Snak

Mere indhold efter annoncen
Bryder spansk dominans, korrekt det gør de i år ! Men der er langt til at sætte sig på Europa som Spanien har gjort, det kræver vel mindst 2-3 år mere med engelske vindere ?

Men hvor er det synd for fodbolden ! Koncept legetøjsklub rammer nu CHL og EL for alvor, trist udvikling...
@free man
Din kommentar er en smule underlig. Kan vel kun være Chelsea af de fire finalister du hentyder til og de har trods alt været ret bæredygtige/fornuftige over de sidste mange år(pånær på træner posten, men det er udenfor emnet går jeg ud fra)

Taler vi legetøjsklub, så kan Real Madrid af de spanske hold d i den grad også gå under den kategori. Her er det bare en præsident i stedet for en ejer og mere goodwill fra banken i stedet for penge fra ejeren.

Hvad angår engelsk dominans, så så vi jo allerede sidste år, hvor kollektivet af de engelske klubber var de bedste i Europa til trods for, at man ikke vandt nogen af turneringerne.
Koncept legetøjsklub rammer nu CHL og EL for alvor, trist udvikling...

Hvad er det for en størrelse?
Y. N. W. A. #JFT97
Tillykke til Chelsea og Arsenal. For første gang nogensinde er et land repræsenteret med 4 hold i de 2 finaler og bold må være glade, Clickbait overskrifter/artikler ...-:) ! Og mon ikke der osse bliver gang i indlæggene efter kampene ...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Men hvor er det synd for fodbolden ! Koncept legetøjsklub rammer nu CHL og EL for alvor, trist udvikling...


Åh den klassisk spanske selvforherligelse. Det må gøre ondt. Hvad er det i øvrigt for en klub du mener, der er en legetøjsklub af dem der er i finalerne? Det kan næppe være Chelsea og Liverpool da de har været i en del finaler i de senere år. Det er heller ikke så lang tid siden Arsenal var det. Så det må vel næsten være Spurs?
We know what we are
ja bedst pl bedst i aar saadan er det jo, den der med at blive bange for at tabe ramte hele spanien juve og psg. med undtagelse af valencia der var friske men arsenal var bare lidt ovenpaa hele tiden.
saa maa vi se naeste aar hele la liga kan spille fodbold nu, ingen nemme kampe som foerhen maaske det har traettet la liga tophold spillerne. inden der kommer protester saa bare se statistik i tabellen for i aar point i den laveste del af tabellen osv og saa sammenlign med pl fx.
Hvad skete der med argumentet om at den manglende vinterpausen, ødelægger det for PL klubberne ?

Synd og skam at PL ødelægger fodbolden, snart vil CL kun være kampe imellem PL klubber, hvilke klubber på kontinentet, har råd til at betale en 4. Målmand 18 mio om året (Lindegaard i United) eller en u19 spiller 12 mio om året ( igen United ). Englænderne har en forkærlighed for at gøre sport meget fysisk, og dette er blevet mere og mere udpræget, i fodbold, hvor tit hører vi ikke, det er ikke nok til et frispark, selv om det står klar i reglerne. Dette er blevet udbredt mere og mere med den engelske indflydelse, til skam for os der nyder teknisk fodbold. Messi, ville aldrig klare en sæson i PL, han ville være blevet savet midt over i kampene.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Har jeg regnet rigtigt i at England får 6 hold med automatisk i næste års CHL, på baggrund af resultaterne ? Og at nr 7 i PL får en EL plads og 8 skal i kval til EL. Så bliver det pludseligt en meget spændende sidste rund på søndag
Har jeg regnet rigtigt i at England får 6 hold med automatisk i næste års CHL, på baggrund af resultaterne ?

Ja, et land kan maksimalt få 5 hold med i CL. England får 5 hold med, hvis Arsenal slutter udenfor top 4 og vinder EL.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce