Snak

Mere indhold efter annoncen

Endnu en Inter-handel: Henter Dumfries

Skrevet af bold
lør 14. aug 2021

Inter har lørdag aften meddelt, at de har skrevet kontrakt med hollænderen Denzel Dumfries, som nu skal tørne ud for Milano-klubben frem til 2025.Læs hele nyheden her
Skrevet af Fhaer
Mega fedt!
Skrevet af John Smith
Godt køb, men Hakimi og Lukaku gør ondt. Inter skal være heldige, hvis de kommer i CL næste år.
Skrevet af ->Internazionale<-
John Smith: Så du mener at Inters trup er så dårlig? At Juve-Napoli-Atalanta-Roma/Milan er meget bedre at Inter skal håbe at en af de hold dumper før Inter kommer i top 4?
Skrevet af miks
Dygtig back. Han skal nok gøre en forskel, klar upgrade.
Skrevet af Ghost of boleyn
@internazionale ved godt det ikke var mig du spurgte, men ja, inter skal da være heldige/dygtige hvis de skal gøre sig forhåbninger om noget som helst. Juve, Napoli, Lazio, Roma, Milan, Atalanta... Det ser lige pludselig ikke ud som hold I er favoritter til altid, synes du? Meget jævnbyrdige hold, sammenlignet med jer. Synes du ikke?? Og hvis jo, er det så ikke korrekt når John Smith siger I skal være heldige med CL næste år??? Håber I får en god sæson uanset...
Skrevet af Lebongo
foldboldefterhånden et fuldstændig slaraffel land af mærkværdige habdler på godt og ondt... sagde ham den alt for filde til at starte deb diskussion.
Skrevet af tue69
Dejligt indspark, Lebongo. Spot on.
Skrevet af Skrikaku
Ro på. Ja, Inter har mistet to af deres måske vigtigste spillere, men med følgende start-ellever er de bestemt stadigvæk et top 4 hold:

Lautaro - Dzeko
Perisic - Hakan - Brozovic - Barella - Dumfries/Darmian
Bastoni - De Vrij - Skriniar
Handanovic

Og hvis vi får hentet en Zapata/Insigne/Correra til toppen frem for Dzeko, så ser det endnu bedre ud. Folk glemmer også, at sidste års mesterskab i den grad kom i hus pga. af forsvaret i foråret. Her er der trods alt ikke sket ændringer.


Skrevet af Slettet(501525220608)
Inter har mistet to store profiler i Lukaku og Hakimi og til dels også Eriksen (som det ser ud nu), men ellers har de altså beholdt alle deres andre bærende spillere. Det kræver noget specielt at komme frem til, at Inter skal prise sig lykkelige for bare at sikre en cl-plads i denne sæson. De er svækket ja, men stadig en virkelig god trup.
Skrevet af Slettet(042125212608)
GOB

Inter var samtlige hold overlegne sidste sæson, ja det er et stort slag at miste de to, men Ingen af konkurrenterne har styrket sig synderligt siden sidste sæson, nogle har sågar også mistet profiler, såsom Milan der har mistet Hakan og Donnarumma.

Efter alle forlydener er Dzeko ikke andet end en supplement spiller og ikke tiltænkt nogen startende rolle. Inter har stadig det bedste centrale forsvar og midtbane intet er forandret der, at sige Inter et hold der var bedre end konkurrenter med en god margin ligepludselig er dårligere fordi man mister de to er jo uden hold i virkeligheden et hold udgøres af summen af spillerne og her er Intet på mange pladser stadig bedre end konkurrenterne.

Inter er ligeså stor en kandidat til top fire som de andre. Men det er klart afgangen har gjort holdende utrolig jævnbyrdige. Som det ser ud er Juve snævre favorit, men det er ikke fordi jeg er ved at falde bagover af kvaliteten af deres hold.

Hvis Zhang ikke havde solgt ud ville Inter have vundet mesterskabet igen med en pæn margin. Så meget bedre ville det hold have været når man ser på hvad de andre hold har at gøre godt med… men sådan skulle det ikke blive.
annonce
0