Snak

Mere indhold efter annoncen

EM-bold: England er favoritter 70-30 mod DK

Skrevet af bold
man 5. jul 10:58

England er store favoritter i onsdagens semifinale mod Danmark, mener Andreas Granskov.Læs hele nyheden her
Skrevet af fastass
Det synes jeg nok ikke. Det er meget tættere.
FCM
Skrevet af SimonThais
Min farvede vurdering kommer til, at hedde 60-40 i Englands favør
Skrevet af LFC4Life
Jeg synes det er svært. Vi har spillet 4 kampe (udover Finlandkampen som jeg ikke synes vi kan bruge til meget).

I 3 af dem var vi favoritter og vandt. I den sidste var vi underdogs og tabte, selvom vi dog spillede rigtig godt.

Spændende bliver det! :-D
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af JuveFC
Jeg ville nok også sige 55-45 til englænderne, i deres puljekampe var de ikke skræmmende, de var gode imod tyskland, men der var tyskerne også ringe, i kvarten imod Ukraine var der jo nærmest ingen modstand.
Skrevet af Bookel82
60-40 og 55-45?. Det er ikke i nærheden at være så tæt. Hverken Kroatien, Skotland, Tjekkiet, Tyskland eller Ukraine har scoret mod England, mens vi lukker mål ind imod alle.
Vi har brug for en fantastisk Schmeichel, Iskold Dolberg og stolpe ind.
Jeg siger 75-25 England.

Hvis kampen blev spillet i Amsterdam 60-40 England
.
Skrevet af Mitch Connor
England er fysisk overlegne på alle parametre og kommer fra en kamp, hvor de reelt set kun har 60 minutter i benene. Danskerne virker derimod trætte, og de skal spille mod et forsvar, der ikke har lukket mål ind.

70-30 lyder ikke urealistisk.

Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Niller93
Vi har mødt 4 dårlige hold.. Hvor vi SKAL vinde. NU møder vi modstandere af en anden kaliber. det bliver spændene, men tror legen stopper her. Håber vi vinder EM self.
Skrevet af DarkEZ
Det fint med underdog rollen. De engelske medier har allerede sendt England videre til Finalen.

Skrevet af JB94
70-30 virker fair, måske 75-25.

Vi har altså ikke mødt et eneste rigtigt godt hold den her slutrunde udover Belgien, hvor vi tabte.

Jaja vi spillede en flot halvleg på hjemmebane med tusinder i ryggen. Tror England vinder sikkert 2-0 eller lign.

Selvom jeg meget gerne ville slå dem ud, forfærdelige fans.
Skrevet af SotD
Unibet har odds 1,35 for at England går videre mod Danmarks odds 3,20, hvilket vel må betyde at England er 2,37 større favoritter end Danmark. Det svarer til ca. 75%.

Jeg tænker personligt at 70/30 lyder meget rigtigt. 65/35 kan jeg til nøds acceptere. Derfra bliver det for jubeloptimistisk for min smag.
Silkeborg IF
Skrevet af RickGrimes
500,- sendt afsted på dansk sejr. Jubelscenerne i landet bliver ekstreme.
KSDH YNWA
Skrevet af JallaKongen
Jeg ser også England som store favoritter.

De har spillet stabilt "dårligt", men har alligevel vundet og har ikke lukket mål ind, og det er ofte recepten at vinde på.

Fysiskt er de ret overlegne på stort set alle parametre som gælder i fodbold.
Sidste kamp fik de ikke sveden frem på grund af manglende modstand.
Danmark på den anden siden var igennem en ret hård fysisk og psykisk kamp.
England spiller på hjemmebane, hvor efter at den danske national melodien er færdig, at alt kommer til at gå på engelske premisser.

Hvis de har en off day, og Danmark har en skide god dag, ja så kan vi vinde, men der er søreme meget som skal gå rigtig vej, hvis Danmark skal vinde kampen.

Det er bestemt ikke umuligt, men det bliver mega svært.

Skrevet af esha9751
Spørg dem der sætter penge på det - Bet365: 75/25
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Ph.C.
Jeg er glad for, vi bliver set som underdogs, og at England lægger så stort et pres på deres hold. Men til jer, der siger, at vi kun har slået dårlige hold - England har spillet: 1-0 mod Kroatien, 0-0 mod Skotland, 1-0 mod Tjekkiet, 2-0 mod Tyskland og 4-0 mod Ukraine. Det er flot at slå Tyskland, men ellers har de kun strålet mod Ukraine, som gav dem mindre modstand end Wales gav os.
Skrevet af BeerBellyBoy
Er Englands forsvar virkelig så godt som statistikken siger? Der er selvfølgelig Mullers kæmpe afbrænder, men har det ellers brændt på foran deres mål?
Skrevet af no name
Synes analysen er helt forkert og forfejlet. Ja England har hjemmebane fordel, men dette er ofte også brag deres alibi, for hvis de ikke spiller godt bliver de ofte buhet af deres egen tilhænger og England har på ingen måder imponeret i dette EM eller de seneste år. Plus sidst de spillede imod hinanden der vandt danmark. Så tænker nærmere 60-40 til England
Skrevet af Inter-fck
England har slet ikke været så gode. Typisk engelsk fodbold at skulle blive hypet så meget. I gruppen havde de en målscore på 3-0, og hvor den ret beset skulle se helt anderledes ud. Skotland var bedst i deres indbyrdes kamp. Tjekkiet havde også fortjent at få nogrt med fra den kamp. At de smadrede Ukraine, var vel ingen overraskelse ?

Jeg ser det som en ekstremt tæt kamp. Og med dks psyke, så tror jeg dk trækker det længste strå. Dk til finalen. Vil blive meget overrasket hvis dk taber med mere end ét mål.
Skrevet af grumblesnake
"Jaja vi spillede en flot halvleg på hjemmebane med tusinder i ryggen."

Det passer altså ikke, selvom det åbenbart efterfølgende er blevet kampens narrativ. Danmark var fuldstændigt dominerende i første halvleg. I anden blev det mere lige, men Danmark havde stadig flere chancer end Belgierne.

At de ikke har lukket mål ind handler mere om held end kvalitet, for der har været store chancer i nærmest alle kampe. Det betyder selvsagt også at de aldrig har været i rigtig modgang. Det er altså ikke nødvendigvis en styrke.

Hvis vi kan tage vare på vores chancer, så tror jeg sagtens det kan lykkes.

Jeg har det dog fint med at være underdogs og lægge et endnu større pres på Englænderne, samtidig med at Danskerne kan spille fuldstændigt frit.
At England skulle være kæmpe favoritter er for mig at se kun en nyttig myte.

Skrevet af KiksetIndspark
Synes også folk undervurderer englænderne. Deres offensive spil i gruppefasen var ikke prangende, men de er kommet gennem hver af deres kampe nemt og uden det store brug af kræfter. Deres bænk er voldsom sammenlignet med vores. Og Deres defensiv er virkelig solid.
Det kræver virkelig den helt rette taktik fra Hjulmand at bryde englændernes defensiv, og jeg tror vi skal sætte vores lid til genialitet fra fx Damsgaard eller Mæhle og stadig være meget effektive med de chancer, vi får.
Skrevet af United74
25% chance for at komme i finalen er squ ok - hvis man ser på vores situation efter kampen mod Belgien, hvor vi var på vej på sommerferie.
England er gode men de kommer ikke med noget vi ikke er klar over - så det er da helt ok at være optimistisk - bliver vildt fedt.
Manchester United siden 74 AaB
annonce
0