Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BVB97
@man-fred

Pointerer bare at det er hyklerisk at brokke sig over at fans ikke kan komme til kamp når det går ud over os, når der har været flere tilfælde af at det har været til vores fordel.
Skrevet af A E Neuman
Latterligt - hvor svært kan det være at køre/flyve danskere ind og ud - og placere dem på et afsnit hvor de aldrig kommer i kontakt med de blege tandløse...!?
Skrevet af Berker
At man skal i isolation I 10 dage ved indrejse til England pga. sundhedsmæssige hensyn er da nogenlunde til at forstå. MEN, at UEFA insisterer på at fastholde semifinaler og finalen i et land, hvor 3 ud af 4 landes borgere ikke kan deltage i festen er under al kritik.
Hvis situationen i England er så slem, så skal kampene da slet ikke afvikles der. EM er ikke en lukket fest for englænderne..
Skrevet af United74
Kan lige forestille vi mig hvordan Danmark havde taget det hvis man ekstraordinært havde tilladt tusindvis russiske fans at komme til Danmark udenom landets Corona restriktioner. Men nu er det jo Danmark og så forventer man at England da lige må lave deres lovgivning om. EM er da stort - men arrh kunne vi lige få en portion realitetssans som kan nydes med fadøl´en.
Manchester United siden 1974 / AaB
Skrevet af Netromrex
Det har under hele slutrunden været op til de enkelte værtsnationer, at afgøre hvordan indrejsereglerne er.
UEFA har kun stillet krav om at det ville komme tilskuere på stadion.
EfB siden '79, Ipswich Town siden '81 - Alle danske hold i Europa, medmindre de spiller mod et af mine to favorithold.
Skrevet af Nishe
Hold nu op hvor er det engelske landshold snot forkælet. Spiller alle EM kampe undtaget en (som de var meget forarget over at skulle til Rom for) og nu den her situation??? Se nu og ryk de resterende kampe til et andet land (f.eks.holland) som ikke er rødt med corona. Men det er så pinligt med UEFA og deres aftaler :(
Skrevet af SotD
@BVB

Det er vel kun hyklerisk hvis man har sagt at det var OK at de andre ikke fik fans med.
Silkeborg IF
Skrevet af Kong Dario
Enig @Berker

Slut programmet burde være flyttet.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Peter Pan.
Jamen, det er jo danskere..,rigtige danskere!?!?
Skrevet af Hyggeren
Fatter ikke at man efter gruppespillet ikke valgte at rykke disse kampe til hungarn?? Klart bedst afvikling af kampe, fuldt hus.. ville have givet så meget mening..

Når det er sagt er det for sent nu. Og vi lå håbe at vi tager den alligevel..
Skrevet af Taco mix
Nishe, lad nu være med at digte dine egne "sandheder".

Situationen som den er, er nok til at skrive surt. Ingen grund til løgne og tillægsord.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Martinovic
Skift de sidste tre kampe til tysk grund, så er det fair for alle.
Mojn do!
Skrevet af undiable
Måden em spilles på har været til grin siden det blev besluttet. Corona gjorde det endnu dummere. Men nu er det virkeligheden og England er så heldige at få fordel. Øv. Men sådan er det, lad os se en god kamp
Skrevet af Taco mix
Men fatter heller ikke der skal spilles en semifinale og finale i et land der er så ramt pt, med restriktioner for indrejsende.

Havde været lækkert med Tyskland eller Frankrig f.eks
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af CLkommerhjem
Hvis England har så store coronaproblemer, hvorfor i alverden tillader de så at 60.000 samles til en fodboldkamp?
Skrevet af fodbøldsmølf
Når man nu sammenligner med Ruslandskampen, så var det faktisk tilladt for færdigvaccinerede at komme ind, såfremt det er med en eu godkendt vaccine.
England kunne jo tillade det samme...det ville åbne for en stor del af befolkningen over 50 år
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Toon Toon!
Det er alligevel imponerende at brugere som BVB ikke kan se forskellen på at russere ikke må komme til DK og at danskere ikke må komme til UK. Skal du bruge et hint eller kan du selv prøve at regne den ud?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Clemme_
Er smitte niveauet værre i UK end i DK?
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af MesutCazorla
I guder, hvor kan vi danskere dog brokke os, over forhold som har været kendt fra start. Hvis den engelske regering har en aftale med UEFA om, at udenlandske fans skal i 10 dages karantæne ved ankomst (alternativt fem hele døgn, såfremt mand testes undervejs), så giver det selvsagt mening, at det ikke er muligt for danske fans at tage til Wembley, når nu kampen spilles om tre dage, men at man derimod godt kan nå en mulig finale om syv dage. Det er ikke nye omstændigheder, og det er efter aftale med UEFA, så selvfølgelig skal der, hverken rykkes eller ændres på noget - heller ikke for os.
Skrevet af MesutCazorla
Skift de sidste tre kampe til tysk grund, så er det fair for alle.

Man ændrer selvfølgelig ikke på en lokation, der har været kendt for alle i fire år, bare fordi vi danskere, tre dage dør vores semifinale, har det stramt over, at England har hjemmebanefordel. I øvrigt trak Tyskland selv deres bud på at hoste finalerne tilbage, og de var det eneste land, udover England, der bød på finalerne.
annonce
0