Snak

Mere indhold efter annoncen

Energiselskab redder Fremad Amager

tor 31. mar 2022

Fremad Amager bekræfter i en pressemeddelelse, at klubben overtages af en dansk ejerkreds, der står bag energiselskabet Velkommen A/S. Læs hele nyheden her
Haha - gid info. Men held og lykke til Fremad A.
Velkommen el selskabet har været sp meget i medierne med dårlig omtale og jeg har slev hft “uheldige” opringninger fra dem hvor de ikke forstår hvad e’et vil sige at være på Robinson listen.

Mange har skudt efter udenlandske ejere og sætter lighedstegn ved lyssky forretninger men danske ejere er ikke (nødvendigvis) bedre, men udenlandske ejere også sagtens kan være lige så reelle som danske
Kunne ikke lide klubben i forvejen, men det er da ikke blevet bedre efter at de har fået "velkommen" som hovedsponsor.

Beklager - håber Fremad Amager rykker ned.
Everton F.C
Kom nu ind i kampen. Alle kommercielle firmaer er afhængige af salg. Derfor oplever vi sælgere og reklamer, som overdriver eller direkte lyver.
Hvis vi skal forbyde bilfabrikanter, ejendomsmæglere, banker og bettingfirmaer som ejere og sponsorer af fodboldklubber, hvad er så det gode alternativ?
Nu er der vel også en del forskel på at håbe en klub rykker ned og på at de går konkurs.
Det kan sagtens være at Fremad Amagers fremtid ligger i 2. eller måske endda 3. division, men at rykke direkte i serierne ville alligevel være en meget hård skæbne.

Deres valg af redningskrans kunne måske være bedre, men igen, mon ikke man i deres situation klamrer sig til alt hvad der bliver smidt ud som ikke synker til bunds med det samme?
Diskuterer også BK Frem på Frit Frem Forum på FB.
Hellere gå med til sportswashing af et firma med et øh broget ry end konkurs.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Mr mullet

Arh det må du kunne gøre bedre. Alt andet kan jeg ikke forestille mig

Der er forskel på at overdrive som sælger og så bryde lovgivning. Hvis du mener det er helt ok at brude lovgivningen for at positionere sig på markedet så vil jeg godt indbyde dig selv til at komme ind i kampen
Fremad Amager tager da også imod hvad som helst
annonce