Snak

Mere indhold efter annoncen

Emery vil snakke med Martinez om vilde VM-jubelscener

Skrevet af bold
fre 23. dec 15:21

Unai Emery fortæller, at han vil tage en snak med Emiliano Martinez om nogle af de vilde jubelscener, som han har kastet sig ud i efter VM-triumfen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Pablo Escobar
Emiliano Martinez er verdensklasse målmand! Hvem husker ikke store profiler med et ilter temperatur , Paul Scholes, Oliver Kahn, Peter Schmeichel, Michael Ballack, John Terry, Steven Gerrard, Joey Barton, Christian Poulsen, Sergio Ramos Roy Keane, osv osv
Jeg synes det i orden man viser sine følelser og laver sjov med ens modstander.

Skrevet af Erikbjarnepedersen@gmail.com
Hvis man har brug for at nedværdige og latterliggøre andre personer, har vedkommende et værdigheds problem, vedkommende udstiller en sølle personlighed.
RassiP
Skrevet af Lindhardt
Erik helt enig du rammer spot on.
Skrevet af Niller03
Sgu hylende grinagtigt med en dukke af Mbappe….inkluderet en omgang racisme af pøbelen…..og at stodderen bliver ved er da sygt…
Skrevet af Peter Nielsen
Er det så meget værre end "Deutschland Deutschland alles ist vorbei" ? Vindere kan "komme til" at gøre nogle ret dumme ting i sejrsrusen. Lad ham nu bare nyde sejren og brug hans opførsel som motivation til næste landskamp.
Skrevet af 3.verdenskrig
Pablo
At lave sjov med ens modstander kan aldrig være iorden.. Det er vel det man kalder usportslig adfærd.

Selvom Martinez nok er gået over stregen, så er det vildt at se de sydamerikanske følelser.
Skrevet af casillas
Vi har alle gjort nogle dumme ting som vi fortryder, og det lærer man forhåbentlig af. Hvis man gør de samme ting igen dagen efter, og dagen efter, og dagen efter, så er det en anden snak...
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af BryanFury
Åh ja lad os da endeligt huske Joey Barton, dømt gentagende gange for vold, stukket en tændt cigar ind i øjet på en ungdomsspiller og et hav af andre vanvittige sager. Hvis man nævnes i samme sætning som ham burde man nok lægge stilen om.
Skrevet af Stodder7000
Verdensklasse kan vel diskuteres hvis det er karrieren og ikke en enkelt turnering der skal tælle for at få denne flotte betegnelse.

Det komiske i denne historie må være at Mbappe ret faktisk scorede 4 gange mod ham, så han skal da være glad for sine offensive medspillere. For 1:1 må man da betegne duellen vundet af Mbappe.
Skrevet af Notsoneutral
@Pablo Escobar

Hvordan h*elvede sneg Christian Poulsen sig ind i den liste ??

“store profiler som Paul Scholes, Oliver Kahn, Peter Schmeichel, Michael Ballack, John Terry, Steven Gerrard, Joey Barton, Christian Poulsen, Sergio Ramos Roy Keane, osv osv”
Skrevet af Pablo Escobar
Snotti
Skrevet af OlderWiser
@Pablo

Jeg mindes faktisk ikke, at nogen af de nævnte spillere har nedgjort eller hånet deres modstandere nogensinde, men jeg har selvfølgelig ikke set alle deres kampe.

Men der er dæleme kæmpe forskel på at være temperamentsfuld og decideret nedladende.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Skrevet af Pablo Escobar
Hvad er det der er nedladende, at svare igen på Mbappes kritik af sydamerikansk fodbold synes jeg er i orden, at Mbappe ikke kan tåle mosten må være hans eget problem. Og er det virkelig så slemt og have en dukke med Mbappes ansigt???og holde 1 minut stilhed??? Så er man overfølsom over for humør. Jeg synes det er sjovt, og det er med et glimt i øjet Martinez gør det. Der er ikke noget ondskabsfuldt i dette, så længe man ikke opfodre til had/vold. At man så ikke synes om manden er så en anden snak. Ytringsfrihed længe leve!
Skrevet af Campeones35
Hold nu kæft pablo
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Pablo Escobar
@Campeones
Du virker ikke som en særligt sympatisk person når du skriver til mig på den måde.
Skrevet af Connaisseur
3. Verdenskrig - “At lave sjov med ens modstander kan aldrig være iorden”…..
Ok, hvis det er den præmis man lægger ned over sport så tror jeg man skal nøjes med Hallmark TV eller Oprah.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Mange af jeres yndlingklubber har også usympatiske spillere som i hylder/har hyldet. Oliver Kahn, Suarez, Roy Keane, Pepe, Dani Alves, Zlatan, Ramos. Blot for at nævne et par stykker.

Ja de er nogle røvhuller, men de er vinder typer. Det er dem der er med til at skaffe trofæer hjem.
annonce
0