Snak

Mere indhold efter annoncen

EM-bold: Braithwaite står som taber efter test

tor 10. jun 2021

Martin Braithwaites startplads mod Finland kan godt være i fare efter testkampene, mener Martin Vingaard i podcasten 'EM-bold'.Læs hele nyheden her
Ville overraske mig meget, hvis Hjulmand ændrer noget som helst ift. den sædvanlige startopstilling til åbningskampen. Men kommer man ind fra bænken og imponerer under EM, så tror jeg godt man kan vinde en startplads.
Altså de to sikre ud af de tre foran er netop Braithwaite og så Yussuf P. Så det er en dårlig analyse, Vingaard. Det store spørgsmål er 9´eren og om det bliver Wind eller Dolberg. Cornelius viste sig godt frem, men tror klart det bliver som joker/plan B.
Lol - virker helt skudt ved siden af. Braithwaite er helt sikkert starter, uagtet testkampe.
Braitwaite og Poulsen er bare virkeligt dygtige i presspillet og kender vores spilsystem indgående.
Der har ikke heller ikke været lagt skjul på at grunden til at der blev eksperimenteret i venskabskampene er at man allerede har noget man ved fungerer.
På det punkt er der ikke nogen af dem der har fået chancen der for alvor har rykket på noget.

Når det er sagt, kunne det være interessant at se Dolberg og Wind på banen samtidig, da det efterhånden er den eneste kombination vi ikke har set.

- Poulsen til venstre, Wind i midten og Dolberg til højre.
Danmark og Frankrig har vel de to nemmeste opstillinger at forudsige. Self starter braith inde. At han kan skiftes ud er noget andet.
@grumblesnake

Jep - det ville jeg også gerne se…især mit drømmehold! :)
Er med på at Yussuf og Braithwaite kan være kampafgørende og er gode i presspillet, men vores etablerede angreb lider stort under deres manglende evner i kombinationsspillet. Mod Finland som står lavt, kan jeg slet ikke deres kompetencer slå til, da vi skal have mere boldfaste og driblestærke typer som Skov og Damgaard med Cornelius i midten. Men det er nok plan B, men håber den kommer i spil fra 2 halvlegs start, hvis den står 0-0.
Tror helt sikkert også der kan godt blive roteret lidt i kampen, undervejs, men Braithwaite og Yussuf virker rimeligt sikre på at tage 2 af de 3 angrebspladser, fra start.


ASO, M. Jensen, Cornelius kunne sikkert også være meget brugbare i 2. halvleg.
Ja, desværre er nok både Yussuf og Braithwaite sikre i starteren.
De har ikke imponeret og Yussuf slet ikke og godt nok får vi fysik og hurtighed, men vi mister den teknik og de visioner i spillet, som flere af vores andre offensive spillere har.

For mig skulle den hedde

Schmeichel
Wass Kjær And Mæhle

Højbjerg Erik Math

A.Skov Doller Dams
Jeg er bare ikke sikker på at den teknik og de visioner som Skov Olsen og Damsgaard unægteligt har vil komme til udtryk hvis de bliver bragt fra start mens modstanderen er frisk. Det virker bare ikke til at de er kommet langt nok i deres udvikling til at kunne gøre den forskel fra start mod god modstand. Ikke konsekvent i hvert fald. Derimod tror jeg de kan spille en afgørende rolle når de kommer ind fra bænken efter en times tid. Man kunne evt. starte med Braithwaite, Wind og Yussuf for så at erstatte hele trioen efter en lille time med Damsgaard, Dolberg og Skov Olsen. (Alt efter kampens forløb og stilling naturligvis)

Jeg ser det i det hele taget som DKs absolut største mangel; nogen der konsekvent kan køre rundt med modstanderen fra kampens start. Derfor må vi nøjes med det "næstbedste", nemlig at køre modstanderen træt indtil de har nået et niveau hvor vores tekniske offensive talenter kan gøre en reel forskel.
annonce