Snak

Mere indhold efter annoncen

Embolo blev helten i kneben sejr over Cameroun

tor 24. nov 11:57

Schweiz vandt knebent over Cameroun i torsdagens første VM-kamp, hvor der var store chancer i begge ender. Læs hele nyheden her
Hold nu kæft de afrikanske hold er en fesen omgang. 3 hold, nul mål. Og endnu en kamp til vm som ender med maks et mål, det er efterhånden gabende kedeligt. Schweiz skulle jo også have lavet minimum 3 mål i anden halvleg, hvis bare de kunne finde ud af at afslutte. Verdens bedste vm bliver det sku aldrig, det er kampene for kedelige til, desværre. Gaaaab….
Spillede Embolo også i årets bedste støvle? Hvis du er nysgerrig efter at se, hvilken fodboldstøvle performer bedst i år, så tjek denne artikel ud: https://top4football.dk/pg/vm-2022
Love the game.
Hold nu kæft de afrikanske hold er en fesen omgang. 3 hold, nul mål.

Det er vel 4 hold - Marokko, Tunesien, Senegal og Cameroun.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Der er nu 5 hold, Ghana
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Ghana har ikke spillet uden at score endnu, hvilket var det kommentaren gik på.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
En spiller der på alle måder er fuldblods-Cameroun sørger for at Cameroun taber ved den store nationskonkurrence i fodbold.

Måske er det hverken FIFA eller Qatar, men selve forestillingen om det nationale, der burde være det egentlige tema ved den her turnering for landshold.
Se selv, man glemmer helt de er med fordi det er så kedeligt og ringe
Sådan Schweiz! Hopp Schwiiz!
Gad godt at se Zakaria på banen selvom det ikke er meget spilletid han får i Chelsea. Vargas skulle være taget ud før. Det ser lovende ud. Vi går videre!
annonce