten.

I øvrigt så er jeg ikke i noget som helst felt. Det irriterer mig bare, at man spiller kong gulerod uden at kunne argumentere for sine postulater. Det irriterer mig, at der findes mennesker der ønsker, at blive taget seriøst som debattører, men samtidig evner de simpelthen ikke, at frembringe bare ét eneste validt og velpolstret argument for deres meninger. Så du kan nærmere se det her som en udstilling af dig og din manglende argumentationsevne samt almen debat dannelse.
Skrevet af ferocia
ferocia> Shit mand. Tag dog lige en juleøl (eller måske en valium), du er jo helt oppe i det røde felt..! :D

Og hvorfor egentlig? Må jeg ikke have en anden mening om et Brøndby-ikon end dig? Må jeg ikke mene, at Elmander faktisk byder ind med noget fysik, og samtidig er en vellidt spiller blandt fansene? For det er han.


Selvfølgelig må du det - men det du ikke må - hvis du altså vil tages seriøst so debattør og meningsdanner er, at komme med så papirs tynde argumenter (faktisk kommer du slet ikke med argumenter) som du gør.

At han er et "Brøndby-ikon" er naturligvis en subjektiv vurdering. Jeg kan dog bare fortælle dig, som en der har fulgt Brøndby siden slut 80´erne (godt nok som nyfødt), at han ikke har nogen særlig status hos den gamle garde af Brøndby fans. Han er ikke andet end (et af mange) symbol(er) på vores seneste storhedstid i midten af 00´erne. Han er ikke fostret i klubben, han var her i kort tid, han var end ikke vores bedste spiller og han repræsenterede ingenlunde den "orginale" "Brøndbyånd". Han fighter, han tackler, han har(havde) vilje og gejst, men han var på ingen måde en mand der udviste sportsmanship, engagement uden for banen eller særlig kærlighed til klubben. Som anført tidligere, tror jeg, at du tilhører en del af den yngre generation af Brøndby fans, så jeg fortænker dig ikke i, at have ham som repræsentant for noget vigtigt i Brøndbys historie - men det er altså bare en historie der er langt mere raffineret og gloværdig end et mesterskab og en pokaltitel for 10 år siden.

Må jeg ikke mene, at Elmander faktisk byder ind med noget fysik, og samtidig er en vellidt spiller blandt fansene?
igen. Selvfølgelig må du det.

For det er han
--> men det her, det må du simpelthen ikke hvis du samtidig ikke vil beskyldes for, at være folkeskoleelev, som du brokkede dig over at TLM gjorde tidligere. Det er jo ikke et argument For det er han. - jeg skrev det allerede i mit seneste svar; dine argumenter baserer sig på "sådan er det bare, slut" retorikken - hvilket ingen kan tage seriøst.

Det "dumme svin"/oprydderen på midtbanen nævnte jeg også, fordi det er en rolle BIF har manglet siden mesterskabsdagene. Det kan du vel umuligt anfægte. Det er da tankevækkende at BIF ikke har vundet noget nævneværdigt siden folk som Nordin og Wieghorst huserede på midten. Og se på alle gode hold; de har denne oprydder på midten, som er stabil og fodboldklog.


Okay. Nu kommer du altså helt på vildspor.

Du har STADIG ikke fortalt mig hvad det er et dumt svin bidrager med? Og argumenteret for hans rolle på det nuværende Brøndby hold?

Wieghorst har da aldrig nogensinde været et dumt svin - hvis han var noget, så var han en markant bedre version af Ørnskov. Selvfølgelig er der ikke en statistisk correletion mellem det, at have et "dumt svin" på holdet og så vinde mesterskaber. Hvis du tror, at Brøndby har vundet sine mesterskaber fordi, at de har haft en hård hund på midten, så bekræfter du blot min teori om, at du er en del af den yngre fansskare. Hvilket jeg i øvrigt er glad for eksisterer.

Og se på alle gode hold; de har denne oprydder på midten, som er stabil og fodboldklog.


Hvad er det for gode hold der har det? Og har Brøndby ikke en glimerende spilbryder på midten i Ørnskov? - for det er han jo faktisk. Problemet er, at han er dårlig når han skal vende spillet, når han er under pres og når spillet ligger bag ham. Han er fodboldklog som du eftersøger og han er en god oprydder. Så jeg forstår ikke hvor du vil hen med det?

Hvis der er en tendens i moderne fodbold så er det da netop, at man er gået væk fra det her dumme svin - Selv Mou spiller ikke med en sådan længere. Real spiller med 2 små spilfordelene midtbanemænd, Barca spiller med måske verdens mest intelligente fodboldspiller i Bussi, som på ingen måde er en hård hund. Bayern spiller med Lahm - hård hund? arh come on. Dortmund? - nej. City er vel det nærmeste man kommer på at have hårde hunde på midten med Yaya og Fernando, men de er jo ingenlunde opryddere.

Det, som argumentet på det fuldstænding vanvittige samlingspunkt for fodboldfantaster og sociale ignoranter; SSO, har gået på er, at man har manglet en afrikaner der kan tackle igennem. Det er ganske enkelt noget af det mest uintelligente - rent fodboldfagligt - jeg nogensinde har hørt. Heller ikke derinde har folk været i stand til, at forklare hvorfor og hvad dette ville gavne for Brøndbys spil?

Jeg er enig i, at Ørnskov slet ikke har niveauet til den position på et hold med ambitioner om mesterskaber, men jeg er også helt og aldeles uenig i, at en spiller i bedste Vinnie Jones stil ville gavne noget som helst.

Må jeg i øvrigt minde dig om, at Elmander er hængende angriber - og ikke DM. Og så kan jeg jo så yderligere spørger dig om du kan fortælle mig hvor mange "gode hold" der har en hængende angriber hvis rolle primært er, at være et dumt svin - sekundært at score mål, binde kæderne sammen og deltage som second striker i angreb han selv har været med til at starte? - jeg tror det er endnu færre end "gode hold" med dumme svin på midten.

I øvrigt så er jeg ikke i noget som helst felt. Det irriterer mig bare, at man spiller kong gulerod uden at kunne argumentere for sine postulater. Det irriterer mig, at der findes mennesker der ønsker, at blive taget seriøst som debattører, men samtidig evner de simpelthen ikke, at frembringe bare ét eneste validt og velpolstret argument for deres meninger. Så du kan nærmere se det her som en udstilling af dig og din manglende argumentationsevne samt almen debat dannelse.
Skrevet af TLM84
@MNH

Personligt angreb ville jeg nu ikke kalde det, men igen må det vel bekræfte at du ikke er så gammel.

Nyd du nu bare din Elmander.. Han er jo for dig et Brøndby-ikon der vil dø for klubben med støvlerne på. Den opfattelse skal du have lov til at have, det er din fulde ret.

At vi, eller nogle, andre så mener at det er helt anderledes må være vores sag. Jeg syntes det er godt i har fået en dyr angriber der vil lave et mål for hver gang han spiller ca. 9 Kampe. -Men hey! Han tackler igennem, og det er det vigtigste.

Hans historie i klubben får jo Per Nielsen og Mogens Krogh til at ligne et par lejesvende..:)
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Karachi
ferocia

At han er et "Brøndby-ikon" er naturligvis en subjektiv vurdering. Jeg kan dog bare fortælle dig, som en der har fulgt Brøndby siden slut 80´erne (godt nok som nyfødt), at han ikke har nogen særlig status hos den gamle garde af Brøndby fans. Han er ikke andet end (et af mange) symbol(er) på vores seneste storhedstid i midten af 00´erne. Han er ikke fostret i klubben, han var her i kort tid, han var end ikke vores bedste spiller og han repræsenterede ingenlunde den "orginale" "Brøndbyånd". Han fighter, han tackler, han har(havde) vilje og gejst, men han var på ingen måde en mand der udviste sportsmanship, engagement uden for banen eller særlig kærlighed til klubben. Som anført tidligere, tror jeg, at du tilhører en del af den yngre generation af Brøndby fans, så jeg fortænker dig ikke i, at have ham som repræsentant for noget vigtigt i Brøndbys historie - men det er altså bare en historie der er langt mere raffineret og gloværdig end et mesterskab og en pokaltitel for 10 år siden.

Det du skriver der må sgu stå for din egen regning. Der er mange koryfæer i klubben, og Elmander er bestemt en af dem. Faktisk så tror jeg sgu ikke du ved en skid om det du ellers skriver. Bevares, du er meget velformulerende, men indholdet af det du skriver runger hult, som tomme tønder i tordenvejr.
En anden ting, hvordan i al verden kan du kalde dig Brøndby´er, når du så åbentlyst intet aner om klubben eller om hvad det vil sige at være rigtig Brøndby fan. Samtidig udtaler du dig på vegne ad "den gamle garde", lad lige være med det LILLE VEN.
Skrevet af Bløde babser
eller om hvad det vil sige at være rigtig Brøndby fan


Vil du definere det?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Karachi
Bløde babser.

Nej egentlig ikke, og det burde være meget nemt at forstå hvorfor.

Jeg kan se du er FCK´er, hvilket jeg bestemt ikke har noget imod. Men at definerer overfor dig hvad en rigtig Brøndbyfan er... Det kan du slet ikke sætte dig ind i, lige så lidt som jeg kan sætte mig ind i hvad en ægte FCK´er er.
Skrevet af Bløde babser
Men at definerer overfor dig hvad en rigtig Brøndbyfan er... Det kan du slet ikke sætte dig ind i,


Jeg har nu både formået at sætte mig ind i momsregnskaber, kvinder (give and take some) og taler flere sprog, så mon ikke også jeg også har kapacitet til at sætte mig ind i hvad en vaskeægte Brøndbyfan er?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Karachi
Desværre. Jeg skrev jo også, det burde være nemt at forstå. Forstod du ikke det ?? ;-)
Skrevet af Bløde babser
Jeg accepterede det ikke nej. Jeg antager da du er i stand til at forklare noget så banalt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0