Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserBoy
Carroll er fremtid og har sluttet sæsonen særdeles fint af, derfor giver det god mening at have ham med. Ved godt at Grant Holt har gjort det fint - men fint gør ham ikke selvskreven til at få sin debut som 31-årig til en slutrunde.
Der er alt for mange, der kommenterer herinde, som har alt for farvede briller på og kigger alt for unuanceret på tingene. Pisse irriterende!
Diskussionen om Gerrard som anfører osv.. Gerrard har ikke ramt sit topniveau i den her sæson - langtfra. Er som Liverpool fan heller ikke tilfreds med hans præstationer i den her sæson. Men det ændrer ikke på at alle ved hvad Gerrard står for og han er en sand leder. Han har nu i mange år præsteret på absolut topniveau og fordi han ikke lige har ramt topniveauet i denne sæson er han stadig en klasse over så mange andre, at han selvfølgelig skal både udtages og have anførerbindet.
Som mange andre pointerer er det helt til grin hvorfor Downing er med - det fatter jeg simpelthen ikke. Adam Johnson, Lennon eller Sturridge er alle bedre alternativer. Downing har ganske enkelt været svag i 80% af alle de kampe han har spillet i sæsonen.
Forstår ligesom mange andre heller ikke hvorfor Kyle Walker og Micah Richards ikke er med. Til gengæld kan jeg sagtens forstå hvorfor Glen Johnson er med - han er en fremragende WB.

Folk der mener at Ukraine og Sverige på papiret har en ligeså stærk trup som England, er jo bare ikke værd at diskutere med. Længere er den ikke.

Er helt enig i at der er en del spillere, som virker meget mærkelige at de enten er med eller ikke er med.

Er helt uforstående for at hverken Kyle Walker eller Micah Richards er med. Minimum én af dem skulle have været med. Sturridge havde jeg også gerne set i truppen. Der er et kæmpe potentiale i ham. Carrick havde jeg også foretrukket at have med i truppen. I samme ombæring kan vi lige nævne Scholes - ville også have været fin at have med qua hans rutine og det flow han er god til at holde i spillet. Scholes er dog efter min mening blev hypet alt for meget efter han er kommet tilbage fra sit karrierestop. Synes faktisk at han var verdensklasse i sidste sæson, men synes godt man kan se han har været ude i et halvt år, i hvert fald mener jeg ikke han præsterer på et lige så højt niveau som de foregående sæsoner.
Som jeg også allerede har nænvt, ville Adam Johnson og Lennon også have været interessante spillere at have med i truppen.

Alt i alt er det dog en nogenlunde trup. Fatter ikke noget af at Downing er udtaget og forstår ligeledes ikke at Sturridge og Kyle Walker/Micah Richards ikke er udtaget. Det er de mest markante mangler imo.
Chamberlain synes jeg på en eller anden måde har fortjent udtagelsen, synes faktisk at han er bedre end Walcott - i hvert fald virker han mere stabil og mere robust. Han er ikke en man bare skubber væk på samme måde som Walcott.


@Mickey Mouse

Jeg har altid været stor fan af Scholes (selv som LFC-supporter), og ja manden har gjort det godt siden sit comeback. Men han har altså ikke gjort det så godt, som det er blevet gjort til. Han er i den grad blevet hypet. Afleveringsstatestikker er ikke nødvendigvis særlig pålidelige, da nogle spillere jo bare skubber bolden hen til nærmeste mand eller spiller fra side til side og ikke har så meget risiko i sine afleveringer. Er helt enig i at Scholes er en klasse spiller og han VAR en verdensklassespiller - prøver bare at påpege at han ikke har været som god som han er blevet gjort til, efter sit comeback.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Dalle85
Nu er John Ruddy bestemt ikke nogen ueffen målmand..
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Skrevet af 123
En grinagtig trup, også ud fra et taktisk synspunkt. England har de seneste par år skreget efter den pasningsstærke spiller, som kan binde spillet sammen og skabe ro, og vi har set Michael Carrick præstere på et ekstremt stabilt niveau for Manchester United hele sæsonen, ligesom Paul Scholes har været stærkt spillende siden sit comeback. At ingen af de to er udtaget, og at den fuldstændigt anonyme Jordan Henderson er foretrukket på reservelisten, er et mysterium. I stedet har man udtaget fem midtbanespillere af samme støbning, og man vil tilsyneladende igen forsøge sig med konstellationen Gerrard-Lampard, som aldrig nogensinde har fungeret.

Udtagelsen af Oxlade-Chamberlain er for mig at se fornuftig nok, men begrundelsen er, at han klarede sig godt mod Ambrosini (der ikke spillede) og Pirlo (der spiller for Juventus) i Arsenals kamp mod AC Milan. Ja, ja.

Stewart Downing er selvfølgelig ham, der virkelig stikker ud. Et gigantflop, der i 36 Premier League-kampe har præsteret at lave nul mål og nul oplæg som kantspiller på et hold i rækkens bedste halvdel. Der findes ikke ét godt argument for at udtage ham. Det er helt sindssygt.

Rio Ferdinand er oppe i årene og har en skrøbelig ryg, men set over den forgangne sæson har han da spillet væsentligt bedre end John Terry, så hvis man kun ville have én af de to med, havde Rio for mig at se været det bedste valg.

Desuden undrer jeg mig også over valget af Phil Jones. Efter en lovende start har han demonstreret alvorlige mangler i sit spil. Han har ikke pasningskvaliteterne til at spille på midtbanen (ej heller den taktiske disciplin), hans indlæg er for ringe til at han bør bruges som højre back, og som midtstopper har han store problemer med at placere sig rigtigt. Han har i mange kampe været en defensiv belastning for United, og Micah Richards burde naturligvis have været med i stedet. Jeg køber ikke den med, at Jones er valgt pga. sin alsidighed, for Micah Richards kan også spille både højre back og midtstopper, og med fem midtbanespillere i truppen kommer Jones jo alligevel ikke til at spille på midtbanen.
Skrevet af Black Spider
Har denne mand efterhånden ikke besudlet sig selv i så høj grad, at en udtagelse ikke længere kan forsvares? Ikke én men to gange har han mistet anførerbindet.

Så fordi man ikke er politisk korrekt, så er man ikke god nok til landsholdet?

Og for nu lige at liste hans "afskyelige" handlinger, så bollede han med en holdkammerats eks-kæreste og kaldte Anton Ferdinand for et røvhul. Han har ikke slået nogen ned, han har ikke voldtaget nogen, han har ikke bollet med nære venners koner, han har ikke taget stoffer, og han har så vidt vides aldrig misset en dopingtest. Jeg har heller ikke hørt om, at han nogensinde har slået sin kone, og udover at han har været sin kone utro, så har han vist også været en anstændig far.

Han kæmper altid for holdet, i det mindste når han ikke kvajer sig og bliver sendt ud for at være åbenmundet, og der er ikke en eneste nuværende eller tidligere Chelsea-spiller, der har sagt noget ondt om ham som holdkaptajn. Tværtimod.

Men du har sikkert helt ret. Hvis man kan finde på at kalde Anton F for et røvhul, så er man satme et møgsvin. Og man er fandme da et dum stodder, hvis man knepper udenom med hende her:
http://www.google.dk/sea…so&tbm=isch

Skrevet af Carlsen81
Hvad fanden snakker folk om? Dette er en trup fuld af talent, men sjovt at se hvor meget folk hater på England.

Jeg tror på England kan gå til semifinalen, om ikke andet har de potentiale i min bog til at vinde EM.

I hvert fald ryger de ikke ud af gruppespillet, lol.
Skrevet af MebMeb
Bla.a Smalling, Walker, Ferdinand, Richards, Lennon, Holt, Sturridge, Gibbs og Jagielka er ikke med. Spillere som jeg havde troet ville være med i truppen.. Truppen er stadig stærk, men inden havde jeg troet på England til i hvertfald semifinalen. Det tror jeg ikke mere..
FLY like a magpie !
Skrevet af ScouserBoy
Carlsen81

Er nogenlunde enig. Det er fuldstændig hen i vejret at kalde truppen talentløs, selvom der er nogle spillere der burde være udtaget.

England kan sagtens floppe igen igen, men de kan også blive Europamestre. Kommer an på hvordan de får det hele spillet sammen. På papiret har de en stærk trup.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Mr. Spock
England kan blive europamestre? Ja altså for så vidt som alle der deltager har en teoretisk chance for også at vinde. Det er omtrent lige så sandsynligt som at et russisk hold vinder CL.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bayer 04 Leverkusen
Nu har jeg ikke læst de andre kommentarer, men er jeg den eneste der synes det er helt henne i vejret at A. carroll er udtaget? Med det som han har præsteret i sæsonen på en mand som Grant Holt med 15 mål i 24 kampe, da være utrolig skuffet.
De er begge to nogenlunden samme typer, med Holt som en anelse mere holdspiller og mere fysisk. Den eneste forskel er at han er ældre end Carroll, men derfor mener jeg stadig det er en katastrofe at Carroll er udtaget i stedet for Holt!
Skrevet af Aryan
Hva sker der for OX istedet for Lennon??! Og hvorfor er årets unge spiller Walker heller ikke med?!???
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
Skrevet af Målkongen
Lennon er et sygt fravalg i mine øjne.

Skrevet af CharlieP
Måske jeg er farvet af mit tilhørsforhold til Liverpool, men jeg kan godt forstå valget af Downing. Det er jo ikke fordi han er udset til at være fast starter, men efter min mening er han en god joker, hvis man får brug for en hurtig spiller, der kan udfordre og lægge indlæg.

Ja, jeg kender godt hans statistikker for sæsoner, som har været helt elendigt. Men jeg ser stadigvæk kvaliteter i ham. Forøvrigt spillede han helt fantastisk sidste gang jeg så ham spille for England.

Savner Richards...
Som barn var jeg også United-fan... men så blev jeg voksen.
Skrevet af TheGunner
Ser virkelig frem til at se Ox i den hvide trøje.
Skrevet af Noorcap
Kan bold bestemme sig for, om Walcott skal med eller ej?
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Skrevet af 1.DK
ScouserBoy og Carlsen81.

Det England mangler er fantasi,kreativitet,stabilitet og taktisk formåen.
De kommer altid med en masse tro og fighting spirit..Men det er ikke nok.

Deres landsholdshistorie er pinlig hvis man sammenligner med de andre store europæiske lande Tyskland,Frankrig,Italien og Spanien.
Skrevet af ScouserBoy
1.DK

Er enig i at de mangler kreativitet. Noget Sturridge i høj grad kunne have tilført. Men de har en solid base. De er ikke på niveau med Tyskland og Spanien. De kan dog næsten kategoriseres sammen med Holland og Frankrig. Eller måske i en gruppe under dem sammen med Italien. England har skuffet i utrolig mange år, hvilket også er med til at forventningerne ikke er så høje som ved den seneste slutrunde, hvor alting ellers så rimelig solidt ud inden. Igen har kvalifikationen gået ret smertefrit, hvilket indikerer at de altså godt kan spille sammen.
Og hvis vi udelukkende kigger på truppen, som den her tråd iøvrigt kun har beskæftiget sig, mener jeg sagtens England igen i år kan betragtes som en værdig outsider til titlen.

Mangler taktisk formåen, hvad baseres det på?

Fantasi og kreativitet ser jeg iøvrigt i denne sammenhæng som synonymer, så derfor er der ikke nogen grund til at nævne det samme to gange. Det eneste jeg kan følge dig i med hensyn til Englands mangler er kreativitet. Noget der dog kan kompenseres for ved at indstille sig derefter rent taktisk.

Alt i alt har England den fornødne kvalitet til at vinde EM - selvfølgelig skal der også held til - jeg gør dem således bestemt ikke til favoritter.

Der er en der snakker om en teoretisk chance for at England vinder. Ja, det er meget fint. Vil nu alligevel mene, at de på papiret har større chancer for at vinde end Ukraine, Sverige, Danmark, Rusland, Grækenland etc.

http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Counter Attack
Sørgeligt at Lennon og Sturridge ikke er med... Spillere som Downing og Carroll? Derfor de ikke vinder dette års EM
Mil vuit-cents noranta-nou, neix el club que porto al cor, blaugrana son els colors, futbol club barcelooona! Barça - España Villa y Torres http://www.youtube.com/watch?v=VF5HHfKJpQk http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng
Skrevet af CC#
Det er simpelthen så latterligt, at Hodgson er engelsk landstræner... Se hvad han "gjorde" ved Liverpool og Daniel Agger? Manden har jo ikke format til at håndtere så mange store stjerner. Og at han ikke udtager Richards er for mig at se uforståeligt!
Real Madrid og Arsenal
annonce
0